Cautare

5761 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 targu jiu" (3.99 secunde)
Louis Darby (foto) este asteptat la Targu Jiu maine, iar Brice Kabengele si Rajko Kljajevic ar fi trebuit sa ajunga aseara. ... Energia se pregateste la Targu Jiu, iar duminica, la ora 17.00, are programat primul amical al anului, la Craiova, in compania divizionarei A locale, SCM.
Clubul Pandurii Targu Jiu a ajuns la un acord cu FC Vaslui pentru transferul rebelilor Jaka Stromajer si Stojan Vranjes Pandurii ii trimite pe Vranjes si Stromajer "la pachet"
Cum in Romania terenurile sunt impracticabile, Pandurii Targu Jiu a mai programat un stagiu in Antalya, al treilea din aceasta iarna, in perioada 20-28 februarie.
Pandurii Targu Jiu negociaza transferul atacantului Mahambe Tamboura, de la campioana Macedoniei, FK Shkendija Oficialii gorjeni l-au remarcat pe Mahambe Tamboura (20 de ani) in meciul direct pe care Pandurii Targu Jiu l-a disputat in Antalya cu campioana Macedoniei, FK Shkendija, scor 0-3.
Dupa infrangerea Energiei Rovinari la CSM Bucuresti, scor 81-100, antrenorul echipei gorjene, Slobodan Nikolic, a criticat arbitrajul brigazii alcatuite din Mircea Serban, Alin Faur si Bogdan Podar, aceiasi arbitri urmand sa oficieze si in restanta de miercuri de la Targu Jiu, cu CSU Atlassib Sibiu.
din Targu Jiu va beneficia de o pista ultramoderna de atletism. Primaria Targu Jiu a demarat deja lucrarile pentru turnarea imbracamintii asfaltice peste care urmeaza sa fie pusa suprafata de poliuretan, de 14,5 milimetri.
Medalii de aur au obtinut Daniel Matei (CSS Caracal, copii I) si echipa feminina de la CS Pandurii Targu Jiu (Laura Popescu, Maria Cretan, Flori Suciu, Mariana Fica, Adela Gosa).
Energia Rovinari este obligata sa castige jocul de astazi, de la Targu Jiu, cu Gaz Metan Medias, pentru a nu fi eliminata din play-off Gaz Metan Medias i-a administrat doua infrangeri Energiei Rovinari, scor 84-69, respectiv 86-71, pe teren propriu, si conduce cu scorul general de 2-0 in primul tur al play-off-ului Diviziei A de baschet masculin.
Echipa din Medias a fost dominata la toate capitolele la Targu Jiu si nu a amenintat nici un moment victoria baietilor lui Nikolic. ... Energia a impins disputa in meciul patru, care a avut loc aseara, dupa inchiderea editiei, tot la Targu Jiu.
Antrenorul formatiei Pandurii Targu Jiu, Petre Grigoras, a declarat, astazi, ca "in pricipiu" ... Tehnicianul a discutat zilele trecute cu presedintele executiv al gruparii Pandurii Targu Jiu, Eugen Parvulescu, acesta facandu-i o oferta de prelungire a actualului contract cu inca un sezon.
Puteti citi in continuare textul declaratiei politice, prin care Ionut Vulpescu acuza Ministerul Culturii pentru ca de o jumatate nu a facut nimic pentru deschiderea, la Targu Jiu, a nou-infiintatului Muzeu National Constantin Brancusi.
Oricine ar trebui sa mearga macar o data in viata sa viziteze ansamblul monumental de la Targu-Jiu. ... Cunoscut si sub numele de Ansamblul monumental Calea Eroilor de la Targu Jiu, a fost gandit de Constantin Brancusi ca omagiu adus eroilor cazuti in timpul Primului Razboi Mondial.
Doi barbati, tata si fiu, din judetul Mures, au fost depistati in trafic de politisti din Targu Jiu avand asupra lor 30 de bancnote posibil falsificate, in cupiura de 100 de lei.
Potrivit Parchetului de pe langa Judecatoria Targu Jiu, Vasile Doru Pirici, Vasile Breben si minorul T.V.A.
Potrivit Inspectoratului de Politie al Judetului Gorj, femeia a ridicat ieri de la Posta din Targu Jiu pensia unui batran pe care il avea sub supraveghere, precum si ajutorul de insotitor.
Pentru relatia Rovinari - Targu Jiu, pentru autovehiculele cu masa totala maxim admisa mai mica de 7,5 tone, circulatia va fi deviata pe DN 66, km. ... 71+500 Targu Jiu. ... 64+400 (Cilnic -Targu Jiu).
Emil Boc s-a aflat in fruntea Guvernului din decembrie 2008 pana in decembrie 2009. ... Ulterior, in 2009, Basescu a admis ca a facut o eroare prin promulgarea legii privind marirea salariilor profesiilor.
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza.
SC SUINPROD SA Bumbesti Jiu va implementa in premiera la noi in tara un nou sistem de crestere a porcinelor, dupa un model practicat la scara larga in tarile Uniunii Europene.
*** Doctorul Raed Arafat este cel care a initiat, la Targu Mures, primul serviciu de urgenta cu paramedici, dupa model occidental, denumit SMURD, care este la acest moment unul dintre cele mai performante servicii medicale din Romania.
google-analytics.com