Cautare

5761 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 targu jiu" (2.93 secunde)
Pe punctul de a fi exclusa din Liga 1, in doua randuri, in primavara, Pandurii Targu Jiu s-a autodepasit in partea a doua a anului, cand a practicat cel mai bun fotbal al campionatului In plina criza economica, clubul Pandurii Targu Jiu s-a luptat din greu pentru a supravietui, pe teren, dar mai abitir pe la comisii, cu partenerii hrapareti, Dinamo si International Curtea de Arges.
Energia Rovinari - SCM-U Craiova 79-76 Sala Sporturilor Targu Jiu, spectatori:
Mobitelco Cluj 80-70 Sala Sporturilor Targu Jiu, spectatori 800 Energia: ... Cu o rotatie de doar sase jucatori, ardelenii nu au rezistat la Targu Jiu pana la capat, cedand total in finalul jocului.
Pandurii Targu Jiu intalneste "lanterna rosie", CS Mioveni, dar asta nu e o garantie a succesului pentru trupa lui Grigoras Pandurii are de ce sa-si faca griji.
Fundasul Stelei este la un pas de un transfer la AC Milan, Pandurii Targu Jiu urmand sa primeasca 20 la suta din suma pe care o va incasa gruparea din Ghencea Transferul lui Vlad Chiriches la Steaua, realizat in iarna trecuta, ii poate aduce si acum bani echipei Pandurii Targu Jiu, fundasul central fiind foarte aproape de o mutare la AC Milan.
Inflatia anuala se va reduce semnificativ anul viitor, dar va depasi, cel mai probabil, intervalul tintit de BNR, de 2,5%-4,5%, iar banca centrala va cobori treptat dobanda de politica monetara, care se va incadra la finele lui 2009 intre 7,5% si 9%, apreciaza analistii economici.
Organizatia Judeteana a PSD Gorj si-a facut publice sumele din conturile pe care le detine, precum si datoriile pe care le are catre diversi furnizori si prestatori de servicii, in top fiind SC ARC SA Targu Carbunesti, reprezentata de Clement Mocanu, valoarea debitului fiind de 2,2 miliarde de lei vechi.
SRI si Ministerul Apararii Nationale trebuie sa-si dea avizul pentru construirea fabricii de filtre auto.Terenul din incinta Parcului Industrial Bumbesti-Jiu, pe care urmeaza sa se construiasca fabrica de filtre auto Pirelli, a fost dezafectat, în perioada urmatoare trebuind sa înceapa lucrarile de executare a halei.
De la inceputul anului si pana in prezent, reprezentantii Primariei Targu Jiu au realizat 45 de parcari de resedinta cu 1.043 de locuri.
9.251.827 de locuitori aveau in 2009 locuintele conectate la sistemele de canalizare, acestia reprezentand 43,1% din populatia Romaniei, cu 14.006 persoane mai mult decat in anul 2008, arata datele transmise de Institutul National de Statistica (INS).
Pe 7 aprilie va fi inaugurata o noua filiala Confindustria Romania la Targu Mures.
În Gorj primeaza turismul, mai accentuat în statiunea Rânca, iar în Târgu Jiu iau amploare spatiile comerciale. ... Din punct de vedere industrial, Gorjul se mândreste cu fabrica de filtre auto Pirelli, care va fi construita în Parcul Industrial Bumbesti-Jiu.
În Gorj primeaza turismul, mai accentuat în statiunea Rânca, iar în Târgu Jiu iau amploare spatiile comerciale. ... Din punct de vedere industrial, Gorjul se mândreste cu fabrica de filtre auto Pirelli, care va fi construita în Parcul Industrial Bumbesti-Jiu.
Urmeaza inca doua cresteri Ion Popescu, directorul Aparegio Gorj, a declarat ca firma pe care o conduce ofera apa potabila si servicii de canalizare in localitatile Targu Jiu, Targu-Carbunesti, Ticleni, Bumbesti-Jiu si Motru. ... In Bumbesti-Jiu, Ticleni si Targu Jiu s-au construit statii de epurare deoarece aici nu existau.
In 2009, ordonatorii principali de credite nu au solicitat sume din acest Fond 5. ... Fondul National de Dezvoltare trebuie reintregit, banii trebuie pusi la loc Prima intrebare publica legata de sumele din FND a fost pusa de Traian Basescu la inceputul anului 2009, cu referire directa la Guvernul Tariceanu.
• Banca Romana de Dezvoltare - BRD Unitatile BRD nu vor avea program de lucru cu clientii in zilele de 25 si 26 decembrie 2009 si 1 si 2 ianuarie 2010.
Acesta din urma, mare fustangiu, cat pe ce sa fie impresionat de expunerea despre Leibniz a candidatei la titularizare, ii pare lui Simone mai intii foarte urat!
Omul de afaceri Clement Mocanu (foto) este considerat de Eugen Valceanu, vicepresedintele organizatiei judetene PSD Gorj, cel mai mare escroc care a ajuns pe meleagurile Gorjului, in conditiile in care afaceristul a modernizat unul dintre sediile PSD Gorj din municipiul Targu Jiu si a construit vilele mai multor pesedisti de marca.
Maestrul Tudor Gheorghe prezinta spectacolul "Lectia" la Targu Jiu, pe data de 7 Mai 2014.
Internetul si posibilitatile oferite de acesta utilizatorilor si advertiserilor au facut ca acest mediu sa subziste pe piata autohtona chiar si in an de criza, atragand venituri de 25,5 milioane de lei in primul semestru al lui 2009.
google-analytics.com