Cautare

5761 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 targu jiu" (4.26 secunde)
Autoritatile din Targu Jiu au planificat un program bogat de petreceri de sarbatori, in ciuda faptului ca bugetul primariei a fost afectat de criza economica a ultimilor ani.
Centralele termice din municipiul Targu Jiu au fost fie inchise, fie date in concesiune asociatiilor de proprietari pe care le deserveau. Masura a fost aprobata de Consiliul Local Targu Jiu ca urmare a intrarii in faliment a societatii furnizoare de agent termic, SC AQUATERM SA.
In continuare, fotbalistul are prima sansa la titularizare ca fundas stanga, date fiind indisponibilitatea lui Vlad si exilarea lui Cardoso la echipa secunda. ... Fotbalistul spera ca Pandurii sa-si ia revansa duminica, la Ploiesti, dupa ce in tur Astra a castigat la Targu Jiu cu mult noroc.
In contabilitatea firmei SMANIC, care apartine familiei Mischie, au fost gasite facturi pentru lucrari care nu au fost executate, dupa cum a precizat prim- procurorul Gheorghe Emil Mota, seful Parchetului de pe linga Tribunalul Gorj • Documentele au fost incheiate intre SMANIC si ROVIMCON, firma lui Ion Raitaru, constructorul blocurilor ANL din Tirgu Jiu • Raitaru i-a modernizat lui Mischie tipografia SANDANIC si bazinele de pastravi de la Runcu • Prieten cu Mischie, prieten si cu Florin Circiumaru, primarul din Tirgu Jiu, caruia i-a construit casa • ROVIMCON a cistigat lucrari de zeci de miliarde de la Primaria Tirgu Jiu Procurorii gorjeni care se ocupa de dosarul "SMANIC", in care Nicolae Mischie este acuzat de contrabanda cu masini, au descoperit ca societatea fara activitate patronata de fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj a avut relatii contractuale cu SC ROVIMCON SA Rovinari, administrata de Ion Raitaru.
O echipa de specialisti romani a realizat la Targu Jiu o instalatie unica in lume pentru producerea unui ingrasamant agricol special, care are la baza praful de carbune rezultat in urma exploatarii miniere.
Judecatorii vor judeca recursul formulat de Ministerul Economiei si Finantelor, la o decizie a unei instante din Târgu Jiu, prin care lichidatorul BNP Consult Craiova a fost „împroprietarit“ cu 66% din actiunile Societatii Nationale a Lignitului Oltenia.
Comunele Schela si Turcinesti, precum si municipiul Targu Jiu sunt in pericol de a fi inundate de raul Jiu. ... In zona podului de peste raul Jiu, care face legatura cu localitatatea Turcinesti, nivelul apei crescuse pana aproape de carosabil.
Sedinta festiva a Consiliului Local Targu Jiu s-a desfasurat ieri in Sala Maura, din cadrul Prefecturii Gorj, cu ocazia Zilelor Orasului.
De la mesterii acestui sat, asezat in partea de nord-vest a judetului Gorj, pe drumul ce leaga orasul Targu Jiu de localitatea Tismana, si indeosebi de la tatal si de la bunicul sau, a invatat marele sculptor priceperea de a ciopli lemnul care, in mainile sale, prindea viata, potrivit www.muzeugorj.ro.
Proiectul de mo-dernizare a zonei centrale a municipiului Targu Jiu a ajuns la jumatate de drum. ... Jumatate din lucrarile de modernizare a zonei centrale a municipiului Targu Jiu au fost realizate, sustin autoritatile locale.
Directia pentru Cultura "Constantin Brancusi" din cadrul Primariei Targu Jiu a fost infiintata doar cu numele pentru ca nu functioneaza inca. ... Infiintata in urma cu peste doua luni printr-o hotarare a Consiliului Local Targu Jiu, Directia de Cultura "Constantin Brancusi" nu exista decat cu numele.
Primaria Targu Jiu a alocat 750.000 de lei pentru actiunile de deszapezire din aceasta iarna, banii urmand sa fie folositi de SC Edilitara Public SA, care a luat locul fostei Directii de Servicii Comunale.
Primaria Targu Jiu a alocat 750.000 de lei pentru actiunile de deszapezire din aceasta iarna, banii urmand sa fie folositi de SC Edilitara Public SA, care a luat locul fostei Directii de Servicii Comunale.
Doi administratori de firme din Târgu Jiu au fost trimisi în judecata pentru fals si evaziune fiscala, prejudiciul estimat depasind zece miliarde de lei vechi.
Doi administratori de firme din Târgu Jiu au fost trimisi în judecata pentru fals si evaziune fiscala, prejudiciul estimat depasind zece miliarde de lei vechi.
Doi administratori de firme din Târgu Jiu au fost trimisi în judecata pentru fals si evaziune fiscala, prejudiciul estimat depasind zece miliarde de lei vechi.
Primaria Targu Jiu a reusit sa obtina o finantare europeana de 16 milioane de euro prin Programul Operational Regional, prin intermediul a trei proiecte ce au ca obiectiv imbunatatirea infrastructurii in mai multe zone din municipiu.
Instanta Judecatoriei Pitesti a dispus, in 22 ianuarie 2013, declinarea competentei de solutionare a cererii formulate de Manzararu la Judecatoria Targu-Jiu, in conditiile in care acesta fusese transferat in Penitenciarul Targu-Jiu In 26 februarie, Judecatoria Targu-Jiu i-a respins cererea de liberare conditionata.
Cetatenii din Targu Carbunesti care locuiesc in blocurile construite prin Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) nu vor sa devina proprietari pe garsonierele si pe apartamentele scoase la vanzare de primarie si prefera sa ramana in continuare chiriasi.
Senatorul Ion Florescu, deputatul Scarlat Iriza si Ion Tudor, fost lucrator la "ochiul si timpanul", au supt miliarde de lei de la buget Un senator de Gorj, seful Politiei Comunitare din Tirgu Jiu si un fost deputat de Gorj sint asociati la o firma care a beneficiat de returnari ilegale de TVA.
google-analytics.com