Cautare

5241 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 prahova invatatori" (3.04 secunde)
Sedinta PSD Campina a fost organizata dupa ce sambata Biroul Permanent Judetean al PSD Prahova a hotarat sa recomande organizatiei teri-toriale PSD Campina sa ia in discutie afirmatiile publice ale senatorului la adresa conducerii partidului.
Conducerea PNL Prahova l-a desemnat presedinte interimar al organizatiei, in sedinta extraordinara de ieri a Biroului Permanent Teritorial, pe deputatul Adrian Semcu, dupa ce fostul presedinte, omul de afaceri Dinu Patriciu, a demisionat vineri din aceasta functie.
Daniela Popa a castigat sefia PC cu doar 13 voturi in fata contracandidatlui Florin Anghel, presedintele filialei PC Prahova.
Prezent, sambata, la Liga Alesilor Locali ai PSD Prahova, Victor Ponta a afirmat, luand cuvantul dupa primarul orasului Mizil, situat in colegiul uninominal unde a fost ales deputat Adrian Nastase, ca se bazeaza pe faptul ca functia de presedinte al Camerei Deputatilor va ramane in Prahova (judet de unde este Roberta Anastase), dar nu la Ploiesti, si la Mizil.
Desemnarea candidatilor USL la locale - aproape finalizata, la Prahova si Buzau continua negocierile Negocierile intre PSD si PNL pentru desemnarea candidatilor USL la alegerile locale sunt aproape finalizate, in discutie ramanand inca judetele Prahova si Buzau, au declarat surse liberale.
Desemnarea candidatilor USL la locale - aproape finalizata, la Prahova si Buzau continua negocierile Negocierile intre PSD si PNL pentru desemnarea candidatilor USL la alegerile locale sunt aproape finalizate, in discutie ramanand inca judetele Prahova si Buzau, au declarat surse liberale.
Radu Moldovan - Bistrita-Nasaud Liviu Dragnea - Teleorman Adrian Tutuianu - Dambovita Ion Calea - Valcea Paul Stanescu - Olt Ion Prioteasa - Dolj Ion Calinoiu - Gorj Adrian Duicu - Mehedinti Vasile Mihalachi - Vaslui Nicolae Bacalbasa - Galati Nicusor Constantinescu - Constanta Silvian Ciuperca - Ialomita Bunea Stancu - Braila Marian Oprisan - Vrancea Dragos Benea - Bacau Catalin Nechifor - Suceava Tiberiu Marc - Salaj Constantin Nicolescu sau Florin Tecau - Arges Mircea Cosma - Prahova Judetele Neamt si Buzau au ramas in discutie pana joi, urmand sa se ia o decizie.
In peste jumatate din judetele si municipiile tarii victoria USL este categorica Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat, vineri seara, ca USL este sigura de victorie la alegerile locale in peste jumatate dintre judetele tarii, in vreme ce in unele zone, cum ar fi Neamt, Suceava, Cluj sau Prahova, PDL "inca isi face de cap ca in codru", ceea ce reprezinta "o problema" a USL.
Totodata, Comisia de Autorizare a Jocurilor de Noroc din cadrul Ministerului Finantelor a stabilit ca Society Club este un joc piramidal, astfel ca Directia Generala a Finantelor Publice Prahova, judet in care societatea isi are sediul central, a dispus confiscarea sumelor incasate, in valoare de aproximativ 20,9 miliarde lei.
Vezi care sunt regiunile afectate Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare COD GALBEN de ploi si descarcari electrice valabila pentru judetele Arges, Dambovita, Prahova si Buzau. ... in zona de munte a judetelor Arges, Dambovita, Prahova si Buzau.
Zeci de mistreti si caprioare, impuscate in partide ilegale de vanatoare Partidele ilegale de vanatoare au facut prapad in judetul Prahova. ... O actiune a politistilor Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Prahova a scos la iveala un amanunt socant.
Tot pana joi, la ora 09:00, sunt sub avertizare Cod galben Bucurestiul si judetele Ilfov, Prahova, Dambovita, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Vaslui, Iasi, Neamt, Botosani, Suceava, Mures, Bistrita-Nasaud, Maramures, Cluj, Alba, Hunedoara si unele zone din judetele Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges, Bacau, Neamt, Harghita, Brasov si Sibiu.
Fiica sefului ISU Prahova a decedat Un grav accident rutier a avut loc, sambata, pe DN1, in zona localitatii Barcanesti, soldat cu o victima si patru raniti. Persoana decedata este fiica sefului ISU Prahova. ... Tanara care a decedat este fiica inspectorului sef de laISU Prahova.
Incepand cu data de 1 mai 2009, au fost aduse o serie de modificari asupra Codului fiscal care vizeaza, in principal, introducerea impozitului pe profit minim, a declarat Bogdan Hutuca (foto), directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta.
are minimum 15% participare la capitalul social (procentajul va scadea la 10% incepand cu 1 ianuarie 2009) pentru o perioada neintrerupta de minimum doi ani;
Imi doresc foarte tare sa aveti rezultate si, ulterior, cu rabdare si efort depus, veti observa ca lucrurile se confirma.
Domnule Ministru este vorba de invatatori si educatoare cu veghime in invatamant, cu rezultate deosebite in pregatirea copiilor, care au urmat cursuri de pregatire psiho-pedagogica si de metodica muncii didactice si care acum sunt trimise pentru echivalari intr-un dute-vino pe la universitati si inspectorarte.
Premierul Emil Boc (foto) a anuntat ca Executivul a prelungit pana la 31 decembrie 2009 actele normative care reglementeaza salarizarea in sectorul bugetar, dar a precizat ca, in masura in care vor exista resurse financiare, nu este exclusa majorarea salariilor mici.
• Emil Boc, ianuarie 2009: ... • Traian Basescu, ianuarie 2009: ... • Emil Boc, mai 2009: ... • Emil Boc, iunie 2009: ... • Emil Boc, august 2009: ... • Traian Basescu, noiembrie 2009: ... • Traian Basescu, decembrie 2009:
Comisia Europeana prognozeaza pentru România o reducere drastica a cresterii economice în 2009, precum si un deficit bugetar record, de 7,5% din produsul intern brut.
google-analytics.com