Cautare

4989 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 focsani" (2.80 secunde)
Pe o suprafata de 10.000 mp, se va deschide pana la sfarsitul anului Focsani City Center. ... Tot in Focsani, rasare si un cartier rezidential destinat celor cu bani.
Sebmar Focsani a fost achizitionata de UPC Romania in luna iunie 2007. ... Aparatura Electronica Seltron Cluj-Napoca, Diplomatic International Comimpex Focsani, Control Cable Venture Ploiesti, Somax Botosani, Selektronic Sfantu Gheorghe, Portal Export-Import Cluj-Napoca si Multicanal Holding Bucuresti.
Iulian Bunila) Se fac noi pasi catre realizarea unui drum de mare viteza care sa lege Muntenia de Moldova, prin desemnarea proiectantului celor doua tronsoane dintre Ploiesti - Buzau si Buzau - Focsani.
Totusi, primul pas in aceasta uniune il face domnitorul muntean Gheorghe Bibescu in 1848, care desfiinteaza vama de la Focsani, in consens cu Mihail Sturza, domnitor al Moldovei. ... Singurele institutii comune fiind Inalta Curte de Casatie si Justitie si Comisia Centrala de la Focsani.
4) din Focsani si marti, 19 septembrie 2017, ora 19.30, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Ploiesti va avea loc spectacolul Jake si femeile lui, o comedie spumoasa regizata de Claudiu Goga.
PASTIA - Focsani - Miercuri, 20 februarie, ora 19.00 - SALA DALLES - Bucuresti - Luni, 25 februarie, ora 19.00 - Bacau - Marti, 26 februarie, ora 19.00 - TEATRUL VICTOR ION POPA - Barlad - Miercuri, 27 februarie, ora 19.00 - TEATRUL FANNY TARDINI - Galati Subiectul este cunoscut, dar tratat cu ingeniozitate in noua montare Un frizer dintr-o mahala bucuresteana de final de secol XIX, incepe o idila cu noua sa amanta, Didina.
Din punct de vedere termic, exista o diferenta mare intre sudul regiunii care inregistreaza la amiaza valori de 14-15 grade la Focsani si Galati si partea de nord unde se raceste:
Bucuresti, Brasov, Poliesti, Constanta, Iasi, Cluj, Braila, Suceava, Pitesti, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta si Focsani. Premiile cele mai mari, la care au visat toti copiii, cele 15 excursii la Disneyland, au fost oferite de Carrefour Romania si impartite in fiecare oras participant la concurs.
Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Galati, Cluj, Braila, Suceava, Pitesti, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta si Botosani.
Iunie este luna reciclarii inteligente in hipermarketurile Carrefour, parintii fiind invitati sa vina cu cei mici la stațiile SIGUREC din orasele Bucuresti, Brasov, Buzau, Sibiu, Oradea, Drobeta Turnu Severin, Iasi, Suceava, Focsani, Braila, Pitesti si Ploiesti, pentru a invata cum reciclarea poate fi distractiva.
Localitatile cele mai apropiate de epicentru au fost Paltin - 5 kilometri, Focsani - 42 kilometri si Bucuresti -156 kilometri.
Testarile gratuite vor avea loc pe 17 mai in trei orase din Romania â€" Bucuresti, Constanta si Focsani si au drept tinte identificarea pacientilor hipertensivi, necunoscuti anterior precum si a celor cunoscuti hipertensivi dar necontrolati.
de 24 ianuarie, la Focsani erau -24 de grade. ... La Focsani, Basescu a stat langa Mitrea si Geoana si l-a pupat pe Oprisan;
Momente demne de cascadorii rasului au fost filmate la Focsani. Acolo unde patru tineri au incins gratarul chiar pe balconul apartamentului.
Un convoi militar cu rachete Himars, surprins pe strazile din Focsani. Explicatiile MApN
Alina Marica, pasionata de moda si nascuta in zodia Berbec, este din Focsani si a absolvit A.S.E. ... - In Focsani aveti magazin?
Automatul "Petrica", un aparat inteligent de colectare a deseurilor, zace de sase luni in depozitul Primariei Focsani, desi a costat nu mai putin de 250.000 de euro.
Capii Politiei se vor delecta cu vinurile produse la Cramele Odobesti Focsani si Halewood Pitesti, care vor livra 12 soiuri de vin catre comandamentul de vacanta de la Meridian, potrivit contractelor incheiate de MAI cu firmele amintite pe 20. ... 2009. ... 2009, cu SRL-ul constantean Sorla.
◦Ce fel de baza are stabilirea unui criteriu paritar de reprezentare intre PNL si PSD, prin raportare la alegerile care au avut loc intre 2008 si 2009 (alegeri locale, alegeri parlamentare, alegeri europarlamentare si alegeri prezidentiale)?
Premierul Emil Boc (foto) a anuntat ca Executivul a prelungit pana la 31 decembrie 2009 actele normative care reglementeaza salarizarea in sectorul bugetar, dar a precizat ca, in masura in care vor exista resurse financiare, nu este exclusa majorarea salariilor mici.
google-analytics.com