Cautare

5465 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 bihor" (3.16 secunde)
In ultima perioada tot mai multe SRL-uri renunta la statutul lor si cer radierea la Oficiul Registrului Comertului Bihor, pentru ca, apoi, cei care le-au detinut sa se inregistreze ca persoane fizice autorizate.
Camera de Comert si Industrie Bihor aduce la cunostinta agentilor economici bihoreni, si nu numai, ca a fost cooptat pentru cooperare Consiliul de Export si pentru managementul Strategiei Nationale de Export (SNE) din cadrul Ministerului Economiei si Comertului.
Federatia Patronilor Bihor a fost implicata in aceasta vizita a delegatiei canadiene, insa trebuie remarcat numarul redus de intreprinzatori prezenti la eveniment.
De comun acord cu reprezentantii unor supermarketuri si hipermarketuri care activeaza in tara si in judetul Bihor, ANPC va infiinta in incinta acestora cate un birou de informare, care va prelua sesizarile consumatorilor.
Comisarii Garzii Financiare Bihor au depistat ca, in ultima perioada, majoritatea bauturilor alcoolice netimbrate sau cu timbre false provin din judetele Maramures si Satu Mare. ... Bihor, Arad, Timisoara, Salaj etc.
Camera de Comert si Industrie Bihor a organizat, in perioada 7-10 mai, o misiune economica la Osijek, in Croatia. Evenimentul a avut loc in baza protocolului de colaborare dintre CCI Bihor si CCI Osijek, pentru promovarea mediului de afaceri din cele doua judete.
Judetul Bihor se confrunta, in ultima perioada, cu o situatie pe cat de ciudata, pe atat de eficienta pentru micii intreprinzatori.
Federatia Patronilor Bihor organizeaza, vineri, in sala "Traian Mosoiu" din Primaria Oradea, cea de a II-a editie a Conferintei economice "Cum si cu ce construim la nivel european in Romania". ... Mircea Ghitea, prefectul judetului Bihor, Marcel Tarta, director executiv ZMO, si Ioan Botez, director ICECON Cluj-Napoca.
Cutivatorii de cartofi bihoreni s-au plans in fata reprezentantilor Ministerului Agriculturii, prezenti cu ocazia cele de-a doua editii a Conferintei pentru Agricultura, organizata de Federatia Patronilor Bihor la Oradea, ca nu-si mai pot vinde productia intrucat, de la inceputul anului, piata autohtona a fost invadata de cartofi bolnavi, adusi din Polonia de tot felul de speculanti care vor sa se imbogateasca peste noapte.
Federatia Patronilor Bihor, impreuna cu Universitatea din Oradea (Facultatea de Stiinte Socio-Umane) si Fundatia Ruhama, a desfasurat, in perioada martie-aprilie, o cercetare in cadrul proiectului "Cariere. Centru de orientare, mediere si formare profesionala pentru tinerii din judetul Bihor", Proiect PHARE 2005/017-553.04.02.01.01.601.
92/2003 privind Codul de procedura fiscala, Directia Generala a Finantelor Bihor face cunoscut ca pe 8 august, la ora 10:00, in Oradea, la sediul DGFP Bihor - str.
Teleorman - 917 lei, Vaslui - 925 de lei, Maramures - 926 de lei, Covasna - 955 de lei, Neamt - 962 de lei, Vrancea - 971 de lei, Bihor - 979 de lei, Suceava - 987 de lei, Alba si Ialomita - 995 de lei.
Comisarii Garzii Financiare Bihor au efectuat, luna trecuta, verificari la 556 de agenti economici, gasind cu abateri 154. Cea mai importanta actiune pentru GF Bihor, in colaborare cu Fiscul bihorean si alte organe de control, a fost si va ramane impulsionarea companiilor debitoare sa-si plateasca la timp obligatiile fiscale.
Liderul sindicatului din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor, Dorin Micle, ne-a declarat deunazi ca salariile lucratorilor din Finante sunt cuprinse intre 500 si 18.500 de lei, acest din urma salariu apartinand directorului executiv.
La standul Monicai Chise din Bihor din cadrul targului "Traditii si flori de sarbatori" organizat in Parcul Cismigiu puteti gasi diverse sortimente de palinca. ... M-am bucurat ca domnul Sorin Oprescu apreciaza palinca noastra, mai ales ca este medic", ne-a spus Monica Chise din Bihor.
607 din 18 decembrie a Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor, cu anexele 1 si 2, sunt aprobate normele de venit, coeficientii de corectie si acordarea acestora pentru aplicare in anul 2009 in judetul Bihor, pentru contribuabilii persoane fizice care obtin venituri din activitatile care se regasesc in nomenclatorul activitatilor independente, aprobat prin OMF Publice nr.1847/2003.
Liberalii sunt in grafic cu stabilirea candidatilor pentru lista care va fi intocmita pentru Consiliul Judetean Bihor. Presedintele PNL Bihor declara, in urma cu doua saptamani, ca data finala pentru incheierea alegerilor candidatilor pe zone este 15 februarie, organizatiile zonale reusind deja sa-si stabileasca oamenii din zonele respective.
Evolutia portofoliului de credite a fost influentata de nivelul creditelor neperformante, care s-au mentinut la un nivel "suportabil", de 14,7% din portofoliul de credite, desi au urcat de la 13,1% la sfarsitul anului 2009.
Ministerul Economiei si Finantelor reface indicatorii macroeconomici pe care se bazeaza bugetul pe 2009, care ar urma de altfel sa fie reconstruit, atat timp cat datele pe care este fundamentat nu mai sunt de actualitate, au declarat pentru NewsIn surse din minister.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
google-analytics.com