Cautare

5481 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 bihor educatori" (3.35 secunde)
Din pacate, ratarea promovarii de catre FC Bihor i-a cam incurcat socotelile boss-ului din fruntea judetului.
a fost luni dupa-amiaza intr-o scurta vizita prin judetul Bihor, el fiind insotit de inspectorul general, Liliana Antonescu. ... "Obiectivul vizitei a fost de a urmari cum sunt investiti banii dati de minister, pentru lucrarile de reabilitare si reparatii din scolile din Bihor", a spus Negrean.
Ministerul Integrarii Europene si Prefectura Judetului Bihor au lansat, incepand de ieri, programul denumita "Fermier in Europa", care va fi facut cunoscut in mai multe localitati din judet. ... In judetul Bihor caravana rurala va parcurge 20 de comune, grupate in doua etape.
"Pana la Paste nu va mai fi la putere", spun liderii PSD Bihor. ... Le place puterea Liderul PNL Bihor, deputatul Cornel Popa, nu s-a aratat deloc interesat de posturile de conducere detinute de democrati.
PNG CD Bihor se afla in plina reorganizare, dat fiind faptul ca partidul si-a schimbat sigla si titulatura. Presedintele PNG-CD Bihor, Gheorghe Pintea, a declarat, in conferinta de presa, ca se lucreaza la incheierea proceselor-verbale in organizatiile locale din judet, pentru a realiza schimbarile mentionate.
Secretarul general al filialei democrate din Bihor s-a intors, de la mitingul organizat, miercuri, la Cluj-Napoca, cu convingerea ca Traian Basescu este seful statului doar pentru membrii PD si le-a cerut celorlalti cetateni-politicieni sa-i lase chipul si naravul in pace.
"PSD sa aiba fericirea liberalilor" Liderul PNL Bihor, Cornel Popa, ureaza deja PSD-ului sa aiba parte de aceeasi "fericire" pe care au avut-o liberalii alaturi de PD. ... PNL se va fortifica ca un partid de dreapta adevarat", a declarat presedintele PNL Bihor.
Dupa ce, la sfarsitul saptamanii trecute, filiala PC Bihor s-a marit prin constituirea organizatiei de femei, iar conducerea PC anunta primirea in partid a lui Vasile Duta, care aduce cu el 500 de noi membri, luni, o parte a membrilor PC Oradea, in frunte cu presedintele filialei, au parasit corabia conservatorilor.
Premierul participa la lansarea candidatilor Presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu, va participa maine la lansarea candidatilor PNL Bihor pentru primariile si Consiliul Judetean Bihor, eveniment care va avea loc, incepand cu ora 12:40, la Casa de Cultura a Sindicatelor.
Pregatirea alegerilor decurge bine in judetul Bihor, pana acum neexistand probleme.
Coalitia pe care PNL si UDMR au anuntat-o la nivelul judetului Bihor si al municipiului Oradea nu i-a cazut prea bine liderului PSD Mihai Bar.
Lista pesedistilor propusi de Biroul Permanent National al PSD sa asigure, sub conducerea lui Cristian Diaconescu, interimatul organizatiei judetene din Bihor este contestata atat de fostul presedinte Mihai Bar cat si de colegul sau Alexandru Retegan.
Candidatii partidelor parlamentare din Bihor pentru colegiile uninominale se lasa asteptati. ... In ceea ce ii priveste pe conservatori, asteptarile filialei bihorene nu sunt foarte mari, ei aflandu-se acum in perioada de negocieri cu conducerea interimara a PSD Bihor.
A fost o discutie barbateasca si am hotarit sa-l reprimim in randurile partidului nostru, fiind convinsi ca ce s-a intamplat atunci cu el nu se va mai intampla cu niciun alt membru al PSD", a declarat Claudiu Pop, presedintele interimar al PSD Bihor.
Prima conferinta cu participarea celor doua conduceri judetene a avut loc, ieri, la sediul PSD Bihor, din partea PSD participand Lia Pop, Ioan Mang si Claudiu Pop, iar din partea PC, Traian Bodea si Octavian Bara.
Ieri, la statuia lui Szacsvay Imre, situata langa Podul Intelectualilor, a avut loc ultimul eveniment electoral al UDMR Bihor, mai exact, semnarea unui angajament pentru reprezentarea intereselor oradenilor (sau, cel putin, asa se numeste oficial angajamentul).
Dupa ce ca reprezentantii Uniunii au castigat alegerile in Bihor datorita absenteismului cronic de care sufera romanii, acestia se declara nemultumiti de prezenta electoratului la vot.
Echipa care asigura conducerea interimara a PSD Bihor isi revendica toate meritele privind numarul mare de voturi obtinute de PSD in judet.
Comisarii Garzii Financiare Bihor au efectuat, in luna martie, controale la 612 agenti economici, descoperind abateri de la legislatia in vigoare la 490 dintre acestia.
Conducerea OJCA Bihor arata zootehnistilor pasii pentru accesarea fondurilor SAPARD Mai multi virtuali investitori in zootehnia bihoreana s-au adunat, ieri, la sediul Oficiului Judetean pentru Consultanta Agricola Bihor, pentru a vedea care sunt pasii pe care trebuie sa-i faca in realizarea investitiei pe care si-au propus-o.
google-analytics.com