Cautare

5481 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 bihor educatori" (9.10 secunde)
Jandarmii si politistii din Judetl Bihor beneficiaza in perioada15 - 28 februarie de testari gratuite pentru depistarea infectiei cu virusul hepatitei C, in cadrul celei mai vaste campanii nationale de testare gratuita, initiata recent de Alianta Pacientilor Cronici din Romania, impreuna cu Institutul National de Boli Infectioase "Prof.
*Fostul presedinte al PSD Bihor Mihai Bar se declara consternat de afirmatiile lui Cristian Diaconescu publicate intr-un ziar central Vicepresedintele PSD Cristian Diaconescu a sustinut luni, dupa ce a facut o analiza a situatiei social-democratilor din Bihor, ca organizatia locala este "ca in filmele SF".
Urmeaza a fi prezentat cel "din colectia" primavara-vara, iar, in cazul in care alegerile ar urma sa se desfasoare la sfarsitul anului, PSD Bihor ar trebui sa mai scoata din joben un candidat pentru sezonul toamna-iarna 2008-2009.
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza.
Emil Boc s-a aflat in fruntea Guvernului din decembrie 2008 pana in decembrie 2009. ... Ulterior, in 2009, Basescu a admis ca a facut o eroare prin promulgarea legii privind marirea salariilor profesiilor.
Deputatul Cornel Popa a castigat duminica cel de-al doilea mandat de presedinte al filialei PNL Bihor, el fiind singurul care si-a depus candidatura pentru aceasta functie.
Potrivit parlamentarului bihorean, aceasta lege cuprinde, printre altele, construirea de autostrazi si drumuri expres pe teritoriul judetului Bihor. In realitate, la singura autostrada aprobata pentru Transilvania nu s-a construit in Bihor nici macar un metru in doi ani.
Liderii PD si UDMR Bihor si-au tras echipa de fotbal, pe bani publici, si fac ce vor cu ea, dar si cu sperantele microbistilor bihoreni. Vistieriile municipiului Oradea si ale judetului au ramas larg deschise pentru finantarea in continuare a clubului FC Bihor.
In replica, purtatorul de cuvant al PNL Bihor le spune semnatarilor scrisorii sa mediteze intai la propriilor erori politice.
El a declarat ca presedintele PNL Bihor, deputatul Cornel Popa, a pus presiune asupra Consiliului de Arbitraj si Onoare (CAO), pentru ca decizia de dizolvare a BPL Oradea sa treaca.
In timp ce liderii PD Bihor trateaza cu calm campania electorala pentru referendum, liberalii au un stil mai direct si mai virulent. ... Cel putin in prima parte a campaniei, liderii PD Bihor spun ca nu vor organiza mitinguri si agape electorale pentru sustinerea presedintelui suspendat Traian Basescu.
Organizatia PLD Bihor nu este inca decisa daca il va ataca sau nu in instanta pe primarul din comuna Varciorog, Cociuba Vasile, chiar daca intr-un comunicat trimis marti pe adresa redactiei, se arata ca urmeaza a-l actiona in instanta pe primarul liberal.
Au obtinut 99,9%, exact ca pe vremea dictaturii", a declarat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, consilierul de imagine al episcopului reformat Tõkés László, facand referire la "referendumul de incredere" al UDMR Bihor.
Candidatul PNL pentru sefia Consiliului Judetean Bihor, Radu Tarle, impreuna cu echipa sa de consilieri, printre care se numara Lucia Varga si Dumitru Voloseniuc, sunt revoltati de modul in care adversarii lor politici fac campanie electorala.
Secretarul de stat din Ministerul Internelor si Reformei Administratiei Paul Victor Dobre a efectuat ieri o vizita in judetul Bihor, facand o vizita la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta. ... Centrul va functiona la sediul ISU Bihor, amenajarea spatiului urmand a se realiza din fonduri locale.
Dupa ce la inceputul saptamanii trecute liberalii au anuntat ca isi vor desemna candidatii pentru Parlamentul Romaniei in 10 zile, spre sfarsitul saptamanii si reprezentantii PDL Bihor s-au intalnit pentru a trimite la Bucuresti lista cu cei care doresc sa candideze.
Chiar daca, in urma cu cateva zile, Traian Stef, directorul Bibliotecii Judetene "Gheorghe Sincai", remitea presei o lista cu numele grele care au trecut pragul bibliotecii, incercand prin aceasta sa raspunda celor care l-au acuzat ca a organizat actiuni antiromanesti, se pare ca reprezentantii Consiliului Judetean Bihor nu au niciun interes in ceea ce priveste functia acestuia.
Derzsi Ákos, secretar de stat in Ministerul Muncii, Lakatos Péter, deputat din 2004, Hasas János, viceprimar la Vadu Crisului, Ferko Jenõ, care va candida in zona Beius, Pásztor Gabriella, secretar de stat in Ministerul Educatiei, va candida in colegiul din zona Sanmartin, Szíjárto Zoltán, directorul centrului medico-social din Salonta, va candida in zona in care se afla centrul medico-social, Petõ Csilla, ex-inspector in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Bihor, Csuzi István, fost PCM-ist, si Kallai László.
Ramasi ultimii pe lista, reprezentantii PSD Bihor si-au desemnat ieri candidatii pentru alegerile parlamentare.
5 Bihor si-au depus lista cu candidati si reprezentantii PNL. ... Secretarul de stat in Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile Lucia Varga, vicepresedintele AVAS Emil Bentan si viceprimarul municipiului Oradea, Gheorghe Carp, se afla pe lista PNL Bihor pentru alegerile parlamentare.
google-analytics.com