Cautare

5182 de rezultate pentru "rezultate titularizar2010 judetul bihor" (4.31 secunde)
Filiala PRM Bihor pare a fi cea mai linistita organizatie politica parlamentara din judet, desi alegerile parlamentare se apropie.
Presedintele UDMR Bihor, Kiss Alexandru, a spulberat visele pedelistilor de a forma o coalitie cu UDMR la nivel local, indiferent de ce decizie s-ar lua la nivel central. ... Atat a durat ieri sedinta extraordinara a Consiliului Judetean Bihor.
Oamenii de afaceri din judetele Bihor, Satu Mare si Salaj au fost invitati, azi, la 9:30, la Oradea, la cea de-a 22-a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile).
Trezoreria Judeteana (TJ) Bihor a incasat, in 2007, la bugetul de stat venituri de peste 1.006.000.000 de lei, cu 780.000.000 de lei mai putin decat in 2006, ceea ce reprezinta incasari de numai 56% fata de anul precedent.
Conducerea Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor declara ca planul la incasarile bugetare impus de Autoritatea Nationala de Administrare Fiscala, pentru anul fiscal 2007, a fost realizat in proportie de 99,3%.
Federatia Patronilor Bihor a premiat cu 500 de euro pe cea care a creat logoul si sigla (Sapou) Federatia Patronilor Bihor si-a lansat, ieri, noua sigla si logoul pentru Centrul de Afaceri Exclusivist (CAE) care se va deschide pana la finele anului in Sanmartin.
Inspectoratul Teritorial de Munca Bihor, impreuna cu Garda Financiara Bihor, a pornit, pe 25 septembrie, o ampla actiune comuna de verificare a modului in care agentii economici bihoreni respecta salarizarea, daca acestia respecta termenele de plata a datoriilor, mai ales acolo unde exista retinere la sursa, daca firmele incheie contracte de munca, identificarea persoanelor care lucreaza la negru, cati angajati sunt incadrati cu salariu minim pe economie si cat castiga la negru pe deasupra s.a.
Cel mai mic salariu mediu din tara s-a inregistrat in judetul Harghita - 852 de lei, doar 68% din nivelul salariului mediu pe tara si aproape jumatate fata de cel inregistrat in Bucuresti.
*Fostul presedinte al PSD Bihor Mihai Bar se declara consternat de afirmatiile lui Cristian Diaconescu publicate intr-un ziar central Vicepresedintele PSD Cristian Diaconescu a sustinut luni, dupa ce a facut o analiza a situatiei social-democratilor din Bihor, ca organizatia locala este "ca in filmele SF".
Potrivit parlamentarului bihorean, aceasta lege cuprinde, printre altele, construirea de autostrazi si drumuri expres pe teritoriul judetului Bihor. In realitate, la singura autostrada aprobata pentru Transilvania nu s-a construit in Bihor nici macar un metru in doi ani.
Secretarul de stat din Ministerul Internelor si Reformei Administratiei Paul Victor Dobre a efectuat ieri o vizita in judetul Bihor, facand o vizita la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta. ... Centrul va functiona la sediul ISU Bihor, amenajarea spatiului urmand a se realiza din fonduri locale.
Producatorii de usi metalice autohtoni au inaintat comisarilor Garzii Financiare Bihor o sesizare impotriva unor asa-zisi confrati de-ai lor, care vin cu dubitele direct la sediile firmelor sau la anumiti clienti si cauta sa-si vanda marfa la pret de dumping, sfidand orice logica a costurilor de productie si a altor cheltuieli pe care producatorii care platesc impozite si taxe le au cu producerea acestora.
Federatia Patronilor Bihor, in colaborare cu Consiliul Judetean Bihor, BTL Design si Primaria Oradea, organizeaza, in perioada 16-17 noiembrie, Conferinta de cooperare economica Romania - Italia 2006, in sala "Gen.
De comun acord cu reprezentantii unor supermarketuri si hipermarketuri care activeaza in tara si in judetul Bihor, ANPC va infiinta in incinta acestora cate un birou de informare, care va prelua sesizarile consumatorilor.
Judetul Bihor se confrunta, in ultima perioada, cu o situatie pe cat de ciudata, pe atat de eficienta pentru micii intreprinzatori.
In timp ce companiile se plang de faptul ca lipsa banilor lichizi din sistem le afecteaza activitatea, institutiile publice au datorii catre partenerii privati de peste doua miliarde de euro, rezultate numai din neplata facturilor.
- la granita dintre judetele Bistrita Nasaud si Cluj (219 cazuri) - in judetul Mures (145 cazuri) - in judetul Arad (113 cazuri din care 2 decese la copii cu varsta sub 1 an) - in judetul Timis (71 cazuri din care 1 deces la copil cu varsta sub 1 an) - in judetul Suceava (27 cazuri) - in judetul Brasov (33 cazuri) - in judetul Salaj (7 cazuri) - in judetul Hunedoara (14 cazuri) - in judetul Caras - Severin (13 cazuri) - in judetul Alba (3 cazuri) Cazuri sporadice de rujeola au fost confirmate la persoane nevaccinate / incomplet vaccinate din Bucuresti (4 cazuri) si din judetele:
- la granita dintre judetele Bistrita Nasaud si Cluj (219 cazuri) - in judetul Mures(145 cazuri) - in judetul Arad (113 cazuri din care 2 decese la copii cu varsta sub 1 an) - in judetul Timis(71 cazuri din care 1 deces la copil cu varsta sub 1 an) - in judetul Suceava (27 cazuri) - in judetul Brasov (33 cazuri) - in judetul Salaj (7 cazuri) - in judetul Hunedoara (14 cazuri) - in judetul Caras- Severin (13 cazuri) - in judetul Alba (3 cazuri) Cazuri sporadice de rujeola au fost confirmate la persoane nevaccinate / incomplet vaccinate din Bucuresti (4 cazuri) si din judetele:
Deputatul Cornel Popa a castigat duminica cel de-al doilea mandat de presedinte al filialei PNL Bihor, el fiind singurul care si-a depus candidatura pentru aceasta functie.
Liderii PD si UDMR Bihor si-au tras echipa de fotbal, pe bani publici, si fac ce vor cu ea, dar si cu sperantele microbistilor bihoreni. Vistieriile municipiului Oradea si ale judetului au ramas larg deschise pentru finantarea in continuare a clubului FC Bihor.
google-analytics.com