Cautare

5080 de rezultate pentru "rezultate titularizar2010 judetul arges" (2.96 secunde)
In judetul Olt, la scrutinul pentru desemnarea europarlamentarilor, si-au exprimat optiunea politica 160.772 de alegatori, prezenta la vot fiind de 41,11%.
Imaginile ce ilusteaza dezastrul din Suceava ne-au fost trimise de colegii de la ziarele din acest judet, iar noua nu ne ramane decat sa reinnoim apelul catre persoanele cu dare de mana din judetul Constanta sa sara in ajutorul sinistratilor moldoveni si maramureseni.
Cele mai multe firme care si-au suspendat activitatea in ianuarie 2010 sunt din judetul Bihor (296 de firme), iar cele mai putine provin din judetul Ialomita (43 de firme).
Unitatea din Vidra, judetul Vrancea, este amplasata pe DN2D si dispune de o suprafata totala de 423 mp, din care sala de vanzari este de 303 mp. Unitatea din Bechet, judetul Dolj, se afla pe str. ... Magazinul din Dobra, judetul Hunedoara, este situat pe str.
Cel din Moinesti, judetul Bacau, se afla pe str. ... Unitatea din Scornicesti, judetul Olt, se gaseste pe str. ... Cea din Baleni, judetul Dambovita, este amplasata pe Soseaua Bucuresti-Targoviste, nr. ... Magazinul din Baia de Fier, judetul Gorj, a fost inaugurat pe str.
Spre deosebire de cele doua institutii mentionate, CURS se incapatana sa dea rezultate aproximativ egale, cand in favoarea opozitiei cand in cea a PSD.
Ce rezultate ati obtinut?
Ion Raut, purtatorul de cuvant al PNL Gorj, a mentionat ca s-a incercat cooptarea in noua structura de conducere a unor membri de partid care au avut rezultate la alegerile europarlamentare.
Stiu ca in perioada cand domnul Traian Basescu era doar primar general al Capitalei, Sebastian Lazaroiu ii furniza nu numai rezultate ale unor sondaje, ci si solutii pentru ca strategia adoptata de bataiosul om politic sa dea rezultate mai bune. ... Sa umble la rezultate.
Rezultate barna: ... 44.699 Rezultate paralele: ... 41.833 - Dupa trei rotatii, Romania se afla pe locul trei in clasamentul general, dupa SUA si Rusia, dar inaintea Chinei Rezultate sarituri: ... 45.733 - al treilea punctaj din concurs la acest aparat, dupa SUA si Rusia Rezultate sol:
Sa nu credeti ca nu cer si studiile timp, insa pentru pacientii critici se fac incercari disperate, din care unele dau rezultate.
Mai toate concursurile de angajari despre care am scris in ultima vreme se aseamana la rezultate. La politisti doar unul a trecut, cei de la Politia de frontiera se asteapta la aceleasi rezultate, titularizarile de la profesori au avut tot rezultate dezastruoase, concursurile de magistrati la fel.
In Arges, consilierul judetean Iulian Fratica (ex-PC) s-a inscris in PD. ... Primarii din Bacau si Galati, traseisti cu adeziuni in regula In judetul Bacau, nume sonore au trecut de la alegerile din 2004 si pana in prezent de la un partid la altul.
Cea mai ridicata prezenta la vot a fost inregistrata in judetul Ilfov -39,24%, urmat de judetul Gorj - 39,09%, Dolj - 36,10%, Valcea -33,52% si judetul Giurgiu -33,41%.
De asemenea, el a anuntat ca Florin Calinescu va candida din partea PNL intr-un colegiu din judetul Arges, Dida Dragan va candida intr-un colegiu din Sectorul 2 al Capitalei, iar Mihai Pocorschi va candida intr-un colegiu din judetul Tulcea.
Captura impresionanta de cereale in judetul Timis. ... Isi propusesera sa ajunga in judetul Arges, numai ca traseul le-a fost intrerupt de oamenii legii.
Probleme si pe sosele Mai mult, trei persoane au fost ranite intr-un accident petrecut, vineri seara, pe DN 7, la iesirea de pe autostrada A1 catre comuna Bascov, din judetul Arges.
Doi argeseni sunt cercetati in stare de libertate dupa ce au furat motorina din rezervorul unui TIR parcat in orasul Filiasi, judetul Dolj.
Carla Dinu) Circulatia auto se desfasoara joi dimineata in conditii de iarna pe mai multe drumuri din judetele Vrancea, Buzau, Dambovita, Brasov, Valcea, Gorj, Cluj, Harghita, Neamt, Prahova si Arges.
Lupta impotriva coruptiei la nivel inalt, una dintre cerintele impuse Romaniei pentru aderarea la Uniunea Europeana, inregistreaza tendinte pozitive, dar nu si rezultate concrete.
google-analytics.com