Cautare

5080 de rezultate pentru "rezultate titularizar2010 judetul arges" (2.69 secunde)
In judetul Mehedinti exista un cod galben de viscol si vreme geroasa. ... Codul galben pentru judetul Mehedinti a fost prelungit pana la ora 15.00. ... In judetul Mehedinti, rafalele de vant depasesc 60-65 km/h. ... Judetul Alba este sub atentionare cod galben.
Cea mai mare cantitate de deseuri de echipamente electrice si electronice a fost colectata in judetul Constanta si anume 51,20 tone. Urmeaza Bucurestiul, cu 39,47 tone, si judetele Timis - 35,60 tone, Arges - 27,17 tone si Suceava 26,00 tone.
Judetul Constanta nu are multi exportatori, dar cei pe care ii are exporta un volum insemnat de produse, a aratat ieri Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura (CCINA) Constanta, in deschiderea seminarului de prezentare in judetul nostru a Strategiei Nationale de Export, manifestare organizata de CCINA, in colaborare cu Ministerul pentru IMM-uri si Comert, la sala de conferinte a Hotelului Oxford.
Conducerea PSD Arges a decis ieri sa o ierte pe deputatul Daciana Sarbu pentru acuzele aduse conducerii partidului. ... Ieri, la sedinta biroului judetean al PSD Arges, Daciana Sarbu si-a mentinut afirmatiile la adresa sefilor politici si a reiterat faptul ca imaginea PSD este proasta.
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea.
Prefectul de Arges, Ion Carstoiu, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca dupa 1 ianuarie, daca va trebui sa aleaga, se va autosuspenda din functia de lider al PD Arges.
Cum se corecteaza astigmatismul - Corectarea astigmatismelor se face cu lentile cilindrice, de plus sau de minus, sau combinatii sferocilindrice, in functie de tipul acestora - Multe persoane apeleaza la ochelari, iar la lentile apeleaza in special sportivi din jocurile de contact, gen rugby, fotbal sau hochei Poreclit Chioru‘ la Pitesti In perioada in care Prepelita a evoluat la FC Arges, era poreclit de catre colegi Chioru‘, tocmai pentru ca inca de pe acea vreme el avea respectiva problema la ochi.
Orasul Curtea de Arges se pregateste, zilele acestea, sa-l primeasca pentru totdeauna pe Regele Mihai I.
Si conducerea filialei Arges a Partidului Democrat ar putea fi inlocuita, din cauza rezultatului inregistrat la alegerile pentru europarlamentare, unde a obtinut cu aproape 10% mai putine voturi decat Partidul Social Democrat.
PSD Arges a decis, miercuri, ca in locul lui Nicolae Vacaroiu in Senat sa mearga medicul Luminita Gheorghiu, fost vicepresedinte la Autoritatea Nationala pentru Persoanele cu Handicap.
Bineinteles ca nu vor lipsi bauturile traditionale si spectacolele live de cantece ale lui Ion Popa si de dansuri ale ansamblurilor din Topoloveni (Arges) si Izbiceni (Olt).
Oprescu, convins de victoria cu FC Arges Tehnicianul celor de la FC Olt, Dan Oprescu, a apreciat ca i-au fost ascultate indicatiile, dar este nemultumit ca vechile greseli nu au disparut. ... din Piatra Olt, cand FC Olt va intalni pe FC Arges:
A construit biserica manastirii Curtea de Arges. ... Ctitoreste biserica manastirii Curtea de Arges, biserica Sf. ... Hasdeu), domn cu apucaturi imparatesti (Nicolae Iorga) sau unul dintre cei mai culti domni ai nostri din vechime (Ioan Bogdan), s-a prapadit dupa o lunga si grea suferinta, fiind inmormantat la Arges.
Vezi care sunt regiunile afectate Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare COD GALBEN de ploi si descarcari electrice valabila pentru judetele Arges, Dambovita, Prahova si Buzau. ... in zona de munte a judetelor Arges, Dambovita, Prahova si Buzau.
Mama Magiunului de prune Topoloveni, desemnata Cetatean de onoare al judetului Arges Doamna Bibiana Stanciulov, director general al Sonimpex Topoloveni, producatorul Magiunului de prune Topoloveni a fost desemnata ‘Cetatean de onoare al judetului Arges‘ in cadrul unei ceremonii fastuoase la care au luat parte academicieni, ministri, europarlamentari, oficialitati locale si alte personalitati ale vietii publice.
Cristi Selaru) Apa bruta furnizata de Administratia Bazinala Arges-Vedea catre Apa Nova s-a incadrat in limitele prevazute de lege, a declarat, luni, ministrul Apelor si Padurilor, Ioan Denes.
FC Arges - Sepsi 1-1 Liga 1 / Sezon 2021 - 2022 Etapa 20 Marcatori: Serban 2 / Damascan 76 Echipe de start FC Arges:
FC Arges - Mioveni 1-0 Liga 1 - Sezonul 2021/2022 Etapa 26 Au marcat: ... FC Arges: Greab - Tofan, Dobrsavlevici, Turdai, Musat - Isfan, Meza Colli, Serban, Cr.Tanase - G.Ganea, Fatai Rezerve:
FC Arges - FCSB 1-0 Etapa 29 - Liga 1 Sezon 2021/2022 Marcatori: ... FC Arges: Greab - Tofan, Turda, Joao Miguel, Latovlevici - Meza Colli, I.
A fost spectacol la meciul dintre FC Arges si FCSB din etapa a doua a play-off-ului Ligii 1, scor 3-2 in favoarea ros-albastrilor.
google-analytics.com