Cautare

8407 de rezultate pentru "rezultate teste nationale brasov" (2.74 secunde)
Astfel, in perioada 22-30 Aprilie 2015, biletele pentru spectacolele de la Bucuresti, Constanta, Brasov, Cluj si Timisoara sunt mai ieftine cu 40 de procente!
Momentele au continuat cu colectia Le Voyage de la Meli Melo impreuna cu ciorapii Diamond by Adesgo, urmata de invitatele speciale Roxana Minzat, expert in accesare de fonduri europene si Adela Diaconu, personalitate publica in Brasov, jurnalist, designer si politician, care au vorbit despre business-uri start up in domeniul frumusetii pe fonduri europene si despre bucuria de a realiza ceea ce iti place in viata.
Va dorim un sejur cat mai placut si amintiri de neuitat", ne-a spus Dan Tanase, administrator al Hotelului Turnul din Moeciu de Jos, Brasov.
Siamezele din Brasov s-au nascut a doua oara Interventia chirurgicala de separare a surorilor a fost realizata de medicii de la Spitalul "M.S. ... Siamezele au venit pe lume vinerea trecuta in jurul orei 9:00, la Maternitatea Brasov.
Ziua Internationala a Minoritatilor, Ziua Minoritatilor Nationale din Romania si Ziua Internationala a Migrantilor", pe care o puteti citi in continuare.
"Uniunea Europeana si-a luat masuri ca nicio banca importanta din sistemele bancare nationale sa nu ajunga in dificultate", a declarat presedintele Traian Basescu.
- Dorina Danielescu - din functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor; - Rodica Mioara Toth - din functia de vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor; - Balla Tullia Imola - din functia de vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor.
In schimb, pentru intretinerea retelei de drumuri nationale din regiune se primesc 140 de miliarde de lei. Taxele de drum platite de olteni pentru a circula pe drumurile nationale depasesc cu mult sumele care se intorc anual, din bugetul de stat, pentru reparatia si intretinerea retelei rutiere din Oltenia.
In sprijinul proiectului ing Titus Cristescu sunt si articolele publicate pe site-urile nationale estiri.ro si einformatii.ro.
Ministrul Delegat pentru Lucrari Publice si Amenajarea Teritoriului, Borbely Laszlo, sustine construirea autostrazii Brasov-Bors si critica incercarile de schimbare a strategiei nationale in domeniul construirii retelei de autostrazi.
Pentru constructia tronsonului de autostrada Comarnic-Brasov au depus oferte 12 consortii, potrivit datelor comunicate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR). ... J&P Avax-Athena-Macquarie Brasov Consortium; ... Comarnic-Brasov Motorway Consortium (FCC) Construccion SA-Alpine-Astaldi; ... Consortiu Autostrada A3 Comarnic-Brasov Consonoi Bilsinger Berger Porr;
Aceasta companie opereaza in Romania in orasele Sebes, Brasov si Constanta. ... In prezent, pe site-ul Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA, firma denumita Kronospan Zona Libera Constanta (n. ... Potrivit Centrului Independent pentru Dezvoltarea Resurselor de Mediu (CIDRM), Judecatoria Brasov a respins vineri 13 februarie a.
Noua artera va face legatura intre strada Brasov si Soseaua Alexandria si va fi prevazuta cu doua pasaje subterane. ... Lucrarea presupune largirea la trei pe sens a strazii Brasov și continuarea acesteia cu o noua artera pana la Soseaua Alexandria.
In a doua parte a anului 1962 URSS a efectuat, in Novaia Zemlia si la Semipalatinsk, ultimele dintre cele 65 de teste nucleare in atmosfera. La inceputul anului 1963 sovieticii au semnat un moratoriu, conform caruia urma sa efectueze doar teste subterane.
Rusia si-a remaniat proiectul de racheta intercontinentala Bulava, schimband uzina si responsabilul tehnic, in urma mai multor teste esuate, a declarat miercuri seful Statului Major rus, Nikolai Makarov (foto). ... "Seria de teste fara succes a dat o lovitura moralului constructorilor", a subliniat el.
Dacia Logan a obtinut cel mai slab punctaj in cadrul celor mai recente teste efectuate de organizatia independenta europeana Euro NCAP, arbitrul securitatii active si pasive in sectorul automobilistic.
Facem si teste de fidelitate, scurgeri de informatii, teste intre asociati. Trebuie specificat faptul ca au venit si anumite vanzatoare sa faca teste pentru ca patronii se uitau urat la ele, le suspectau ca fura, si voiau sa-si demonstreze nevinovatia", a mai spus expertul poligraf.
50.000 de teste gratuite de depistare a infectiei cu virusul hepatitei C vor fi puse la dispozitia celor interesati prin intermediul laboratorului Institutului National de Boli Infectioase "Prof. ... afectiune si sa faca teste periodice pentru a-l depista din timp.
Proiectul a adus in tara primul centru mobil pentru efectuarea de mamografii si teste Babes- Papanicolau, gratuit, in comunitatile locale. Datorita Unitatii Mobile de Diagnostic Renasterea, 15.500 de femei au beneficiat de servicii medicale, fiind efectuate peste 14.300 teste Babes-Papanicolau si 7.950 mamografii.
Proiectul a adus in tara primul centru mobil pentru efectuarea de mamografii si teste Babes- Papanicolau, gratuit, in comunitatile locale. Datorita Unitatii Mobile de Diagnostic Renasterea, 15.500 de femei au beneficiat de servicii medicale, fiind efectuate peste 14.300 teste Babes-Papanicolau si 7.950 mamografii.
google-analytics.com