Cautare

8407 de rezultate pentru "rezultate teste nationale brasov" (6.23 secunde)
Contractul pentru constructia autostrazii Comarnic-Brasov, care va fi realizata prin concesiune, va fi semnat la inceputul anului viitor, a declarat, miercuri, ministrul Transporturilor, Ludovic Orban. ... Ministerul Transporturilor a preselectat patru consortii pentru constructia tronsonului de autostrada Comarnic-Brasov.
Ceremonia de inchidere a celei de-a 11-a editii de iarna a Festivalului Olimpic al Tineretului European a avut loc vineri seara, la Medal Plaza, in Poiana Brasov, prilej cu care a fost coborat drapelul olimpic de pe catarg si a fost stinsa flacara olimpica.
Sursa citata a precizat ca in prezent primaria lucreaza la un calendar de evenimente care se vor desfasura in Brasov pe toata perioada verii pana in luna octombrie si a invitat companiile, asociatiile, persoanele fizice care doresc sa organizeze evenimente sa fie prinse in calendarul primariei.
Congresul extraordinar in care a fost facuta aceasta alegere a fost organizat la Brasov de catre Maior si la el au participat 1.120 de persoane, reprezentante a 97 de asociatii de revolutionari, dintr-un numar de 130 de asociatii active.
PNL Brasov si-a depus, marti, lista oficiala de candidati, din echipa liberalilor facand parte doi deputati, un senator, trei consilieri judeteni dar si un cantaret de manele care a compus imnul de campanie al liderului filialei, Aristotel Cancescu, la alegerile locale pentru presedintia CJ.
Alina Anton va recomanda cartea Teste de evaluare pentru pregatirea Evaluarii Nationale (clasa a IV-a), al carei autor este, alaturi de Monica Margarit-Baraitaru. ... Este ideala pentru elevii care sunt in clasa a IV-a si doresc sa-si verifice cunostintele, in vederea sustinerii Evaluarii Nationale.
Iubirea dintre marele poet si Cleopatra Poenaru, fiica pictorului Lecca din Craiova Mihai Eminescu este catalogat ca un reper major al identitatii artistice si nationale, dar si un om care a iubit si a suferit din dragoste la fel ca oricare altul.
Problema este ca acum exista multe alte teste de sarcina pe piata care spun ca functioneaza inainte de aceasta data. ... Nu astepti destul pentru rezultate Cele mai multe teste de sarcina vin cu instructiuni explicite.
In cazul logoului interactiv al Google, urmele lasate de cerneala si implicit formele rezultate pot fi schimbate la apasarea unor sageti postate in dreapta si in stanga imaginii.
Alianta PNL-PD si Uniunea PSD+PUR Brasov au decis sa elimine insemnele electorale care au creat disensiuni intre cele doua aliante politice in ultimele zile.
Din cate se pare, in urma intalnirii de la Poiana Brasov cu organizatiile judetene ale PSD, care a avut loc la finele saptamanii trecute, presedintele partidului, Mircea Geoana, si-a intarit pozitia in partid.
Filiala judeteana Brasov a PSD va organiza, joi, o Conferinta Extraordinara Judeteana a partidului, in cadrul careia actuala conducere isi va prezenta mandatul, urmand a organiza, in aceeasi zi, alegeri pentru desemnarea noii conduceri.
Disputele au fost declansate de prezenta, in plenul Camerei, a ministrului Transporturilor Radu Berceanu, care a criticat o Ordonanta de urgenta aflata pe ordinea de zi, privind transmiterea unui teren din administrarea Institutului National de Cercetare- Dezvoltare pentru Cartof si Sfecla-de-Zahar Brasov in cea a Consiliului Judetean Brasov, pentru construirea Aeroportului International Brasov- Ghimbav.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a criticat, luni, in Biroul Permanent National, reuniunea informala a unor lideri ai partidului, care a avut loc vineri si sambata la Poiana Brasov, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din PSD.
Tractorul Brasov, Rulmentul Brasov, Electroputere Craiova, Metalurgica Aiud, Aversa Bucuresti si Griro Bucuresti vor primi din partea statului iertarea pentru datoriile acumulate si respectiv in cazul GES Scaieni - acceptul pentru conversia creantelor in actiuni, ne-au declarat surse din cadrul Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS).
TiriacAuto, divizia de vanzari de masini a TiriacHolding, a investit 3 milioane de euro intr-un nou showroom la Brasov, pentru marcile Hyundai, Mitsubishi si Land Rover. Marcile amintite aveau si inainte showroom-uri la Brasov, dar ele nu mai respectau standardele TiriacAuto.
Elicopterele de transport Puma, apartinand Royal Air Force, vor fi modernizate la Brasov. Elicopterele Puma apartinand armatei britanice vor fi modernizate la Brasov de Eurocopter Romania, a anuntat firma Eurocopter.
Grupul belgian Vlerick a inaugurat un centru de afaceri la Brasov, investitie de peste 30 de milioane de euro Grupul belgian Vlerick a inaugurat un centru de afaceri la Brasov care include spatii de birouri cu o suprafata de 24.000 de metri patrati, in urma unei investitii de peste 30 de milioane de euro.
A fost stabilit traseul autostrazii Comarnic-Brasov Compania de drumuri a stabilit traseul viitoarei autostrazi Comarnic-Brasov care va fi realizata in parteneriat public privat. ... Aceasta va incepe la Comarnic, trece pe langa Busteni, Sinaia, Poiana Ţapului, Predeal si Rasnov si iese dupa Brasov, la Cristian.
runda a doua a Ligii I, urmand sa intalneasca astazi, in deplasare, de la ora 19.00 (Digi Sport 1), pe FC Brasov. ... Baietii s-au pregatit bine si sunt hotarati sa nu piarda la Brasov.
google-analytics.com