Cautare

8407 de rezultate pentru "rezultate teste nationale brasov" (4.66 secunde)
Exista mai multi investitori romani si straini interesati sa cumpere activele de la Tractorul Brasov, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute presedintele AVAS, Teodor Atanasiu.
Compania germana Preh, care produce componente auto, va deschide la inceputul lunii septembrie o fabrica in Parcul Industrial Brasov, care se construieste la Ghimbav, in imediata vecinatate a viitorului Aeroport International Brasov Ghimbav.
Claudia BOGHICEVICI, Primarul municipiului Brasov - dl. ... Andreea Marin Banica au inaugurat Miercuri la Brasov Centrul de excelenta Happy, infiintat in cadrul proiectului cu finantare europeana - "Echilibru - o noua abordare a vietii familiale cu cea profesionala", ID:POSDRU/97/6.3/S/60002.
Liga I FC Brasov - Pandurii Targu Jiu Stadion "Tineretului", astazi, ora 18.00 (Digi Sport 1). ... FC Brasov:
Prostitutie cu parafa medicala de Brasov (Autor: Vifor Rotar) Sub paravanul unor saloane de masaj, o familie de medici din Republica Moldova conducea patru bordeluri in Brasov, Cluj si Constanta. ... Instrumentarea dosarului a inceput in urma cu cateva luni, fiind condusa de Biroul de Combatere a Crimei Organizate Brasov.
Grav accident la Brasov, soldat cu 4 morti si 22 raniti, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat 4 persoane si-au pierdut viata si 22 au fost ranite, dintre care 16 in stare grava, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat, in dreptul localitatii Persani din judetul Brasov, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta instituind cod rosu de interventie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
DiagnosticSus Pentru diagnostic, medicul care suspecteaza ca un pacient are schizofrenie va realiza o evaluare medicala completa si teste psihologice. ... Aceste examene si teste generale cuprind:
In speta, fiind plecat in data de 1 decembrie 2010 la o reuniune oficiala a OSCE in Kazahstan, presedintele Basescu se afla in imposibilitatea de a-si exercita atributiile de sef al statului la ceremonia de sarbatorire a Zilei Nationale a Romaniei organizata la Bucuresti.
Cosmin Pam Matei) Comisia Nationala de Strategie si Prognoza (CNSP) a publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice procedura pentru realizarea autostrazii Ploiesti - Brasov prin Parteneriat Public-Privat, lucrare estimata la 1,36 miliarde de euro, fara TVA.
Virusurile hepatitice, multe si nelinistite Profesorul doctor Adrian Streinu-Cercel ne recomanda efectuarea periodica de teste privitoare la hepatitele B si C, mai ales daca avem un stil de viata mai agitat, cu sex neprotejat, droguri injectabile, daca avem tatuaje sau piercing.
Este vorba de Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare din Mehedinti si CET Arad, Oradea si Brasov.
Diagnosticul Doua teste initiale sunt frecvent folosite pentru diagnosticarea cancerului de prostata in absenta simptomelor. ... Cand sunt folosite impreuna, aceste teste pot detecta anomalii care pot sugera prezenta unui cancer de prostata. Nici unul dintre aceste teste initiale pentru cancerul de prostata nu este perfect.
Cateva teste si performante Acoperire si semnal. ... Performante si teste. Ceea ce am facut, fiind foarte curios de performante, e sa pun cate o cartela de Orange, Vodafone si Digi (din pacate doar 3G, ca nu mai am 4G) in el si sa fac niste teste Speedtest.
Sunt recomandate cu prudenta 3 teste ca fiind cele mai potrivite” instrumente de masurare pentru evaluarea rezervei ovariene, dar atragem in acelasi timp atentia ca un rezultat slab nu ar trebui sa limiteze accesul femeilor la tratamentele de infertilitate.
Autoritatile au anuntat azi, 24 ianuarie, 1.816 cazuri noi de persoane infectate cu coronavirus, cifra rezultata dupa prelucrarea a 10.916 teste RT-PCR si 3.586 de teste rapide antigenice. ... In ultimele 24 de ore au fost raportate 1.816 cazuri noi, dupa prelevarea a 14.502 teste:
Potrivit deciziilor premierului, a fost eliberat Szakal Andras Zsolt din functia de presedinte al Agentiei Nationale a Functionarilor Publici. ... De asemenea, Doina Ofelia Melinte a fost eliberata din functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret, in locul sau fiind numita Carmen Tocala.
- Au avut cel putin 3 teste Papanicolau consecutive cu rezultate normale; - Nu au avut rezultate anormale in ultimii 10 ani. ... Daca testul gaseste modificari majore la nivelul celulelor colului, medicul tau iti va recomanda teste suplimentare.
In mod special, ma bucur sa vad ca noile noastre medicamente lansate recent pentru tratamentul cancerului de san HER2 pozitiv au avut rezultate foarte bune.
Cele opt teste din portofoliu au rolul de a promova o atitudine proactiva in ceea ce priveste starea de sanatate si vizita la medicul specialist, pentru a identifica din timp potențtialii factori de risc.
Ineficienta proiectului de construire a autostrazii Brasov-Bors este arhicunoscuta si acest proiect ar aduce daune conservarii zonelor cu localitati sasesti, putand astfel sa distruga chiar o parte din istoria habitatului romanesc, este de parere presedintele Romaniei, Traian Basescu.
google-analytics.com