Cautare

8407 de rezultate pentru "rezultate teste nationale brasov" (5.56 secunde)
S-au facut teste de laborator si nu e deloc asa", se arata intr-un comunicat al Institutului de Cercetari si Modernizari Energetice (ICEMENERG). ... Importatorii stiu ca nu se pot face teste valabile juridic deoarece Romania nu are laborator acreditat.
Simulari de preluare de proiecte Cine intra pe site-ul www.minind.ro, la sectiunea "Organismul Intermediar pentru IMM" si mai departe la "Cereri de finantare pe 2010" poate observa ca Organismul Intermediar (OI) a facut teste sa vada daca sistemul de acceptare a proiectelor IMM-urilor functioneaza.
Sorin Oprescu, primarul Capitalei, a fost prezent ieri la primele teste facute pe Podul Basarab. ... In cadrul acestor teste, se incarca podul cu sarcini secvential, in situatii diferite, si se fac masuratori privind deplasarile in plan vertical si orizontal ale elementelor structurii de rezistenta.
Medicii din Grenoble efectueaza o multime de teste pentru a afla daca MICHAEL SCHUMACHER are activitate cerebrala constienta sau nu.
Teste obligatorii pentru VHB B si VHCC pentru prevenirea transmiterii de la mama la nou-nascut Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Hepatice (APAH-RO) impreuna cu Asociatia Pacientilor Cronici (APCR) atrag atentia asupra importantei testarii pentru virusul hepatitelor B (VHB) si C (VHC) in cazul femeii care doreste sa aduca pe lume un copil si in cazul gravidei pentru a preveni transmiterea acestei infectii la noul nascut.
Vanzarile Diviziei de Diagnostic in primul trimestru al anului 2013 In primul trimestru al anului 2013, vanzarile Diviziei de Diagnostic s-au ridicat la 2,4 miliarde de franci elvetieni datorita cererii crescute pentru platformele de teste pentru laboratoarele clinice, provenite de la Professional Diagnostics (5%) si Tissue Diagnostics (7%).
Performante in cercetare si dezvoltare Linia de cercetare si dezvoltare a Roche include in acest moment 65 de noi molecule, doua treimi dintre acestea urmand a fi insotite de teste companion de diagnostic, ceea ce intareste pozitia companiei in domeniul medicinei personalizate.
Dar aceste teste sunt foarte scumpe. Calculand in termeni de cost /eficienta, studiile arata ca, efectuarea acestor teste asigura administrarea de tratamente tintite cu eficienta sporita.
Avem, in acest moment, 20 de laboratoare la nivel national si vom avea in fiecare judet, suntem numarul 1 ca numar de teste de laborator, realizand peste 4 milioane de teste pe an", a declarat dr.
El se afla in faza primelor teste clinice, rezultatele dovedindu-se promitatoare. ... Vaccinul a permis stoparea evolutiei cancerului la jumatate dintre pacientele incluse in teste.
Multe femei nici macar nu au stiut ca aveau dreptul la teste gratuite. Anul trecut, desi se puteau face peste 350.000 de teste Papanicolau, conform coordonatorilor Programului National de Screening, au fost realizate mai putin de jumatate, circa 140.000.
Aceste persoane trebuie sa efectueze teste de filtrare glomerulara si albuminuria cel putin o data pe an. In cazul hipertensivilor, pe langa aceste teste, se recomanda estimarea ratei de filtrare glomerulara prin intermediul ureei si creatininei.
Chiar daca acest din urma avantaj al aparatului i-ar putea interesa pe diabetici, totusi, trebuie retinut ca diabetul impune efectuarea de teste glicemice cu o anumita periodicitate. Producatorul doreste, de asemenea, sa puna la punct un procedeu similar pentru realizarea de teste pentru depistarea HIV.
Transparentizarea informatiilor despre medicamentele biosimilare - mai cu seama studiile care compara direct medicamentele Diferente esentiale intre medicamentele conventionale, obtinute prin sinteza chimica, si medicamentele biologice, obtinute prin biotehnologie Medicamentele conventionale, obtinute prin sinteza chimica - Se obtin prin reactii chimice intr-o fabrica de medicamente - Sunt molecule mici, relativ simple, usor de pus in comprimate si inghitite - Sunt necesare 50 teste de calitate si de monitorizare de-a lungul procesului de dezvoltare - Sunt molecule usor de copiat.
In cadrul acestei campanii au fost efectuate pana acum aproximativ 1.200 de mamografii si peste 1.680 de teste Babes - Papanicolau. ... In aceasta perioada au fost efectuate 10.317 mamografii si 17.661 teste Babes-Papanicolau.
Cuplurile care nu au folosit vreo forma de contraceptie si a caror viata sexuala regulata, cu cel putin 2 contacte sexuale saptamanal timp de un an de zile, nu a dus la graviditate, ar fi bine sa consulte un specialist pentru a face anumite teste de fertilitate.
Este probabil unul din cele mai sigure teste.
Inaintea pandemie a pus pe picioare un laborator de genetica moleculara, sansa a facut ca aparatele achizitionate din banii de la Bruxelles sa poata fi rapid adaptate crizei covid19 asa ca in spitalul Universitar din Bucuresti au fost facut primele teste PCR in Romania, cand tara noastra abia se dezmeticea dupa primele cazuri de infectari.
E ceea ce spune la Digi24 ministrul Educatiei. Potrivit lui Sorin Cimpeanu, situatia e grava si ingrijoratoare in lipsa acestor teste.
Elevii revin de maine la scoala, insa fara teste antigen, in plina expozie a infectarilor. Bucuria celor mici este umbrita de ingrijorarea parintilor care reclama faptul ca nu sunt teste de saliva petru testarea elevilor, in conditiile in care varianta Omicron se raspandeste rapid si afecteaza si copiii.
google-analytics.com