Cautare

20127 de rezultate pentru "rezultate suplinire 2010 baia mare" (3.24 secunde)
Trebuia sa urce cu el pe scena de la Baia Mare!
Victor Grigore este absolvent a Universitatii de Nord Baia Mare sectia pictura, licentiat al Facultatii de Arte Plastice si Design din Timisoara - specializarea pictura 2008.
Gina Discalicau din Baia Mare a participat recent la targul traditional "PIata Taraneasca" organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, cu prajituri de casa din Maramures.
Un politist si-a descarcat din greseala pistolul, chiar in sediul Politiei din Baia Mare. Potrivit unor surse, agentul a tras un glont in podeaua incaperii, chiar la finalul unei ture, in momentul in care politistul isi curata arma inainte sa o predea.
Un angajat al primariei din Baia Mare, s-a apucat sa spele trotuarul si pista de biciclete din oras, desi afara ploua de ore bune.
Dan Silaghi din Baia Mare este pasionat de cristale de multi ani. Acesta a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale "Vara Cristalelor" organizat in curtea Muzeului National de Geologie.
Explozie urmata de incendiu la o centrala termica pe lemne, intr-o locuinta din Baia Mare | O femeie a ajuns in stare grava la spital
Un incendiu puternic a izbucnit la cantina unui colegiu din Baia Mare. Acoperisul cladirii a luat foc din cauze inca necunoscute.
Minorul de 13 ani din Baia Mare a intrat pe un site si a comandat nu mai putin de 15 kilograme de articole pirotehnice din categoriile F1, F2, F3 si F4, solicitand livrarea acestora pe adresa scolii unde el este elev.
O femeie a iesit dezbracata dintr-o sectie de Politie din Baia Mare. Familie tinerei ii acuza pe agenti ca au dezbracat-o si au scos-o in strada.
A fost scandal urias in Baia Mare. Un echipaj de Politie a fost agresat de doi barbati si doua femei care petreceau intr-un bloc.
• Timp de doi ani, in perioada octombrie 2010 - februarie 2013, Alexandru a ocupat functia de Social Media Manager la Banca Comerciala Romana, iar in prezent coordoneaza un departament de Facebook Marketing (strategie si implementare de campanii si proiecte speciale), in cadrul agentiei Spada.
Aflat la Predeal, unde a sarbatorit trecerea in 2010, Adrian Nastase a scris pe blogul sau despre nevoia unui proiect pentru Romania si pentru PSD.
50/2010. ... 50/2010 privind contractele de credit catre consumatori, singurul act normativ cu adevarat pentru protejarea consumatorului roman de credite. ... 50/2010, respectiv 21 iunie", ar fi raspuns ANPC la solicitarea Asociatiei Romane a Bancilor (ARB). ... 37 din OUG 50/2010 este explicit in acest sens:
Majorarea taxei pe valoarea adaugata (TVA) de la 1 iulie 2010 nu a adus rezultatele asteptate de guvernanti.
Cea mai mare parte a contractelor pe care institutia le-a incheiat in perioada 2007-2010 se refera la modernizari sau reabilitari de drumuri nationale, precum si la servicii de intretinere multianuala a retelei de drumuri din cateva judete.
Potrivit Biroului Electoral Judetean, gorjenii au iesit in numar mare la vot, judetul clasandu-se pe locul 16 la nivel national, cu 58,85% participare la vot. ... Este vorba de Gheorghe Alpredi la Glogova, Dumitru Turbaceanu la Baia de Fier si Rucsandra Draghici la Saulesti.
Gabriela Boerescu) Vara inseamna mare, apa, balaceala, piscine si spa-uri, dar totusi, baia in piscina are si efecte neplacute asupra pielii corpului si a tenului, asa ca este necesara cunoasterea a cateva trucuri despre protectia impotriva clorului din piscina.
La data de 18 noiembrie 2010, in jurul orei 09:00, I. ... La data de 18 noiembrie 2010, in jurul orei 09:00, D. ... Stefan cel Mare dinspre sos. ... La data de 18 noiembrie 2010, in jurul orei 10:00, M.
Romania are cel mai mare sector rural din intreaga Uniune Europeana. ... Acum, in schimb, cel mai mare numar de saraci care locuiesc in zonele rurale, din intreaga Uniune Europeana, traiesc in Romania, la tara. ... Ce rezultate ati obtinut?
google-analytics.com