Cautare

20133 de rezultate pentru "rezultate suplinire 2010 baia mare" (6.20 secunde)
Industria a detinut ponderea cea mai mare, iar mijloacele de transport au fost "motorul"
Statescu si Petre Gradisteanu merg la Viena, unde Gradisteanu isi cere personal scuze pentru organizarea sarbatorii de la Iasi, unde fusese dezvelita statuia lui Stefan cel Mare si fusese citita poezia manifest a lui Eminescu, Doina.
Sala mare a Primariei Craiova a gazduit ieri Adunarea Generala a Asociatiei Municipiilor din Romania, organism infiintat in urma cu 17 ani cu scopul de a sprijini si reprezenta interesele autoritatilor administratiei publice locale.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va prelua datorii, in limita a 183,609 milioane de lei noi (circa 1.836 de miliarde de lei vechi), pe care exploatatiile miniere Minvest Deva, Remin Baia Mare, Cuprumin Abrud si Moldomin Moldova Noua le au catre filiale ale Electrica, se arata intr-un proiect de ordonanta de urgenta intocmit de Ministerul Economiei si Comertului (MEC).
cultura de microalge, care, in plus, asigura o productivitate de ulei 60 de ori mai mare decat rapita.
In acest articol vrem sa va prezentam cateva sfaturi interesante si extrem de utile care va vor ajuta sa igienizati baia,iar cea mai buna parte este ca nu te costa o avere. Nimanui nu ii place sa curete baia,dar acest lucru trebuie facut.
Festivalul Pestelui este un veritabil paradis pentru iubitorii de fructe de mare, dar si pentru pescari. ... Sarbatoarea Castanelor din Baia Mare Situat in inima Maramuresului, Baia Mare devine anual scena unei sarbatori cu adevarat inedite:
Aflat la Predeal, unde a sarbatorit trecerea in 2010, Adrian Nastase a scris pe blogul sau despre nevoia unui proiect pentru Romania si pentru PSD.
50/2010. ... 50/2010 privind contractele de credit catre consumatori, singurul act normativ cu adevarat pentru protejarea consumatorului roman de credite. ... 50/2010, respectiv 21 iunie", ar fi raspuns ANPC la solicitarea Asociatiei Romane a Bancilor (ARB). ... 37 din OUG 50/2010 este explicit in acest sens:
Majorarea taxei pe valoarea adaugata (TVA) de la 1 iulie 2010 nu a adus rezultatele asteptate de guvernanti.
Cea mai mare parte a contractelor pe care institutia le-a incheiat in perioada 2007-2010 se refera la modernizari sau reabilitari de drumuri nationale, precum si la servicii de intretinere multianuala a retelei de drumuri din cateva judete.
• Timp de doi ani, in perioada octombrie 2010 - februarie 2013, Alexandru a ocupat functia de Social Media Manager la Banca Comerciala Romana, iar in prezent coordoneaza un departament de Facebook Marketing (strategie si implementare de campanii si proiecte speciale), in cadrul agentiei Spada.
Portarul gruparii Gaz Metan Severin, Mihai Stetca, s-a declarat bucuros de victoria categorica, scor 4-0, obtinuta de formatia sa la Baia Mare, orasul din care a pornit in fotbal, in fata celor de la FC Maramures.
Senatorul PRM Doru Liviu Bindea a murit ieri, in jurul orei 11.00, la domiciliul sau din Baia-Mare, din cauza unui infarct miocardic.
Alegerile pentru Primaria Baia Mare s-au desfasurat sub semnul acuzatiilor de mita electorala. CV-urile candidatilor nu au convins nici un sfert din alegatori sa mearga la vot, dar rezultatul scrutinului constituie un barometru pentru marile infruntari din 2012.
Iar minele si carierele care vor fi conservate sau inchise definitiv se afla in patrimoniul CN Remin Baia Mare, CN Minvest Deva, SC Minbucovina Vatra Dornei, SC Moldomin Moldova Noua, CN Uraniului Bucuresti, CN Huilei Petrosani, SN Lignitului Oltenia Targu Jiu, SN Carbunelui Ploiesti, SC Miniera Banat Anina, SC Radioactiv Mineral Magurele, SC Dobromin Constanta, SC Cuart Baia Mare, SC Geolex Miercurea-Ciuc, SC Transgex Oradea, SC Geomold Campulung Moldovenesc si SC Minexfor Deva.
apa de gura "Cellitta", "Diana", "Galenica" smarci fabricate de: SC VOLTA TRADE SRL Baia Mare, jud. ... SC ZVU-NE-ROM COMPANY SRL Baia Mare (Galenica)t.
Un alt magnat rus, Mihail Prohorov, care, potrivit topului de anul acesta al Forbes, este cel mai bogat rus, a cumparat complexul de procesare a aurului din Baia Mare.
Proiectul va fi implementat pentru Drobeta Turnu Severin, Strehaia, Vanju Mare, Baia de Arama, Simian, Cujmir, Branistea, Gura Vaii, Rogova si Comanda, de catre operatorul regional SECOM SA, aproximativ 140.000 de locuitori urmand sa beneficieze de un sistem de apa si canalizare la standarde europene.
Ea a precizat ca retailerul targeteaza circa 2,6 milioane clienti din Bucuresti, Baia Mare, Cluj-Napoca, Constanta, Arad, Bacau si Drobeta Turnu Severin, care cumpara din hipermarketurile cora o data pe saptamana, au masina si acceseaza internetul.
google-analytics.com