Cautare

5200 de rezultate pentru "rezultate suplinire 2009 prahova" (3.90 secunde)
Calatorie spre centrul Pamintului Cum s-a desfasurat cursa ciclista la cea mai joasa altitudine din Romania, la minus 208 metri, in mina de sare Slanic Prahova.
Dupa depunerea cererii de emigrare din Romania, un an de zile a fost somer, pana in 1982, cand, cu ajutorul tatalui sau, a obtinut un post de medic de tara la dispensarul medical din satul Ditesti, judetul Prahova.
PNL Prahova il apara pe Patriciu In acelasi timp, presedintele PNL Prahova, deputatul Adrian Semcu, a declarat sambata pentru NewsIn ca omul de afaceri liberal Dinu Patriciu, care a recunoscut ca a sponsorizat PSD, este mai putin vinovat decat Valeriu Stoica, care ataca constant actuala conducere a partidului.
PNL Prahova il apara pe Patriciu In acelasi timp, presedintele PNL Prahova, deputatul Adrian Semcu, a declarat sambata pentru NewsIn ca omul de afaceri liberal Dinu Patriciu, care a recunoscut ca a sponsorizat PSD, este mai putin vinovat decat Valeriu Stoica, care ataca constant actuala conducere a partidului.
Delegatia Permanenta a discutat ieri excluderea Monei Musca, insa si liberalul Dinu Patriciu a dat socoteala in fata conducerii filialei PNL Prahova, al carei membru este, pentru afirmatiile referitoare la oportunitatea unei aliante a liberalilor cu PSD.
Fostul presedinte al PNL Prahova Dinu Patriciu nu a participat la sedinta PNL Ploiesti, la care fusese invitat pentru a da lamuriri referitoare la afirmatiile sale legate de sponsorizarea PSD.
Raport dupa doi ani de mandat Pe de alta parte, Oprescu a apreciat ca propunerea presedintelui PSD Prahova, Marian Saniuta, ca echipa care va castiga alegerile la Congresul din 10 decembrie sa ceara votul de incredere al liderilor filialelor dupa doi ani de mandat este judicioasa.
Presedintele filialei PSD Prahova, deputatul Marian Saniuta, ii roaga public pe colegii sai din teritoriu sa nu mai faca declaratii referitoare la sustinerea unui candidat pentru functia de presedinte al PSD, intrucat astfel de gesturi amintesc de cele ale PCR, inainte de 1989.
Onoruri pentru fostii lideri ai PSD Mircea Geoana a mai declarat sambata, la Conferinta extraordinara de la PSD Prahova, ca sustine propunerea prahovenilor de a infiinta, prin Statut, functia de presedinte de onoare sau de presedinte fondator al partidului, pe care ar urma sa o ocupe Ion Iliescu.
Presedintele PC Prahova pleaca de la premisa ca, in prezent, lumea politica romaneasca este impartita in cei "buni" care-l sustin pe presedintele Basescu si cei "rai" care sunt opozantii presedintelui, iar PC se numara printre "rai".
Presedintele PC Prahova, Florin Anghel, care a pierdut functia de presedinte al partidului la Congresul extraordinar de duminica trecuta in fata deputatului Daniela Popa, contesta rezultatele alegerilor din PC.
Avramescu a fost cooptat in organizatia de Prahova a PD-L, iar astazi a fost anuntat oficial drept candidat la colegiul uninominal din localitatea Mizil.
El a fost ales senator intr-un colegiu din judetul Prahova. ... 21 mai 1974, casatorit - un copil) a fost editor al cotidianului "Republicanul" si al saptamanalului "Monitorul de Prahova".
Iasi, Timis si Prahova. ... "La Prahova, senatorii Iulian Badescu si Georgica Severin sunt nemultumiti ca nu-i lasa Roberta Anastase sa-si vada de treburi", a spus un pedelist.
PDL este dispus sa o sacrifice si sa ii ofere sefia CJ Prahova Potrivit site-ului pesurse.ro pedelistii nu sunt de acord s-o schimbe pe Roberta Anastase de dragul opozitiei.
La Prahova, vulnerabilitatea PDL ar fi marea popularitate a sefului CJ Prahova, Mircea Cozma, ce va obtine fara emotii un nou mandat.
El mai cere capul liderilor organizatiilor unde PSD a pierdut alegerile, cum sunt cele din Cluj, Brasov, Bistrita, Timis, Covasna, Prahova, Constanta, Bucuresti sau Ilfov.
Din numarul total de locuinte, 64 vor fi construite in Rosiorii de Vede, judetul Teleorman, 60 vor fi in orasul Valenii de Munte din Prahova, in timp ce la Falticeni, Suceava, vor fi construite 56 de locuinte.
CAP Consortium Autostrada Prahova; ... Consortiul pentru Autostrada Prahova; Consortiul Stradacia; J&P Avax-Athena-Macquarie Brasov Consortium; Eiffage-Vegyepszer Konzereium; Comarnic-Brasov Motorway Consortium (FCC) Construccion SA-Alpine-Astaldi;
Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Ilfov, Mehedinti, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Valcea si Vrancea. ... este vorba de judetele:Caras-Severin, Gorj, Mehedinti, Dolj, Olt, Valcea, Arges, Teleorman, Dambovita, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Buzau, Galati, Vrancea, Prahova, Braila, Ilfov, Tulcea, Constanta.
google-analytics.com