Cautare

6053 de rezultate pentru "rezultate suplinire 2009 limba engleza" (6.18 secunde)
"Ora de Limba Romana" incepe la ora 12,00, scriitorii Doina Rusti si Ioan Grosan, impreuna cu prof.univ.dr.
Limba romana este limba oficiala in Republica Moldova. "Limba romana" inlocuieste ""imba moldoveneasca" in Republica Moldova. Parlamentul Moldovei a votat pentru folosirea sintagmei "Limba romana".
Maine puteti si partea a II-a a interviului, in care Vasile Dancu explica cum considera ca se poate reforma PSD cu Adrian Nastase si Miron Mitrea in echipa de conducere, de ce momentul Timisoara (1 Decembrie 2009) a dus la infrangerea lui Mircea Geoana si de ce considera ca estimarea lui Silviu Brucan, referitoare la trecerea a 20 de ani pentru ca romanii sa inteleaga ce este democratia a fost o previziune optimista.
Primele gafe majore ale Guvernului Tariceanu (modul de aplicare sau mai bine zis de suplinire a cotei unice de impozitare de 16%, inceperea luptei anticoruptie cu profesorii care dau meditati si nu au norme corespunzatoare de munca, modificarea aproape in totalitate a Codului muncii) au generat anuntarea unor actiuni revendicative de amploare.
Reclamatiile au venit din comuna Suceveni, asa cum a declarat Tania Bogdan, inspector scolar general, localitate din care s-au primit telefoane anonime prin care se instiinta ca mai multi elevi nu erau lasati sa se prezinte de examenul de limba si literatura romana.
Consilierul liberal Marius Carceie a atras atentia ca "nu exista anexa 1 in limba romana, ci doar in engleza. ... Asta pentru ca limba oficiala in administratie este limba romana si nu putem aproba o anexa care este in alta limba".
In colaborare cu Sprint Music, Carmen aduce in fata fanilor sai o piesa in limba romana, cu un refren usor de retinut, compusa de Phelippe si DJ Rynno.
Impozitul pe cladiri si taxele locale nu pot creste in 2009, sunt de parere finantistii craioveni. Craiovenii au dat buzna la ghiseele Directiei Taxe si Impozite Locale a primariei, speriati ca vor fi obligati sa plateasca dari majorate chiar in 2009.
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
Indiferent cât de mult s-ar adânci criza la noi, românul nu renunta la mâncare, la medicamente si la diverse servicii. Analistii estimeaza ca România se va afla în plina criza economica abia în 2009.
In anul 2000, in limba engleza puteau fi numarate circa 150 de titluri de carti dedicate terorismului.
Comisarii Garzii de Mediu Dolj au fost dotati recent cu laptopuri si imprimante portabile si fac cursuri intensive de limba engleza pentru a-si desfasura activitatea la standarde europene. ... In plus, comisarii au inceput la sfarsitul anului trecut un curs de limba engleza.
Numai vorbitorii de limba engleza si specialistii bancari pot deslusi ce vor sa spuna unitatile bancare atunci când îsi promoveaza produsele utilizând cuvinte pompoase.
Organizatorii au precizat ca toate prezentarile vor fi facute in limba engleza, fara a se asigura traducerea. ... Odata ce inregistrarea este completa, urmatoarele documente, redactate in limba engleza, vor fi postate electronic, ca amendament la acest anunt special, insa nu mai tarziu de 2 iunie 2012.
Intrucata cerinta cea mai importanta pentru ca studentii economisti sa fie selectati sa faca practica la Ford este cunoasterea limbii engleze la nivel inalt, intalnirea de ieri s-a desfasurat in limba engleza, fara traducere.
Billig este prima scriitoare autohtona al carei volum de debut apare direct in limba engleza, fiind disponibil pe tot mapamondul.
Cartea a fost tradusa in limba romana prima oara in 2013 la Editura Arthur, si retiparita in 2016, intr-o noua editie cartonata si ilustrata, cu prilejul premierei in Romania a filmului cu acelasi titlu al lui Spielberg. ... Traducere din limba engleza de Alexandra Columban.
ANTONIA revine cu o noua piesa, in limba engleza, plina de energie, cu mult dans si un videoclip plin de culoare, Tango. ... Anul acesta, ANTONIA va mai lansa si alte piese atat in limba romana, cat si in engleza.
o actualizare a articolelor din Wikipedia despre scriitorii romani; realizarea unei versiuni in limba engleza a site-ului U.S.R. (Sursa: uniuneascriitorilor.ro)
(rapid, din limba engleza) pentru a identifica semnele de alarma ale AVC si suna de urgenta la 112! FORMULA F.A.S.T.
google-analytics.com