Cautare

6053 de rezultate pentru "rezultate suplinire 2009 limba engleza" (2.92 secunde)
In octombrie 2009, o motiune de cenzura a trecut, iar premierul Emil Boc a ramas interimar, pana la alegeri. ... UPDATE 12:00 - Ciprian Dobre, de la PNL, a tinut un discurs in maghiara, engleza si romana. ... "Romana am inteles-o, engleza am inteles-o.
1992) • Vorbeste limba romana la nivel de limba materna, limba engleza - nivel avansat, limba franceza - nivel mediu si limba germana - nivel incepator
Internetul si posibilitatile oferite de acesta utilizatorilor si advertiserilor au facut ca acest mediu sa subziste pe piata autohtona chiar si in an de criza, atragand venituri de 25,5 milioane de lei in primul semestru al lui 2009.
Genul se numeste in limba engleza current affairs si este o categorie importanta in fiecare librarie mare din Occident. ... Imi pare ca genul este mai dezvoltat in lumea editoriala de limba engleza, exista chiar edituri mai mici, dar specializate in acest tip de publicatii.
Genul se numeste in limba engleza current affairs si este o categorie importanta in fiecare librarie mare din Occident. ... Imi pare ca genul este mai dezvoltat in lumea editoriala de limba engleza, exista chiar edituri mai mici, dar specializate in acest tip de publicatii.
O emotie deosebita a creat in randul celor peste 200 de cadre didactice prezente in sala poemul In limba ta, rostit cu lacrimi in ochi de regretatul George Vieru. ... In aceeasi limba / Toata lumea plange, In aceeasi limba / Rade un pamant.
Presedintele Traian Basescu s-a decis sa-si perfectioneze limba engleza. Dar nu cu un profesor, ci ascultand versiunea in limba engleza a BBC.
In 1969, a fost tradusa si publicata in limba romana prima carte despre OZN-uri:
primul este bariera de limba. ... Cand e vorba despre sanatate nu exista traducerea in engleza a detaliilor medicale si, uneori, nici in engleza nu gasesti prea multe lucruri. Iar pacientul are fundamental nevoie ca detaliile sa fie in limba lui. ... Stii cum se zice in engleza celule non-mici?
Convinsi ca desenele animate nu au nici un farmec daca sunt traduse in limba romana, ba chiar ca isi pierd si latura educativa, tinerii bacauani au lansat on-line petitia "Salvati-l pe Tweety!".
Proiectul Wikipedia, o enciclopedie libera multilingva creata de voluntari, a fost lansat in limba engleza pe 15 ianuarie 2001, ajungand in prezent la peste 17 milioane de articole in 270 de limbi.
On Air Music Awards crede ca este cool sa vorbesti corect in limba romana, motiv pentru care la Gala vor fi premiate piesele cu cel mai bun text romanesc.
nota zece romanului care a contestat afisele scrise in limba maghiara si ma bucur ca Biroul Electoral a dispus retragerea lor de pe "piata" pentru remedierea "deficientei".
Emil Boc s-a aflat in fruntea Guvernului din decembrie 2008 pana in decembrie 2009. ... Ulterior, in 2009, Basescu a admis ca a facut o eroare prin promulgarea legii privind marirea salariilor profesiilor.
Deci avem una bucata manelist racnind in italieneste, niste unii dand-o pe anglo-tiganeala cu damf de transilvania, foarte multa maneleala in care e siluita limba engleza si o chestie pe frantuzeste. ... Anul asta nu s-a mai servit limba spaniola.
Doar 200 de titluri digitale in librariile de in Romania Piata de carti digitale in limba romana e in perioada de pionierat. ... Ce-i drept, nici carti digitale in limba romana nu prea sunt. ... Fata de 2009 e o crestere uriasa, de 200%.
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza.
'Treptat, se naste, prin contributia reprezentantilor actualei puteri, o noua limba de lemn. ... Aceasta limba de lemn isi are temeiul in subconstientul mosieresc al celor care o utilizeaza. ... Al doilea om din Guvern vrea sa vorbeasca despre concedierile din zona bugetara, dar limba de lemn ii joaca feste.
Prin decizia istorica a Curtii Constitutionale a Republicii Moldova s-a stabilit ca limba oficiala a tarii sa fie limba romana. ... In afara proiectelor concrete pe care le deruleaza, cele doua tari mai au in comun si limba romana, vorbita de secole de catre cele doua popoare.
Profesorul Ilie Stefan Radulescu si-a lansat a zecea carte Profesorul Ilie Stefan Radulescu si-a lansat a zecea carte, intitulata LIMBA ROMANA, INTRE IGNORANTA, INDECENTA SI AROGANTA. ... Limba are si ea adevarul ei.
google-analytics.com