Cautare

6053 de rezultate pentru "rezultate suplinire 2009 limba engleza" (3.13 secunde)
M-a ajutat mult faptul ca am absolvit sectia de filologie engleza a Liceului Teoretic Gheorghe Sincai din Cluj-Napoca si detin atestatul de limba engleza-romana, care imi da inclusiv posibilitatea de a preda aceste limbi...
In acest sens, textul documentului prevede ca, la adunarile generale si sesiunile ministeriale ale diferitelor organizatii la care limba franceza este limba oficiala sau de lucru, in situatiile in care reprezentantii statelor membre ale Francofoniei nu se pot exprima in limba franceza, delegatiile nationale vor asigura distribuirea versiunii in limba franceza a textelor interventiilor respective.
Cate ceva despre limba idis Limba idis, care se numara astazi printre graiurile de marime mijlocie ale lumii si care este socotita limba evreilor din rasaritul Europei, a aparut in secolul al XI-lea, in Renania, derivand din Mittelhochdeutsch (limba germana ce se vorbea in Evul mediu);
Saptamana trecuta, Ion Iovcev, Directorul Liceului cu predare in limba romana "Lucian Blaga" de la Tiraspol, contabila si soferul institutiei au fost retinuti de structurile de forta transnistrene.
"Populatia Romaniei si populatia Republicii Moldova au aceeasi istorie, vorbesc aceeasi limba, au aceeasi cultura, traditie si aceleasi aspiratii europene. ... • 23 mar 2007 - Presedintele moldovean acuza Romania ca incearca sa elimine fosta republica sovietica, umilind limba si cultura acesteia si oferind cetatenie romana in masa moldovenilor.
Secretarul general al PRM, senatorul Gheorghe Funar, cere ca Autoritatii Electorale Permanente (AEP) sa ii fie imputate costurile editarii unei brosuri cu reglementari privind alegerile parlamentare, deoarece jumatate din continut este in limba maghiara.
Inflatia anuala se va reduce semnificativ anul viitor, dar va depasi, cel mai probabil, intervalul tintit de BNR, de 2,5%-4,5%, iar banca centrala va cobori treptat dobanda de politica monetara, care se va incadra la finele lui 2009 intre 7,5% si 9%, apreciaza analistii economici.
M-a ajutat mult faptul ca am absolvit sectia de filologie engleza a Liceului Teoretic Gheorghe Sincai din Cluj-Napoca si detin atestatul de limba engleza-romana, care imi da inclusiv posibilitatea de a preda aceste limbi...
Reducerea orelor de limba romana, eliminarea limbii latine care se studia doar in clasa a VIII-a cate o ora pe saptamana, reducerea orelor de istorie si de geografie nu sunt vazute cu ochi buni de catre reprezentantii Academiei Romane si multi alti oameni de cultura.
9.251.827 de locuitori aveau in 2009 locuintele conectate la sistemele de canalizare, acestia reprezentand 43,1% din populatia Romaniei, cu 14.006 persoane mai mult decat in anul 2008, arata datele transmise de Institutul National de Statistica (INS).
de 50 de ani in limba romana La 1 august 1963, pe unde scurte, Deutsche Welle transmitea prima emisiune in limba romana. ... Acestea ar fi in doar cateva cuvinte, liniile de forta ale emisiunilor difuzate in cei 50 de ani de existenta a programului in limba romana.
Zeci de mii de moldoveni veneau in pelerinaj la Balta unde li se vorbea si li se imparteau gazete in limba lor. ... Congresul invatatorilor romani din Rusia, tinut la Odessa, a cerut pentru transnistrieni serviciu divin, scoli, inspectorat scolar, episcopie la Dubasari, seminar la Odessa, toate in limba romana.
Al doilea grup de aromani considera ca sunt cetateni romani, dar au o alta origine decat romanii nord-dunareni si ca aromana este distincta de limba romana.
Limba bulgara a devenit obligatorie in scoli si biserici. ... Se predau optional cateva ore de limba vlaha in unele scoli. ... Biserica a fost primul instrument de asimilare, deoarece slujbele se oficiau in limba greaca, ce era limba de cult in regiune.
Deputatul conservator Bogdan Liviu Ciuca este multumit de faptul ca limba romana isi va relua statutul de limba nationala in regiunile in care populatia romana este minoritara.
Secretarul executiv al PSD, Sorin Bota a anuntat marti ca PSD va sesiza Curtea de Conturi pentru a verifica legalitatea editarii unei brosuri in limba maghiara de catre Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor (MDLPL), fapt care ar consfinti limba maghiara ca a doua limba nationala din Romania.
In 2009, ordonatorii principali de credite nu au solicitat sume din acest Fond 5. ... Fondul National de Dezvoltare trebuie reintregit, banii trebuie pusi la loc Prima intrebare publica legata de sumele din FND a fost pusa de Traian Basescu la inceputul anului 2009, cu referire directa la Guvernul Tariceanu.
• Banca Romana de Dezvoltare - BRD Unitatile BRD nu vor avea program de lucru cu clientii in zilele de 25 si 26 decembrie 2009 si 1 si 2 ianuarie 2010.
Zone amenajate special pentru fani, voluntari vorbitori de spaniola si engleza care ajuta suporterii, transport, restrictii de trafic, asistenta medicala, masuri de ordine si siguranta, prevenirea furturilor, rezolvarea rapida a sesizarilor, curatenie pe strazi, totul a fost stabilit, spun autoritatile, care sunt deja "la start" si asteapta ziua marii finale pentru a vedea spectacol fotbalistic.
Vreau sa traduc cateva fragmente din spectacolele mele in limba engleza si, dupa aceea, sa merg cu ele in capitalele europene : ... Lumea gusta comedia in limba engleza. ... Vreau sa incep un spectacol in limba engleza si sa incep sa colind lumea. ... - Da, dar adaptate in limba respectiva.
google-analytics.com