Cautare

10960 de rezultate pentru "rezultate obtinute la teza cu subiect unic la limba romana 2009" (7.49 secunde)
Membrii PC, impreuna cu reprezentantii uniunilor culturale si ONG-urilor din Transilvania, au adoptat - la contramanifestatia de ieri de la Alba Iulia, desfasurata sub genericul "Limba romana nu se negociaza" - o rezolutie in care ii cer presedintelui UDMR, Markó Béla, sa-si ceara scuze publice poporului roman pentru declaratiile din 15 martie.
unul pentru selectarea de administratori de cetatenie romana in urmatoarele domenii: administratie publica europeana, drept, economie si audit, iar cel de-al doilea pentru selectarea de secretari de cetatenie romana, in vederea constituirii de liste de rezerva care vor fi utilizate pentru ocuparea posturilor vacante din cadrul institutiilor europene.
Presedintele Partidului Conservator (PC), Dan Voiculescu, a anuntat ieri ca partidul sau a depus la Camera Deputatilor un proiect de lege prin care etnicii maghiari din Romania sa fie obligati sa invete limba romana.
Aproximativ 99,8 % dintre elevi au promovat proba orala de limba si literatura romana, din cadrul examenului de bacalaureat, mai mult de jumatate dintre ei obtinand note de 9 si 10.
Piesa este o compozitie Narcotic Sound, cu versuri in limba romana si un beat extrem de cool, care te cucereste inca de la prima ascultare.
Zilele trecute, Anton Carabelaian, fiul lui Avedis Carabelaian, i-a facut o vizita bunului sau prieten, Gheorghe Ilie Florescu, la magazinul sau situat in Piata Rosetti. Cu acest prilej, Anton Carabelaian si-a aniversat si ziua de nastere.
Actrita si bloggerita faimoasa, Laura Cosoi, a acceptat o noua provocare profesionala si a decis sa debuteze in dublajul de film, odata cu interpretarea personajului Harley Quinn din versiunea in limba romana a animatiei LEGO Batman:
Proba de limba romana va avea loc marti Elevii de clasa a 8-a vor sustine, marti, prima proba la Evaluarea Nationala 2013, cea de limba romana.
Senatorul Alexandru-Petru Fratean a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata:
Subiecte Limba Romana. ... Prima proba scrisa a Bacalaureatului, la Limba si Literatura Romana, a inceput. Ministrul Educatiei promite ca subiectele vor fi adaptate celor doi ani de pandemie, in care scoala s-a facut online.
Subiecte Limba Romana. ... Prima proba scrisa a Bacalaureatului, la Limba si Literatura Romana, a inceput. Ministrul Educatiei promite ca subiectele vor fi adaptate celor doi ani de pandemie, in care scoala s-a facut online.
In 2027, limba romana va avea examen separat la limba si literatura romana. Limba romana va avea doua probe: gramatica si literatura.
Nora Noapte) Daca atributele depreciative cu care societatea romaneasca a coplesit-o pe Viorica Dancila, prima femeie prim-ministru din istoria Romaniei, ar fi adunate intr-o carte, am avea posibilitatea sa realizam un dictionar al infamiei de dimensiunile unei enciclopedii.
Leul va continua tendinta de depreciere in 2009, in special in prima parte a anului, dupa care se va stabiliza sau chiar aprecia, astfel ca nivelul mediu al cursului se va situa intre 3,68 si 4,07 lei/euro, potrivit estimarilor analistilor economici.
Cresterea cursului pana la 4,5-4,7 lei ar fi cea mai proasta veste atat pentru populatie, cat si pentru companii, indatorate mai ales in euro. ... Cresterile de preturi la benzina, alimente, energie electrica ca urmare a majorarii accizelor si a eliminarii unor subventii.
Alexandra Cruceru) Consultantul politic Cozmin Gusa a afirmat, in cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, ca vizita lui Mircea Geoana la Sorin Ovidiu Vintu cu o seara inainte de dezbaterea pentru alegerile prezidentiale din 2009 reprezinta un eveniment unghiular in societatea romaneasca.
Rezultate Evaluare Nationala 2023.. 7 elevi din 10 au obtinut nota de trecere la proba de Limba si Literatura Romana, de la Evaluarea Nationala.
Festivalul Filmului Japonez, organizat de Ambasada japoniei in Romania, are loc la Cinemateca Romana, in perioada 6-8 noiembrie 2019. Si anul acesta, Festivalul Filmului Japonez, unul dintre evenimentele de referinta ale Lunii Culturii Japoneze, are loc la Cinemateca Romana, in perioada 6-8 noiembrie 2019.
Record de promovabilitate la evaluarea nationala pentru Capitala. Vezi cate calificative maxime s-au obtinut Peste 90 la suta dintre elevii bucuresteni care au sustinut evaluarea nationala au obtinut note peste 5, ceea ce reprezinta un record de note de promovare pentru Capitala.
FARCAS) In "revista" internet Filer‘s Files, din 7 august 2013 este inserata si scrisoarea unui fost militar care se prezinta cu numele de Dan Natt.
google-analytics.com