Cautare

10960 de rezultate pentru "rezultate obtinute la teza cu subiect unic la limba romana 2009" (3.80 secunde)
Doctor in Filologie cu teza POEZIA DE INSPIRATIE RELIGIOASA A LUI V. ... Discutand cu elevii mei, la ora de dirigentie despre profesiuni, am fost intrebat de ce am ales profesia de dascal ?
Teza loviturii de stat cu ajutorul DNA, a analistului politic Niels Schnecker, este sustinuta pe Facebook de sociologul Sebastian Lazaroiu, cel care a furnizat scenariul urmat pas cu pas de Iohannis si PNL-PDL pentru a inlocui guvenul Ponta.
Ministrul de Interne, Lucian Bode, a negat ca teza sa de doctorat ar fi "secretizata" si a spus ca ea este disponibila pentru consultare la Biblioteca UBB din Cluj si la Biblioteca Nationala a Romaniei.
Romanii care lucreaza in diverse tari ale Uniunii Europene pot beneficia de Serviciul de orientare pentru cetateni (SOC), prin care pot beneficia gratuit de consultanta juridica in limba romana.
Funar contestase joi la Biroul Electoral Central (BEC), hotararile Biroului Electoral Judetean Cluj si Biroului Electoral Cluj-Napoca, de respingere a contestatiei PRM privind afisele electorale ale UDMR. ... BEC a admis joi pe forma, contestatia PRM la hotararea Biroului Electoral Judetean Cluj, dar nu pe fond.
maghiara, limba oficiala in Tinutul Secuiesc si liber luni, la Parlament de ziua nationala a Ungariei. Trei sute de primari si alesi locali din Covasna, Harghita si Mures au participat, vineri, la cea de-a doua adunare a alesilor locali din secuime.
"Decizie istorica a Curtii Constitutionale de la Chisinau", pe care o puteti citi in continuare. Doresc sa salut exceptionala decizie a Curtii Constitutionale din Republica Moldova, prin care limba romana a devenit, incepand cu data de 5 octombrie 2013, limba oficiala a acetei bucati din trupul natiunii romane.
Noile manuale digitale pentru clasele I si a II-a, aprobate de ministrul Remus Pricopie, pot fi deja utilizate la clasa Ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie, a semnat ordinele de ministru privind aprobarea noilor manuale destinate disciplinelor din clasele I si a II-a, castigatoare ale licitatiei organizate de MEN.
Narcis Zarnescu) Cu doi ani inainte de Marea Unire, adevarata Facere si Re-Facere, Geneza - nu din tarana primordiala (ha-adama), ci din pamantul romanesc multimilenar, asadar, in 1916, Constantin Radulescu-Motru, unul din invatatorii neamului nostru, la care ne intoarcem din cand in cand, se intreba:
Gala Celebritatilor Romania - USA de la Miami se va difuza in reluare duminica, de la ora 18.00 - 19.00 si marti, de la ora 13.00 - 14.00, la CURIER TV live.
Simulare computerizata a votului din 9 decembre O harta interactiva realizata pentru site-ul DeCe News permite prognozarea rezultatelor la parlamentare, pe baza unei simulari computerizate a votului din fiecare colegiu.
Basarabia a fost prima provincie romaneasca care s-a unit cu Romania. In fata amenintarilor Rusiei si Ucrainei, Basarabia si-a proclamat independenta la 24 ianuarie/6 februarie 1918.
În timp ce mai multe sectoare ale economiei dau semne ca sufera în perioada crizei, exista domenii de activitate care vor prospera la anul.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
In 2009, Ford a inregistrat o pierdere de 61 de milioane de euro, in scadere fata de anul anterior, cand aceasta a fost de 105 milioane de euro.
Cifrele vehiculate public cu privire la numarul de bugetari sunt gresite. Situatia privind numarul de posturi ocupate in sectorul bugetar, in perioada 2005 - 2009, conform datelor furnizate de Ministerul Finantelor Publice, este postata pe www.spunesitu.ro.
Presedintele PC, Dan Voiculescu, a anuntat ca formatiunea pe care o conduce a depus o initiativa legislativa prin care persoanele care nu cunosc sau care refuza sa invete limba romana isi vor pierde cetatenia. Initiativa legislativa depusa ieri de parlamentarii conservatori modifica Legea 21/1991 privind cetatenia romana.
Capitala unei tari poarta numele unui roman transnistrean Rusii vor ajunge in 1772 la Bug, in 1792 la Nistru si in 1812 la Prut.
Canta de la 13 ani si are un tata celebru! Carmen, fiica lui Adi Minune, a mostenit talentul artistic de la parintele sau si are o voce pe masura pe care o pune in valoare in primul ei single, Domino”, care a fost lansat miercuri, 27 ianuarie.
Inas Abo Altaheen s-a stabilit in Romania de la 13 ani. Vorbeste perfect limba romana, desi este araboaica. Este casatorita, are trei copii pe care i-a invatat limba romana, iar in casa lor se vorbeste atat limba araba, cat si limba romana.
google-analytics.com