Cautare

1958 de rezultate pentru "rezultate examen titularizare" (2.82 secunde)
"Sentimentul de panica poate fi ameliorat cu Gelsemium CH 15 daca apare in ajunul unui examen sau al unui concurs.
Nu avem voie decat un singur lucru si anume acela de a face tot ceea ce depinde de noi pentru a reusi la acest examen al istoriei" a mai declarat in incheiere deputatul liberal.
Urografia reprezinta un examen radiografic efectuat la nivelul rinichilor, capabil sa evidentieze structura cavitatilor renale si a cailor extrarenale in urma injectarii unei substante de contrast.
In situatia in care cineva a primit o veste foarte buna (a reusit la un examen, a castigat o suma mare de bani, s.a.m.d.) se recomandã ca el sã fie speriat pentru a opri efectul bucuriei excesive.
Cornelia, care lucreaza la comunicatiile directiei, cea care a facut si intrebarile pentru calculator". Atmosfera acestui examen a fost de-a dreptul halucinanta, daca e sa dam crezare semnatarilor acestei delatiuni:
Paloma Petrescu a explicat, pentru cotidianul nostru, de ce nu se considera vinovata din cauza incidentului provocat de ziaristul sau ziaristii care, dandu-se drept reprezentant al comisiei de examen din Dambovita, au intrat in posesia subiectelor pentru testele nationale.
- Dezlipirea de retina este diagnosticata, de obicei, prin examen oftalmoscopic (examinarea fundului ochiului), si scanarii cu ultrasunet atunci cind pacientul merge la doctor cu plingerile descrise.
IN 2015, CÂND ERA IN SHEFFIELD, IN URMA UNUI EXAMEN, DEVINE FELLOW IN COLEGIUL REGAL BRITANIC - Dupa ce am devenit fellow, eram mai responsabilizat.
Peste FRCS (Fellow of The Royal College of Surgeons) nu mai este alt examen de dat. Dupa ce devii fellow in Colegiul Regal, se considera ca deja ai cunostintele necesare pentru orice proiect vrei sa faci in spital.
"Am trait pe pielea mea ce inseamna lustratia", a spus fostul presedinte si a dat ca exemplu faptul ca la terminarea clasei a IV-a nu a putut sa dea examen mai departe pentru ca nu a avut adeverinta de buna purtare, "cum cerea dictatura carlista", deoarece tatal lui era detinut politic.
L-am chemat si i-am spus caa si eu cind am un examen imi fac sute de cruci si maa rog saa-l iau, dar nu in salaa.
"Am discutat cu Leonard Orban despre modalitatile in care Camera Deputatilor, Parlamentul Romaniei pot sprijini candidatura comisarului roman in importantul examen pe care il va avea la Parlamentul European", a spus Olteanu.
Cu alte cuvinte, a luat o nota nu sub 5 la examen, ba chiar sub 4. Cum insa postul de sef al ARR Constanta era "cu dedicatie" pentru democrati (conform algoritmului si intelegerilor la nivel de coalitie de guvernamant), concursul pentru ocuparea postului a fost reluat.
Pana atunci, democratii cred ca trebuie sa treaca primul examen electoral de pe 13 mai, cand vor fi alesi europarlamentarii romani.
Ramane de vazut cate sanse are caci, dupa cum se stie, primul "examen" il va da in sanul partidului, care va decide cine merita sa se infrunte cu Radu Mazare, poate nu neaparat pentru a castiga, cat mai ales pentru a nu se repeta istoria unui rusinos 2 la suta sau 5 la suta (in orice caz, sub procentul 10).
Nicusor Constantinescu este de parere ca rezultatele obtinute week-end-ul trecut in alegerile partiale care au avut loc in mai multe regiuni din tara reprezinta un fel de examen pentru partidele politice.
Centrul canin de la Facai va fi supus unui test de catre inspectorii DSV Dolj. Daca examenul va fi picat, cainii fara stapan nu vor mai avea unde sa fie stransi si ar putea invada strazile Craiovei.
In plus, conducerea unitatii scolare, cu acordul consiliului profesoral sau al consiliului de administratie, poate solicita oricarui dascal sa se prezinte la un nou examen medical, in cazul in care constata ca acesta nu mai este apt din punct de vedere profesional.
La Prahova, PD a anuntat deja ca sefii directiilor de servicii descentralizate sustinuti de partid nu vor demisiona din functiile pe care le detin, motivand ca acestia au dat examen pentru ocuparea posturile respective.
In primul rind eu am propus ca soferii carora le-au fost suspendate permisele, dupa ce a trecut perioada de suspendare, sa nu mai fie nevoiti sa dea din nou examen pentru a intra in posesia lor.
google-analytics.com