Cautare

61836 de rezultate pentru "rezultate examen titularizare 2009 din constanta" (6.58 secunde)
La sediul Primariei Municipiului Constanta s-a desfasurat ieri o intalnire intre primari si alti reprezentanti ai autoritatilor publice locale din localitatile Constanta, Navodari, Agigea, Basarabi, Ovidiu, Techirghiol, Eforie, Tuzla, Cumpana, Mihail Kogalniceanu, Lumina, Corbu, Valu lui Traian si Poarta Alba, in vederea constituirii pe baza Legii nr.351/2001 a Zonei Metropolitane Constanta, un areal economic, social si cultural care in situatia in care se va infiinta, va deveni cea de a doua mare aglomerare urbana din Romania, dupa Bucuresti, cu o populatie de aproximativ 450 milioane de persoane.
Evenimentul, organizat de Radio Romania - Centrul Cultural Media si Radio Romania Constanta, s-a desfasurat in intervalul 14 - 18 august, in premiera in Constanta, in incinta pavilionului expozitional din vecinatatea City Park Mall. ... Premiile Targului Gaudeamus Constanta 2014 au fost decernate astfel:
Presedintele executiv al Organizatiei Municipale a PD Constanta, Danut Moisoiu, intra in concediu.
In cadrul unei conferinte sustinuta, ieri, prefectul a aratat ca in cateva luni vor fi semnate contractele pentru construirea soselei de centura a municipiului Constanta, a portiunii din Autostrada Soarelui care leaga Cernavoda de Constanta si a Spitalului Regional Constanta.
Agitatie mare in sanul PDL Constanta.
Cinci echipe, doua din Liga Nationala, SCM Craiova si Neptun Constanta, trei din Divizia A (Terom Iasi, Rapid Bucuresti si Muresul Targu Mures), vor lupta sa se claseze la finalul turneului pe unul din primele doua locuri care asigura participarea in sezonul viitor in Liga Nationala.
Liberalii s-au intrunit duminica, 2 decembrie a.c., pentru a discuta, printre altele, rezultatele obtinute in judetul Constanta la alegerile pentru Parlamentul European. Membrii Delegatiei Permanente Teritoriale a Partidului National Liberal filiala Constanta au mai dezbatut, cu aceeasi ocazie, si planul de actiuni pentru perioada imediat urmatoare.
Traficul pe canalele navigabile romanesti se situeaza in graficul prognozat, a aratat, ieri, Ilie Valentin Zeicu (foto), directorul general al Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile SA (CN ACN) Constanta.
Inspectoratul de Politie al Judetului Constanta a scos la concurs 30 de posturi de agenti de politie pentru structurile de ordine si siguranta publica din 12 localitati. Este vorba despre Sectiile 2 si 3 din Constanta, Cernavoda, Eforie, Harsova, Negru Voda, Ovidiu, Cerchezu, Chirnogeni, Ciobanu, Gradina si Mihai Viteazu.
Sedinta conducerii organizatiei judetene PDL Constanta s-a incheiat fara un rezultat clar, deoarece taberele in disputa, cea din jurul Mariei Stavrositu si cea din jurul lui Mircea Banias au votat decizii contradictorii, astfel ca problemele vor fi solutionate de conducerea centrala a partidului.
A intrat in guvern aproape pe usa din dos, si tot pe usa din dos a iesit dupa toate alegerile la care a luat parte.
A intrat in guvern aproape pe usa din dos, si tot pe usa din dos a iesit dupa toate alegerile la care a luat parte.
Prima serie de politisti detasati in Constanta, in cadrul programului "Litoral 2009", si-a incheiat ieri misiunea, schimband garda cu o noua serie de politisti sositi din tara.
Dupa 5 partide, grecii nu au reusit sa obtina vreo victorie si in acest moment sunt la 6 lungimi de locul de baraj, ocupat de adversara din aceasta seara.
Conform regulamentului de pe edu.ro, initial vor fi anuntate primele rezultate, urmand ca, dupa contestatii, sa fie publicate mediile finale. ... Conform Ministerului Educatiei, primele rezultate la Evaluarea Nationala 2018 sunt anuntate pe 19 iunie, marti, pana in ora 12.00.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, miercuri, la Constanta, ca Romania trebuie sa devina un imens santier dupa alegerile parlamentare pentru ca este nevoie sa fie construite sute de mii de locuinte pentru tineri si pentru persoanele cu probleme sociale.
Potrivit Institutului National de Statistica (INS) rata de absolvire cu diploma de bacalaureat a elevilor in varsta de 18 ani s-a diminuat de la 63,4% la 39,2%, in mare parte din cauza modificarii procedurilor de derulare a examenului.
Propunerea PSD pentru Primaria Mangalia vine si cu proiecte, insa multe dintre ele sunt inspirate dupa cele realizate la Constanta si in Mamaia: ... Daca - sustine candidatul PSD - lucrurile facute la Constanta sunt bune, nu exista nici o problema ca ele sa fie "importate" si la Mangalia.
La sfarsitul saptamanii trecute, conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta a facut publica demararea verificarilor privind legalitatea incheierii contractului de asociere in participatiune intre televiziunea locala constanteana MTC (Maritime Training Centre Television) si CN CFR, CN APMC, SN CFR MARFA si CN Aeroportul International Otopeni, precum si a contractului de asociere pentru coproductii de televiziune, campanii de marketing si publicitate semnat de acelasi post local de televiziune si GLOBAL MEDIA, firma magnatului media Cristian Ionel Burci, unul dintre actionarii importanti ai canalului PRIMA TV.
Campania de regenerare a padurilor de anul acesta, campanie aprobata de catre Consiliul de Administratie al Regiei Nationale a Padurilor - ROMSILVA, a prevazut efectuarea de lucrari de regenerare a padurilor pe o suprafata de 21.500 hectare, dintre care, prin regenerari naturale pe o suprafata de 7.800 hectare, respectiv 36,6% din total, iar prin impaduriri pe o suprafata de 13.700 hectare, adica 63,7% din suprafata destinata regenerarii.
google-analytics.com