Cautare

5042 de rezultate pentru "rezultate examen suplinitori 2010 prahova" (2.66 secunde)
Fostul senator PSD de Prahova, Georgica Severin, fusese validat in urma cu o luna ca membru titular in Consiliul de Administratie al Societatii Romane de Televiziune.
Victoria lor este insa una partiala, pentru ca, raportat la perioada ianuarie-martie 2010, cotidianul detinut de omul de afaceri Dinu Patriciu a fost campion si la pierderi in vanzari.Scaderea a fost drastica, de 63,7% de la peste 9,3 milioane de exemplare comercializate in perioada ianuarie-martie 2010 la putin peste 3,4 milioane de exemplare in aceeasi perioada a anului curent, conform BRAT.
Recalcularea pensiilor militare poate continua" Executivul a anuntat vineri ca va continua recalcularea pensiilor militare, argumentand ca "procesul de recalculare a pensiilor isi are temeiul in Legea 119/2010 cu referire la Legea 19/2000, motiv pentru care suspendarea efectelor HG nr.
Atat economia mondiala cat si economia Romaniei vor inregistra o crestere in prima parte a lui 2010, pentru ca in ultima jumatate a anului economia sa-si reia scaderea, se arata in raportul "Outlook 2010: ... Analistii Saxo Bank considera ca 2010 va fi un an de reflatie (n.r.
Mai mult de jumatate (63%) dintre romani se pregatesc pentru o eventuala reducere a veniturilor in 2010, iar 45% nu si-au planificat bugetul si nici nu intentioneaza, pentru ca nu stiu ce ar putea sa aduca anul 2010, releva un studiu realizat de Aviva.
In luna similara din 2010 se incasasera la bugetul consolidat 139,85 milioane de lei, dar pe atunci existase si al treisprezecelea salariu pentru bugetari si sediile secundare ale altor firme din afara judetului plateau la Dolj (in medie, 7,6 milioane de lei), si plateau aici si cei 27 de contribuabili mijlocii trecuti acum la "mari contribuabili"
La data de 17 august 2010, ora 14.50, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 17 Politie - Biroul Ordine Publica, fiind dirijati de Dispeceratul 112 - Sector 5, au prins-o in flagrant pe I.
La data de 25 august 2010, ora 14.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 16 Politie au fost dirijati de catre Dispeceratul 112 - Sector 4 Politie in incinta unui complex comercial din sectorul 4 unde i-au depistat pe B.
Hanganu a ridicat osanale pentru PSD in discursul tinut la Conferinta organizatiei judetene Prahova a acestui partid. ... In plus, el ocupa si functia de presedinte al Organizatiei Prahova a PD.
Membrii Consiliului National al Aliantei vor respecta prevederile protocolului bilateral de colaborare in cazul presedintelui Consiliului Judetean Prahova, fara a permite acestuia sa treaca de la PNL la PD, a afirmat presedintele PNL Bucuresti, Ludovic Orban.
Deputatul PSD de Prahova, Mihai Apostolache, a fost dat afara din sediul unde se afla biroul sau parlamentar, presedintele organizatiei judetene PSD, Marian Saniuta, reprosandu-i printre altele neimplicarea in activitatile filialei si faptul ca si-a deschis un alt birou parlamentar in Ploiesti.
- propunerile de candidati au fost depuse si votate in organizatiile de colegiu si apoi in PSD judetean (in acest caz OJ PSD Prahova ) - au fost trimise in scris de catre Judete catre Secretarul General Liviu Dragnea care le-a supus la vot in cadrul Comitetului Executiv National!
Biroul Executiv Central al Partidului Conservator a dat publicitatii luni un comunicat de presa prin care anunta excluderea lui Florin Anghel din partid si dizolvarea conducerii filialei Prahova.
Recent resuscitata de fostul conservator Florin Anghel, formatiunea politica PNDC a obtinut in Prahova cinci din cele 36 de mandate de consilier judetean.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat sambata, la Ploiesti, la o intrunire a Ligi i Alesilor Locali ai PSD Prahova, ca "Traian Basescu o sa plece, probabil, ca Mubarak", liderul social-democrat acuzandu-l pe seful statului ca "a vandut Romania".
Meteorologii au emis un cod portocaliu de ploi valabil pentru judetele Prahova si Buzau. ... In judetul Prahova, va ploua in Barcanesti, Berceni, Brazi, Gorgota, Poienarii Burchii, Puchenii Mari, Rafov, Șirna, Tinosu, Valea Calugareasca; ... Județul Prahova:
Clipe de groaza pentru 40 de persoane, care se aflau intr-un autobuz implicat intr-un accident in Prahova. ... Trei echipaje de pompieri intervin in localitatea Rafov, judetul Prahova, unde un autobuz cu 40 de persoane si o masina s-au ciocnit, informeaza Agerpres.ro.
Surse din cadrul IPJ Prahova au declarat ca banii au fost initial depusi la banca, apoi retrasi in 2007-2008 si pastrati intr-un geamantan vechi care se afla sub o scara din casa nelocuita a parintilor victimei.
Sase persoane au fost grav ranite in urma unui accident teribil pe DN1A, in judetul Prahova, in zona comunei Maneciu.
Este un examen pe care il urmaresc cu atentie si cu real interes celelalte 26 de state membre ale U.E. ... Un eventual esec la acest sever examen, in timp, presupune aparitia unor urmari nefaste. Dar, cine sunt chemati sa sustina acest examen?
google-analytics.com