Cautare

5523 de rezultate pentru "rezultate examen suplinitori 2009 buzau" (3.10 secunde)
Producatorii din judete precum Buzau, Vrancea si Bacau s-au grabit sa scumpeasca painea cu circa 50%, desi presedintele Rompan, Aurel Popescu, declara recent ca nu exista motive ca pretul painii sa creasca pana la toamna.
In urmatoarele doua luni vor fi finalizate lucrarile la eurogarile din Ploiesti Sud, Bacau, Buzau, Sighisoara, Drobeta si Oradea, a declarat directorul CFR, Constantin Manea, citat de NewsIn si preluat de un post de televiziune.
In afara de "Porti deschise la pensiuni", ANTREC Romania, impreuna cu pensiunile membre, a pregatit pentru aceasta saptamana numeroase alte evenimente, cum ar fi "Ziua varuitului", la Sarata-Monteoru, judetul Buzau, "Wellness la tara", in Bucovina, o expozitie de flori la Codlea, in judetul Brasov, "Lectia de gatit la cuptorul cu lemne" (Berca, Buzau), degustari gratuite de vin (Pietroasele, Buzau), "Sa invatam arta incondeierii oualor" (Vama, Bucovina).
Toate aceste legume sunt studiate si cultivate acum intr-o sera experimentala de la Buzau. ... Asa a luat nastere, la Buzau, castravetele grenada. ... In serele experimentale de la Buzau, Costel Vanatoru mai cultiva si o specie de castravete care poate fi usor confundata cu dovlecelul.
Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a vorbit despre programul autostrazilor pana in 2020, a explicat cum spera sa fie finantate autostrazile Bucuresti-Alexandria, Targu Mures-Iasi, Sibiu-Brasov-Bacau, Buzau-Braila-Galati sau podul peste Dunare de la Braila. ... 80,5 • Ploiesti-Buzau-Focsani-Bacau-Pascani:
Iulian Bunila) Se fac noi pasi catre realizarea unui drum de mare viteza care sa lege Muntenia de Moldova, prin desemnarea proiectantului celor doua tronsoane dintre Ploiesti - Buzau si Buzau - Focsani.
Handbalistele craiovene au invins ieri, la o diferenta de 12 goluri, formatia de Divizia A Muresul Targu Mures, in prima partida din cadrul turneului de baraj de la Buzau Echipa feminina de handbal SCM Craiova a obtinut o victorie facila ieri in meciul de debut din cadrul turneului de baraj pentru Liga Nationala, gazduit de orasul Buzau.
Compact, in concert la Buzau la 40 de ani de la infiintare (Autor: ... Dupa concertul Phoenix, o alta trupa legendara concerteaza la Buzau.
Vezi care sunt regiunile afectate Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare COD GALBEN de ploi si descarcari electrice valabila pentru judetele Arges, Dambovita, Prahova si Buzau. ... in zona de munte a judetelor Arges, Dambovita, Prahova si Buzau.
Anul trecut, in data de 5 iunie 2013, la Buzau, Carrefour a lansat, in colaborare cu Primaria Municipiului Buzau si Green Group, proiectul pilot de colectare inteligentă
Recent, PROFI a inaugurat inca cinci magazine la Timisoara, Buzau, Voluntari, Sebes si Baltatesti, iar saptamana viitoare va deschide magazinul cu numarul 500. ... Doua PROFI in format Standard au fost deschise in Buzau si Voluntari. Cel din Buzau se afla pe str.
Carla Dinu) Judetele Buzau, Vrancea, Covasna si pentru unele zone din Harghita, Neamt, Bacau, Brasov, Sibiu, Gorj, Valcea si Arges sunt sub Cod potocaliu pana joi, la ora 09:00.
O avertizare cod portocaliu de ninsori abundente si viscol, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), va fi in vigoare de luni seara, pentru zona de munte a judetelor Brasov, Covasna, Vrancea, Buzau, Prahova, Dambovita si Arges.
Este alerta medicala in judetul Buzau, unde au fost inregistrate primele cazuri de gripa, la doar la doua saptamani de cand s-a renuntat la masca de protectie. ... La sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean din Buzau a crescut numarul cazurilor de viroze respiratorii.
Un sofer de 23 de ani din Bucuresti a fost blocat duminica dupa-amiaza de mai multe echipaje ale Politiei rutiere Buzau pe raza localitatii Maracineni dupa ce a fost prins conducand cu 230 de kilometri la ora.
Premierul Emil Boc (foto) a anuntat ca Executivul a prelungit pana la 31 decembrie 2009 actele normative care reglementeaza salarizarea in sectorul bugetar, dar a precizat ca, in masura in care vor exista resurse financiare, nu este exclusa majorarea salariilor mici.
• Emil Boc, ianuarie 2009: ... • Traian Basescu, ianuarie 2009: ... • Emil Boc, mai 2009: ... • Emil Boc, iunie 2009: ... • Emil Boc, august 2009: ... • Traian Basescu, noiembrie 2009: ... • Traian Basescu, decembrie 2009:
Comisia Europeana prognozeaza pentru România o reducere drastica a cresterii economice în 2009, precum si un deficit bugetar record, de 7,5% din produsul intern brut.
Pretul gazelor naturale rusesti exportate catre consumatorii din Europa, care a atins 500 de dolari pentru 1.000 de metri cubi in trimestrul al patrulea din 2008, se va reduce incepand din 2009, a declarat, in urma cu o luna si jumatate, directorul general al Gazprom, Alexei Miller, citat de RIA Novosti.
290/2009), pentru a beneficia de sprijinul financiar pentru bovine, caprine si ovine, fermierii vor putea depune solicitarile incepand din 25 aprilie si pana pe 31 mai 2009, perioada fiind mai scurta decat anul trecut.
google-analytics.com