Cautare

61450 de rezultate pentru "rezultate examen definitivat educatoare2010 din iasi" (3.97 secunde)
PROFI incheie aceasta saptamana cu opt noi magazine deschise de la Timisoara, Sibiu, Pitesti, Bucuresti, Roman, Iasi, Barlad si pana la Sapanta, localitate recunoscuta pentru atractia sa turistica unica in lume, Cimitirul Vesel. La acestea se adauga redeschiderea intr-un nou format a unui magazin din Iasi.
Se pare ca simplificarea controlului la intrarea in Romania are un efect neasteptat, "ajutind" aducerea in tara de masini furate din tarile membre UE.
Maine, PROFI va deschide inca doua magazine la Bucuresti si la Iasi, ajungand la 226 unitati in intreaga tara.
Toti actorii din distributie joaca perfect, iar Florin Piersic Jr., Marcel Iures, Claudiu Bleont, Razvan Vasilescu si Alexandru Bindea sunt de-a dreptul magnifici. Din Wikipedia am aflat detalii despre filmul Calatoria lui Gruber, o coproductie romano - maghiara (2008) a regizorului Radu Gabrea, iesit pe ecrane in anul 2009.
cu ce primari si sefi de CJ vine opozitia in judetul tau Discutiile din cadrul USL privind stabilirea candidatilor Opozitiei pentru alegerile locale din 2012 se apropie de final.
USL grabeste legiferarea Multi parlamentari, mai ales USL, ar putea deveni alesi locali dupa scrutinul din 10 iunie, astfel ca actuala majoritate care sustine Guvernul Ponta incearca sa treaca in Parlament in aceasta sesiune toate prioritatile legislative, intrucat din toamna raportul de forte in Legislativ se poate schimba, informeaza Mediafax.Actuala majoritate parlamentara care sprijina Cabinetul Victor Ponta se va reduce numeric dupa alegerile locale din 10 iunie, ca urmare a castigarii unui mandat de primar sau presedinte de CJ de catre unii dintre cei 25 de parlamentari PSD, PNL sau UNPR care si-au depus candidatura.
Un muzeu etnografic va fi deschis la Manastirea Agapia Conducerea Muzeului Etnografic al Moldovei din cadrul Complexului Muzeal National "Moldova" Iasi anunta deschiderea, duminica, a "Muzeului vivant Agapia", organizat in cadrul manastirii cu acelasi nume, din judetul Neamt.
Binomul SRI-DNA a intrat in campania electorala pentru alegerile locale din 2016 Nici nu-l luasera pe sus mascatii pe Gheorghe Nichita si, potrivit abuzului anticonstitutional, Binomul SRI-DNA si trimisese presei din cadrul Diviziei Rechizitoriul prin care se cerea arestarea preventiva a primarului de Iasi.
Timp de 6 zile, in curtile interioare si in cele 3 sali ale institutiei din Calea Giulesti, copiii se vor putea bucura de o multime de spectacole, de activitati si surprize pregatite special pentru ei cu ocazia Zilei Copilului, de la Aventura Park si expozitii cu pesti si fluturi vii pana la povesti care vor fi citite de artisti, solisti si sportivi renumiti.
Imediat dupa premiera de gala de vinerea aceasta, de la CinemaPRO, echipa filmului Ho Ho Ho 2 - O Loterie de Familie va pleca intr-un turneu in orasele Iasi, Bacau si Braila.
Cunoscuta popular si ca Sfanta Paraschiva, Cuvioasa Parascheva s-a nascut in apropiere de Constantinopol, din parinti bogati si credinciosi. ... Va merge la manastirea Maicii Domnului din Heracleea, unde se va nevoi 5 ani.
Nerecomandat sub 16 ani Festivalul Internațional de Teatru Sibiu 2014 Festivalul Antagon Timisoara 2014 Festivalul Perform Iasi 2014 Festivalul International de Teatru Scurt Oradea 2014 Sambata, 21 martie, ora 16.30 LA TIGANCI” dupa Mircea Eliade Proiect finantat in programul Bucuresti 555, sustinut de ARCUB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti Regia si adaptarea :
Curtea de Apel Iasi a decis in cursul zilei de ieri, 3 aprilie a.c., ca nu au fost intrunite conditiile legale, drept pentru care nici conducerea CJC, nici membrii, dar nici hotararile luate nu sunt valide.
Senatorul PSD de Iasi, Florin Constantinescu, a sustinut o declaratie politica intitulata: ... La ora actuala in Iasi sunt 57 581 apartamente racordate la CET. Practic, fiecare familie din aceste apartamente primeste, indirect, subventie pentru apa calda si caldura.
Nicolae Oblu din Iasi, s-a stins din viata Alin Ioan Tocan, fostul redactor-sef si, apoi, director al cotidianului BUNA ZIUA IASI, scrie bzi.ro.
Primele concerte din turneu sunt programate vineri, 15 februarie, la Suceava si sambata, 16 februarie, la Iasi. ... "Oamenii din zona Bucovinei sunt printre cei mai calzi si mai primitori oameni pe care i-am intalnit.
O statuie care simbolizeaza coruptia din politica romaneasca a starnit furie locuitorilor din Iasi.
Presedintele PSD Mircea Geoana a declarat, vineri, la Iasi, ca este imposibil de aprobat un referendum pentru reducerea numarului parlamentarilor si a precizat ca este partizanul reformarii Constitutiei, insa ca acest lucru poate fi facut doar in cadrul unui forum constitutional.
peste 200 km de drumuri din judetul Iasi vor fi reabilitate si modernizate prin programul PNDI Comisia de evaluare a ofertelor depuse pentru proiectarea si executia lucrarilor de modernizare si reabilitare a drumurilor judetene si de interes local pentru judetele Iasi si Neamt a finalizat procedurile de evaluare.
De asemenea, se poate afirma ca doar 35% din totalul de drumuri nationale si 15% din drumurile judetene se afla intr-o stare buna sau foarte buna.
google-analytics.com