Cautare

9561 de rezultate pentru "rezultate examen definitivat 2011 universitatea ovidius constanta" (5.39 secunde)
Legea bugetului pe 2011 a intrat in linie dreapta, anunta, luni, secretarul general adjunct al PDL, Gheorghe Flutur. ... "Legea bugetului de stat pe 2011 a intrat in linie dreapta.
Pensiile din sistemul public, inclusiv pensia minima garantata, vor fi inghetate la valorile actuale pe parcursul intregului an 2011, iar contributiile de asigurari sociale percepute angajatorului si angajatului nu vor scadea sub nivelul actual. Proiectiile sunt prezentate in forma finala a proiectului bugetului de stat pentru 2011.
Topul celor mai importante 10 evenimente de business din 2011 (Autor: ... Listarea Fondului Proprietatea, de la inceputul anului 2011, a adus lichiditate bursei, dar pretul actiunilor a scazut astfel incat pana la urma a fost considerata o listare dezamagitoare.
In 2010, s-a inregistrat o usoara crestere a vanzarilor de autoturisme noi autohtone si de import in Dolj si Olt, iar 2011 a fost anul cel mai negru din ultimii patru pentru dealerii auto.
La data de 9 iulie 2011, in jurul orei 12:30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe bd. ... La data de 9 iulie 2011, in jurul orei 22:00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe bd.
Daca romanii si-au demonstrat maturitatea, polarizandu-si votul si avand preferinte ferme de aceasta data, politicienii rateaza si acest examen, demonstrandu-se tot dame de larg consum.
Beizadeaua Radu Babus, ajuns in fotoliul de director al RAEDPP gratie nepotismului practicat cu ardoare de familia odraslei protejate, se dovedeste a fi campionul abuzurilor savarsite de Administratia Domeniului Public si Privat a Municipiului Constanta.
- In judetul Constanta, prezenta la urne: ... Altii in schimb, iar aici este vorba despre Constanta, au declarat ca numarul mic de oameni prezenti la vot nu si-au exprimat un punct de vedere care sa ii reprezinte.
Stefan Mihu, personajul care a reprezentat pionul central al celui mai mare scandal privind rambursarile ilegale de TVA, a reusit sa fenteze nu numai justitia romana, ci si conducerea CECCAR, devenind in data de 28 februarie a.c., in imprejurari discutabile, presedintele Filialei Constanta a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania.
In cel mai scurt timp, Guvernul va face cunoscute colegiile din mai multe judete, printre care si Constanta. ... Cu toate ca nu este facut inca anuntul oficial, pentru judetul Constanta, surse guvernamentale ne-au declarat ca vor exista 10 colegii pentru desemnarea deputatilor si 4 colegii pentru Senat.
Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Constanta a inaugurat in cursul zilei de vineri IMM Business Center.
Referendumul privind desfiintarea judetului Constanta s-a incheiat la ora 21.00, dupa ce procesul electoral a fost prelungit cu o ora, la cererea PSD si PNL, iar procesele-verbale de la sectiile de votare vor fi centralizate de angajatii Directiei de Evidenta Persoanelor, aflata in subordinea CJ.
Pe Aeroportul International Mihail Kogalniceanu din judetul Constanta a aterizat ieri prima aeronava de pasageri Boeing 737-800, apartinand companiei irlandeze low cost Ryanair care va inaugura in ziua de 18 aprilie a.c. o cursa regulata Constanta-Pisa (Italia).
2011, oferit de Fundatia Pentru Comunitate si finantat de Compania MOL Romania. ... Este ca un parinte Dumitru Popescu este antrenor la CS Universitatea Craiova, dar si la Centrul Olimpic de Spada, unde se ocupa de juniori.
Ministrii Transporturilor si Culturii s-au contrat in Guvern pe tema Autostrazii Cernavoda-Constanta, Boagiu acuzand ca proiectul este intarziat deoarece Cultura nu a efectuat descarcari arheologice, iar Kelemen demonstrand ca si-a facut treaba, dar Transporturile nu au prevazut bani in acest sens, informeaza Mediafax.
La sediul Universitatii Maritime din Constanta va avea loc sambata, 2 iunie, la ora 9.30, sesiunea de comunicari stiintifice a studentilor.
Contractia constanta a muschilor agonisti cu rezistenta minima poate duce la contractura. ... Diagnosticul incepe cu un istoric si un examen fizic. ... Pentru pacientii cu spasme musculare recurente in care cauza nu este usor de diagnosticat prin istoric si examen fizic, sunt necesare teste pentru a indica potentialele cauze.
'Dupa 12 ani de lucrari intrerupte si de termene amanate, autoritatile anunta ca vor finaliza, la anul, Autostrada Soarelui (A2), ce va lega Bucurestiul de Constanta. "Pana la sfarsitul anului 2011 vom putea merge cu totii de la Bucuresti la Constanta pe autostrada.
La Muzeul de Arta Constanta va avea loc la data de 9 martie a.c., incepand cu ora 11.00 dezbaterea cu tema "Prioritati locale:
"Consumatori suntem noi toti" reprezinta denumirea unui proiect initiat intre Constanta si orasul bulgaresc Dobrici care vizeaza crearea unei retele regionale de business, tinandu-se cont de nevoile si cerintele consumatorilor, a declarat ieri Iulian Groposila, presedintele Patronatului IMM Constanta si coordonatorul proiectului amintit.
google-analytics.com