Cautare

6402 de rezultate pentru "rezultate examen definitivat 2010 universitatea oradea" (3.56 secunde)
In timp ce pedistii si udemeristii din Consiliul Local Oradea colaboreaza, neoficial, la bunul mers al masinii de vot din legislativul local, organizatiile studentesti ale celor doua partide, ai caror membri sunt in Consiliul Local al Tinerilor, au semnat ieri un protocol de colaborare.
Secretarul de stat in Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile Lucia Varga, vicepresedintele AVAS Emil Bentan si viceprimarul municipiului Oradea, Gheorghe Carp, se afla pe lista PNL Bihor pentru alegerile parlamentare.
In tara noastra orasele in care producatorul european a dorit sa investeasca au fost Oradea, Arad si Turda. In 2004 Oradea avea cele mai mari sanse deoarece cei mai importanti furnizori Electrolux isi au sediul in urbea de pe Crisul Repede.
Universitatea a motivat ca nu are bani pentru asa ceva si a "indreptat cererea" ... Atunci Solon a dat Universitatea in judecata, cerand 70 de dolari pe metrul patrat.
Ieri-dimineata, clubul Universitatea Craiova a trimis catre CL o alta scrisoare, prin care Adrian Mititelu solicita ca alesii locali sa respinga oferta FRF.
Universitatea Copiilor a aniversat recent sase ani de existenta in Romania, la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara, Bucuresti. "Universitatea Copiilor a venit in Bucuresti pe un teren bine pregatit de ani de zile.
As incepe acest comentariu cu meciul din Trivale, FC Arges - Universitatea 0-0, partida pe seama careia s-a comentat de luni bune si s-au facut fel de fel de speculatii.
Dupa ce, la sfarsitul saptamanii trecute, filiala PC Bihor s-a marit prin constituirea organizatiei de femei, iar conducerea PC anunta primirea in partid a lui Vasile Duta, care aduce cu el 500 de noi membri, luni, o parte a membrilor PC Oradea, in frunte cu presedintele filialei, au parasit corabia conservatorilor.
Considerati principalii combatanti in lupta pentru scaunul de primar in municipiul Oradea, Ilie Bolojan si Mihai Groza sunt deja pe baricade.
In timp ce senatorul Mircea Matei sustine ca Oradea, municipiu condus de un liberal, a primit din partea Guvernului de aceeasi culoare politica doar trei lei pe cap de locuitor, colegul lui Octavian Bot sustine ca nu este normal ca banii sa fie distribuiti in localitati pe criterii politice.
"Zilele responsabilitatii sociale" este un eveniment care va avea loc, in perioada 4-5 mai, la Centrul de Informare al Cetatii Oradea.
487 din 15 iunie 2007 privind etapele de realizare a transferului competentelor pentru administrarea accizelor si a produselor accizabile, incepand cu 1 iulie aceasta activitate a trecut la Directia Regionala Vamala Cluj cu sediul la Oradea.
Uniunea Europeana, Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor si Consiliul Local Oradea vor scoate in total 5.757.262 de euro din vistierii pentru a construi un drum de centura in Oradea.
Cea mai grea lovitura a fost data de Consiliul Local Oradea in 2007, cand a ridicat impozitul pe cladiri la 1,6% din valoarea estimata a fiecareia in parte, desi Codul fiscal prevedea ca maximumul sa fie de 1,5%.
Cristian Tabara s-a nascut pe 30 noiembrie 1967, la Oradea, unde a absolvit Liceul de Filologie-Istorie in 1986. ... A scris la "Gazeta de Vest" din Timisoara, apoi la Oradea a lucrat la Jurnalul de dimineata, Radio Sonvest Oradea si Pro TV.
Cu fiecare iesire la rampa a oficialilor din Primaria Oradea, mi se intareste convingerea ca institutia condusa de Petru Filip are cel putin doua metehne: ... In Oradea se deruleaza investitii majore. ... Este adevarat, se deruleaza in Oradea lucrari care schimba, la propriu, fata orasului.
Un concurs pentru ocuparea unui post vacant de referent la Directia patrimoniu din cadrul Primariei Craiova a fost anuntat joia trecuta, cu doar o zi inaintea sustinerii probelor - 2 iunie 2006 - si fara ca directorul sa fi semnat subiectele de examen, asa cum prevede legea.
Avertismentul dat de profesori In plin examen de bacalaureat, oficialii ii avertizeaza pe liceeni sa nu incerce sa copieze. ... Dati banii de pomana pe ele, le transmit profesorii elevilor pentru ca toate salile de examen au camere de supraveghere.
Orice suspendare de permis pe 30, 60 sau 90 de zile, necesita admiterea unui examen cu intrebari 13 corecte din 15, pentru ca permisul sa poata fi ridicat la termenul specificat si cu un minus de 30 de zile.
La Gala Studentilor Romani din Strainatate s-au oferit 9 premii studentilor romani cu rezultate exceptionale, astfel: ... Studentul Anului din Europa, nivel post-universitar â€" Alexandra-Maria Bocse (Universitatea Cambridge, Marea Britanie). Studentul Anului din America de Nord, nivel universitar â€" Madalina Vlasceanu (Universitatea Rochester, SUA).
google-analytics.com