Cautare

10481 de rezultate pentru "rezultate examen definitivat 2010 universitatea galati educatie fizica si sport" (3.21 secunde)
Brainstorming Consulting a organizat recent conferinta de presa dedicata inaugurarii Centrului de educatie si ingrijiri IGLOO, deschis in cadrul proiectului "Trei generatii pentru maine".
Detectarea undelor gravitationale produse de nasterea Universului, considerata o descoperire majora in fizica, intrucat confirma teoria Big Bangului, anuntata in luna martie de fizicienii americani, a fost pusa de curand sub semnul intrebarii de mai multi oameni de stiinta, informeaza AFP.
Reclamatiile au venit din comuna Suceveni, asa cum a declarat Tania Bogdan, inspector scolar general, localitate din care s-au primit telefoane anonime prin care se instiinta ca mai multi elevi nu erau lasati sa se prezinte de examenul de limba si literatura romana.
Atleta de la CS Universitatea Craiova a devenit campioana nationala la senioare in proba de 1.500 m, dar timpul obtinut nu i-a adus calificarea la Jocurile Olimpice de la Londra.
Asociatia Universitatea Copiilor”, membru fondator al EUCU.NET - European Children's Universities Network, isi propune apropierea copiilor cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani de toate domeniile stiintei si cercetarii.
Romtelecom schimba identitatea vizuala a canalului TV Dolce Sport Incepand de vineri, 1 iunie, de la ora 18.30, televiziunea de sport a Romtelecom, Dolce Sport, are o noua identitate vizuala, schimbare facuta in contextul in care pe parcursul verii se vor difuza campionatul Euro 2012 si Jocurile Olimpice de la Londra, a anuntat vineri operatorul de comunicatii electronice.
40 de agenti economici galateni importanti nu vor mai plati taxele si impozitele datorate statului la Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) Galati, acestia urmind sa vireze sumele respective la " vistieria" Directiei Generale de Mari Contribuabili Bucuresti Noua obligatie pe care o au "greii" economiei galatene, la fel ca si marii contribuabili din toate judetele tarii, a fost "consfintita" prin Ordinul nr.
Multiplul campion national isi doreste sa schimbe mentalitatea tinerilor si ii indruma catre sport, dar mai ales spre culturism, sperand sa "gaseasca"
Omul, in afara de trup, are si suflet. Mama sa, al carei bunic, Nicolae Basilescu a fost decanul Facultatii de Drept Bucuresti in perioada interbelica si care primise, acasa, o educatie aleasa, a fost obligata sa fie femeie de serviciu si muncitor necalificat ani de zile in fabricile comuniste.
Presedintele Traian Basescu (foto) a declarat, la Bruxelles, ca, "din cate stie", in cursul zilei de joi, raportul Fondului Monetar International (FMI) a fost definitivat si ca urmeaza etapele premergatoare negocierilor cu Fondul, dar ca este deja stabilit ca vor fi mentinute nivelurile TVA si cota unica.
Numit ministru de Interne la 27 septembrie 2010, Traian Igas i-a "nasit" in scurtul timp de cand e la carma Internelor pe toti mai-marii din Politie, Jandarmerie si de prin Interne, iar ziua in care politistii aveau sa-si semneze sentinta este 24 septembrie 2010.
Descantecul romanesc si fizica cuantica. ... Fizica clasica, care a luat fiinta din teoriile lui Rene Descartes si ale lui Newton, considera ca elementele lumii sunt izolate, iar universul este vazut ca o masina.
Razboiul dintre Autoritatea Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) si patronii din fotbal a ajuns si la Craiova.
La sfirsitul anului 2003, SC UNIVERSITATEA CLUB FOTBAL SA Craiova, una dintre societatile care au gestionat de-a lungul ultimilor ani destinele clubului fanion al Olteniei, a intrat in procedura de faliment.
O data cu intrarea in UE, portile universitatilor de prestigiu ale Europei s-au deschis si pentru oltenii care vor putea studia in orice tara europeana, iar diplomele le vor fi recunoscute si echivalate.
Sa ne amintim cateva repere din activitatea fostului functionar, Albert Einstein, la Biroul elvetian de Patente (Marci), unde se angajase din 1900 si pentru care anul 1905 avea sa fie un adevarat annus mirabilis (an minune).
CS Universitatea a luat aur la echipe, masculin si feminin, al treilea campion fiind Lucian Ciovica (LPS "Petrache Triscu") Asa cum se astepta toata lumea, spadasinii din Craiova au fost printre protagonistii Campionatului National de tineret, incheiat duminica, la Electroputere Parc.
Fratii Pacionel, Emilian si Stefan, fac eforturi si parcurg 144 km ca sa joace fotbal cu sigla Universitatii Craiova pe piept Pentru multi, fotbalul este pus la mare rang si, din multa pasiune, acestia fac sacrificii nebanuite pentru a calca pe urmele idolilor.
Este vorba de "Adevarul" ,"Evenimentul Zilei", "Curierul National", "Jurnalul National", "Romania Libera" si "Puterea".Toate acestea, cu exceptia cotidianului "Puterea", pentru care Biroul Roman de Audit al Tirajelor (BRAT) nu are date, au realizat in primele 3 luni ale acestui an vanzari totale de aproximativ 10 milioane de exemplare, fata de 17,9 milioane de exemplare in perioada similara a anului trecut.
Senatorul Petru Filip a anuntat luni ca a parasit grupul PDL si se va alatura celui al Partidului Social Democrat din Senat.
google-analytics.com