Cautare

61665 de rezultate pentru "rezultate examen definitivat 2010 universitatea din suceava" (5.34 secunde)
Fostul sef al Comandamentului Flotei, contraamiralul (r) Mircea Rusmanica (foto) si colonelul (r) Eugen Romanescu, de la Statul Major al Fortelor Terestre, au fost pusi sub invinuire de procurorii DNA pentru ca au cerut ca apropiati de-ai lor sa fie admisi nelegal la un examen din 2007 de la ISU Dobrogea.
"Vreau sa salut un fost coleg de liceu, cu care am invatat pentru bacalaureat si facultate si imi aduc aminte ca am intrat la facultate cu vreo 9.23, dupa ce am dat un bacalaureat care nu era patat de obiceiurile din zilele noastre si nu era patat, pentru ca sistemul era gandit altfel", a declarat Dragnea, la Sibiu, unde participa la o dezbatere pe tema regionalizarii.
Ma intreb ce-or zice altii cand aud stiri despre romanii care nu sunt in stare sa ia un amarat de examen auto...
Studiile primare, gimnaziale si liceale mi le-am facut in orasul natal, pentru ca, din 1989 sa devin student al Facultatii de Litere a Universitatii din Craiova. ... Ca proaspat student, m-am implicat activ in evenimentele din decembrie 1989, devenind foarte curand unul dintre liderii studentilor craioveni.
Ulterior, Guvernul, trecand peste decizia Parlamentului care, potrivit art.61 alin.(1) din Constitutia Romaniei, este unica autoritate legiuitoare a tarii, a emis o ordonanta de urgenta, respectiv Ordonanta de urgenta a Guvernului nr.54/2011 pentru stabilirea unor masuri privind incadrarea in limita alocata cheltuielilor de personal din Ministerul Administratiei si Internelor pentru anul 2011, cu obiect identic, avand aceleasi obiective dupa cum reiese din Expunerea de motive.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta. Abia din 2011 cifrele sunt pe plus.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Juriul a avut o sarcina deosebit de grea deoarece a ales zece dintre cei 191 de candidati din domeniul sportului, artelor, culturii si stiintelor. ... Este ca un parinte Dumitru Popescu este antrenor la CS Universitatea Craiova, dar si la Centrul Olimpic de Spada, unde se ocupa de juniori.
Ca fotbalist, Filipovici a jucat impotriva Universitatii in doua editii ale Cupei UEFA, in 1976 (pe cand era la Steaua Rosie Belgrad) si 1983 (jucator la Benfica), a marcat patru goluri in cele patru partide disputate, gruparea din Banie fiind eliminata din competitie in ambele editii mentionate.
In trimestrul al treilea al acestui an, profitul declarat si platit de firmele doljene a scazut drastic, in comparatie cu aceeasi perioada din 2010, asadar, cu cat presiunea fiscala este mai mare asupra mediului de afaceri, cu atat mai putini bani ajung in vistieria statului.
Pentru restul calatorilor, cam la o treime din cei care se intorc saptaminal in Romania, se adauga cite 50 euro pentru fiecare frontiera, ajungindu-se astfel undeva la 200 euro. ... Cre aca le vind mai scump in tara si mai fac ceva bani din ele.
Stela Lucaciu din Suceava este o prezenta constanta a targurilor Piata taraneasca organizate in curtea MTR. Aceasta se poate lauda pe drept cuvant cu diplomele obtinute la diverse targuri ale mesterilor populari, din tara.
Facand abstractie de Bucuresti, numai in patru judete din tara se inregistreaza un salariu mediu mai mare decat cel la nivel national.
Zeci de case afectate de inundatiile din jumatatea de est a tarii In perioada de avertizare meteorologica, peste 250 de angajati ai Ministerului Afacerilor Interne au intervenit, cu aproape 100 de mijloace tehnice, inlocalitatile unde au fost inregistrate precipitatii abundente si fenomene asociate acestora -inundatii, descarcari electrice, intensificari alevantului.
Viorel Marian, din Suceava, are un stand cu obiecte de arta populara sculptate in lemn, la Targul mesterilor iconari si cruceri de la MTR. ... Lingurile albe, de plop sunt la 40 RON bucata, iar cele din lemn de cires la 50 RON bucata.
Deputatul PD de Suceava Aurel Olarean, alaturi de echipa sa de campanie, a fost implicat luni seara intr-un scandal in orasul sucevean Milisauti, acestia fiind acuzati de catre primarul PSD al localitatii si de un consilier local PSD de violare de domiciliu si amenintari.
Liberalii suceveni cer schimbarea lui Paul Iftimie din functia de loctiitor al pretedintelui Biroului Electoral Municipal (BEM) Suceava, constituit pentru alegerile locale din iunie, a declarat. Anuntul a fost facut miercuri, intr-o conferinta de presa, de viceliderul PNL Suceava, Mihai Aurel Steiciuc.
Soferul autobuzului care marti seara a intrat in vitrina unei farmacii din municipiul Suceava este in stare stabila, potrivit medicilor Spitalului Judetean, care au stabilit ca barbatul a suferit un accident vascular.
Maria Pop din Suceava a fost prezenta recent la targul organizat in curtea Muzeului Taranului Roman cu oua incondeiate de Paste.
Deputatul PD-L de Suceava Dumitru Pardau a cerut miercuri Guvernului sa aloce resurse tuturor judetelor afectate de inundatii, indiferent de partidele din care provin alesii locali si judeteni.
google-analytics.com