Cautare

61654 de rezultate pentru "rezultate examen definitivat 2010 universitatea din pitesti" (4.76 secunde)
Recalcularea pensiilor militare poate continua" Executivul a anuntat vineri ca va continua recalcularea pensiilor militare, argumentand ca "procesul de recalculare a pensiilor isi are temeiul in Legea 119/2010 cu referire la Legea 19/2000, motiv pentru care suspendarea efectelor HG nr.
Acest lucru este evidentiat in incasarile catre bugetul consolidat al statului, dar reiese si din intensificarea activitatilor de import si export a companiilor doljene.
Mai mult de jumatate (63%) dintre romani se pregatesc pentru o eventuala reducere a veniturilor in 2010, iar 45% nu si-au planificat bugetul si nici nu intentioneaza, pentru ca nu stiu ce ar putea sa aduca anul 2010, releva un studiu realizat de Aviva.
In editia Cupei UEFA 1979/1980 si apoi in Cupa Campionilor Europeni 1981/1982, Universitatea a surprins Europa fotbalistica, echipa voastra fiind eliminata, in fazele superioare ale competitiilor, de echipe germane titrate, Borussia Monchengladbach (UEFA 1979/1980), respectiv Bayern München (Cupa Campionilor Europeni, 1981/1982).
Cred ca printre evenimentele remarcate de lumea fotbalistica in week-end-ul trecut au fost si victoriile oltenilor din Liga I, foarte importante, avand in vedere situatiile din clasament ale celor doua echipe, Universitatea si Pandurii. ... Universitatea - Ceahlaul 1-0.
'Cele mai mari 30 de contracte atribuite de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) in ultimii 4 ani au o valoare totala de aproape 1,7 miliarde de euro, insa doar 9 dintre aceste contracte, in valoare de 400 mil.
Senatorul Petru Filip a anuntat luni ca a parasit grupul PDL si se va alatura celui al Partidului Social Democrat din Senat.
Este un examen pe care il urmaresc cu atentie si cu real interes celelalte 26 de state membre ale U.E. ... Un eventual esec la acest sever examen, in timp, presupune aparitia unor urmari nefaste. Dar, cine sunt chemati sa sustina acest examen?
Oltenii au revenit acasa din Cipru, iar rezultatele partidelor de verificare din Insula Afroditei sunt multumitoare si bune, asta ar fi concluzia generala a oficialilor Universitatii.
Un act normativ adoptat pe furis spune ca, din 2010, declaratia de profit a firmelor trebuie sa fie semnata de un consultant fiscal. O pâine buna pentru oamenii Ministerului Finantelor, atunci când vor iesi din sistem, deoarece multi sunt consultanti inactivi.
IPJ Dolj a tinut pana in august 2010, cand Nicolescu si-a pierdut scaunul de comandant in urma rezultatelor dezastruoase descoperite dupa o verificare a Corpului de Control al Ministerului Administratiei si Internelor.
58/2010 (modificata prin OUG nr. 82/2010) care reglementeaza modul in care trebuie sa depuna declaratii si sa achite contributiile la asigurarile sociale (la pensii) si la somaj persoanele care au contracte de drepturi de autor sau alte contracte si conventii civile. ... 58/2010, modificata prin OUG nr.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a aprobat, astazi, cererea celor doua finaliste ale Cupei Romaniei - Timisoreana, Dinamo Bucuresti si Rapid Bucuresti, ca intalnirea sa fie condusa de o brigada de arbitri din strainatate, informeaza Mediafax.
Echipa fanion a oltenilor, Universitatea, a fost prima formatie romaneasca de club care, dupa Revolutie, a inrolat un jucator strain: ... A jucat in returul 90/91 (cinci meciuri, trei goluri marcate), Agalliu fiind primul si unicul jucator strain din intrecerea interna din acea editie de campionat.
Fratii Pacionel, Emilian si Stefan, fac eforturi si parcurg 144 km ca sa joace fotbal cu sigla Universitatii Craiova pe piept Pentru multi, fotbalul este pus la mare rang si, din multa pasiune, acestia fac sacrificii nebanuite pentru a calca pe urmele idolilor.
Jiul - Universitatea 1-2. ... Universitatea a dominat jocul, iar incercarile timide ale gazdelor au fost "rapuse" de o defensiva olteneasca solida si un joc de contraatac foarte bun. ... La capatul a doua asemenea contraatacuri, Universitatea a marcat doua "boabe", ambele de aplaudat!
Parcarea din Centrul Vechi si Penetratia Splai Independentei - Ciurel - A1 Consilierii generali nu au fost de acord cu proiectele primarului Sorin Oprescu din Centrul Vechi si din vestul Capitalei. Astfel, Planul Urbanistic Zonal pentru parcarea din Centrul istoric a fost respins.
google-analytics.com