Cautare

5051 de rezultate pentru "rezultate ex suplinire 2010 suceava" (2.93 secunde)
Citeva grupuri financiare importante au prezentat autoritatilor sucevene o oferta de construire a unei autostrazi cu fonduri private pe traseul Siret-Suceava-Vatra Dornei.
Meelich, care se afla in judetul Suceava impreuna cu membri ai Trans-European Motorways (TEM) al United Nations Economic Commission for Europe (UNECE), a participat, vineri, in Punctul de Trecere a Frontierei Siret, la o intalnire cu autoritati ale regiunii Cernauti din Ucraina si ale judetului Suceava, unde s-a prezentat necesitatea infiintarii unui coridor de transport care sa lege Marea Neagra de Marea Baltica, prin Suceava si Cernauti.
Alexandra Ciubotariu din Brosteni, Suceava, este castigatoarea tonei de combustibil din promotia toamnei la Galeria Real. ... Ea a participat la tombola datorita insistentelor unui angajat din cadrul magazinului Jysk din Suceava.
Deciziile ministrilor tehnocrati afecteaza economia judetului Suceava. ... Domnule Presedinte, stimati colegi, doresc sa aduc in atentia dumneavoastra un aspect ce tine de anumite decizii ale ministrilor tehnocrati, acestea aducand prejudicii grave judetului Suceava.
Autorul Manifestului pentru construirea de autostrazi s-a nascut pe malul Dunarii, la Calarasi, si traieste in satul Sfantu Ilie, din judetul Suceava.
Numit ministru de Interne la 27 septembrie 2010, Traian Igas i-a "nasit" in scurtul timp de cand e la carma Internelor pe toti mai-marii din Politie, Jandarmerie si de prin Interne, iar ziua in care politistii aveau sa-si semneze sentinta este 24 septembrie 2010. ... • 26 septembrie 2010.
Econtext va prezinta topul judetelor in functie de numarul de locuinte construite in perioada 2008 - 2010, perioada de recesiune.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
'In data de 29.03.2010 am adresat primului ministru al Guvernului Romaniei, Emil Boc, o interpelare intitulata "Nerespectarea termenului de raspuns la interpelari", prin care ii semnalam ca nerespectarea termenului de raspuns la interpelari prevazut de art.63 alin.4 din Regulamentul Senatului (cel mult doua saptamani) a devenit o practica a membrilor Guvernului Romaniei.
Conducerea PD Suceava a decis luni seara excluderea din partid si retragerea de pe listele parlamentare a lui Brandusel Nichitean, surprins duminica votand la mai multe sectii, a anuntat liderul formatiunii, Traian Basescu, precizand ca Nichitean trebuie sa raspunda conform legii pentru fapta sa.
Consiliul Judetean de Coordonare al PD Suceava a hotarat excluderea din partid a fostului vicepresedinte al PD Suceava, Brandusel Nichitean. ... Presedintele PD Suceava, Eugen Uricec, a declarat ca Nichitean nu a participat la aceasta sedinta, cu toate ca a fost invitat.
PSD Suceava a mai pierdut un consilier judetean, dupa ce directorul SC REGNAFOR Vatra Dornei, Mircea Rusu, s-a alaturat liberalilor. Presedintele PNL Suceava, Ion Lungu, a declarat ca directorul societatii dornene a depus recent declaratia privind apartenenta politica, in baza Legii nr.
Cabinetele teritoriale a patru senatori de Suceava vor fi mutate din Palatul Administrativ din legislatura viitoare, a anuntat ieri prefectul de Suceava, Orest Onofrei, care a precizat ca unul dintre motive este lipsa de spatii pentru angajatii prefecturii.
Angela Zarojanu, presedintele organizatiei municipale PNL Suceava, a anuntat ieri ca toti sucevenii cu drept de vot, inclusiv liberali fara functii in partid, pot participa, in perioada 20 iulie-1 august, la concursul "De vorba cu liberalii".
Si eu si Crin Antonescu ne dorim, poate, cel mai mult sa castigam judetul Suceava Presedintele PSD, Victor Ponta a declarat luni, la Suceava,in cadrul unei reuniuni care a avut loc la Casa Culturii, cu membrii USL din judet ca "Gheorghe Flutur va fi numarul unu si printre detinutii PDL, dupa 2012.
Primele concerte din turneu sunt programate vineri, 15 februarie, la Suceava si sambata, 16 februarie, la Iasi. Concertul de la Suceava marcheaza o premiera in istoria formatiei. ... Stiu ca pare ciudat, dar la Suceava nu am cantat niciodata.
Monitorul de Suceava: ... Doctorul Raed Arafat inaugureaza astazi noua Unitate de Primiri Urgente -SMURD Suceava (Autoare:
Victoria lor este insa una partiala, pentru ca, raportat la perioada ianuarie-martie 2010, cotidianul detinut de omul de afaceri Dinu Patriciu a fost campion si la pierderi in vanzari.Scaderea a fost drastica, de 63,7% de la peste 9,3 milioane de exemplare comercializate in perioada ianuarie-martie 2010 la putin peste 3,4 milioane de exemplare in aceeasi perioada a anului curent, conform BRAT.
Recalcularea pensiilor militare poate continua" Executivul a anuntat vineri ca va continua recalcularea pensiilor militare, argumentand ca "procesul de recalculare a pensiilor isi are temeiul in Legea 119/2010 cu referire la Legea 19/2000, motiv pentru care suspendarea efectelor HG nr.
Atat economia mondiala cat si economia Romaniei vor inregistra o crestere in prima parte a lui 2010, pentru ca in ultima jumatate a anului economia sa-si reia scaderea, se arata in raportul "Outlook 2010: ... Analistii Saxo Bank considera ca 2010 va fi un an de reflatie (n.r.
google-analytics.com