Cautare

2224 de rezultate pentru "rezultate definitivat bacau" (2.70 secunde)
Conducerea PNL a stabilit ca proiectul restructurarii trebuie sa fie definitivat in urmatoarele trei saptamani, pentru ca Executivul sa poata veni in Parlament cat mai repede, avand in vedere faptul ca bat la usa alegerile pentru Legislativul european.
"Desi deocamdata nu este nimic definitivat, lista alegerilor pentru Parlamentul European o va avea pe primul loc pe Anca Boagiu", au declarat pentru Mediafax surse din cadrul PD.
Posturile de director de gimnaziu vor fi ocupate de profesori care au numai definitivat, in timp ce liceele vor fi conduse numai de profesori cu gradul didactic 2.
Ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, declara la acea data ca Fondul Proprietatea va deveni functional in prima jumatate a acestui an, cadrul legislativ urmand sa fie definitivat la finele lunii februarie sau inceputul lunii martie.
Ieri, presedintele Comisiei de elaborare a Codului Electoral, liberalul Mihai Voicu, a precizat ca s-a consultat in cursul diminetii cu presedintele Asociatiei ProDemocratia, Cristian Parvulescu, si ca textul legii este aproape definitivat.
"PSD nu a definitivat nici pana la aceasta ora textul motiunii de cenzura", a afirmat Ion Iliescu, presedinte de onoare al PSD, care spune ca social-democratii vor finaliza motiunea abia dupa sedinta Comitetului Executiv programata pentru martea viitoare.
Liberal-democratii au definitivat textul motiunii de cenzura pe care au anuntat ca o vor depune si l-au transmis colegilor din PD.
Asa cum amintea purtatorul de cuvant al Organizatiei Judetene a Partidului Social Democrat, Claudiu Branzan, PSD a definitivat o parte din lista candidatilor cu care va intra in cursa de la locale.
Liberalii din Mangalia si-au stabilit candidatii pentru Consiliul Local, ordinea acestora urmand a fi stabilita in urma unor discutii comune.
Organizatia locala a PRM din Eforie si-a definitivat lista de candidati pentru Consiliul Local, pe care o va trimite spre avizare Biroului Executiv Judetean Constanta al acestei formatiuni politice.
Alaturi de Partidul National Taranist Crestin Democrat, Partidul Democrat Liberal si Partidul Social Democrat, liberalii se alatura formatiunilor politice care si-au definitivat listele pentru locale si candidatii pentru functiile de primar si presedinte de Consiliu Judetean.
Conducerea judeteana a UDMR a definitivat vineri lista cu persoanele care vor candida in colegiile bihorene. Astfel, pentru Senat sunt propusi alegatorilor:
Social-democratii constanteni inca nu si-au definitivat listele de candidati pentru Parlamentul European, termenul final de depunere a acestora fiind 4 aprilie.
Cele trei mari partide si-au definitivat ieri listele pentru Bruxelles.
Purtatorul de cuvant al PNL, Varujan Vosganian, a anuntat, vineri, la Iasi, ca motiunea de cenzura care va fi depusa la inceputul saptamanii viitoare se intituleaza "Marea pacaleala PDL-PSD" si ca textul motiunii a fost definitivat si trimis filialelor PNL pentru observatii.
In alta ordine de idei, de mentionat ca, daca PD-L Constanta si-a definitivat lista de propuneri pentru functiile de adjuncti din cadrul deconcentratelor, la nivelul PSD Constanta exista inca nelamuriri.
Premierul a amintit ca executivul, in prima sedinta, cea din decembrie 2008, a modificat cadrul achizitiilor publice, care dupa aceea a fost definitivat la propunerea ministrului Berceanu.
In realitate, statutul sau va fi definitivat numai dupa ce postul de prefect se ocupa prin concurs (in cazul in care candideaza si castiga).
Confederatia Nationala Sindicala "Cartel ALFA" nu poate fi de acord cu textul Legii salarizarii unitare in forma in care a fost DEFINITIVAT ASTAZI UNILATERAL de Guvern, varianta aflata IN TOTALA CONTRADICTIE CU CEEA CE S-A NEGOCIAT cu sindicatele si patronatele.
Anterior, surse parlamentare liberale declarasera ca textul motiunii de cenzura a fost definitivat si este semnat de 127 de parlamentari PNL si UDMR, dar si cativa de la PSD, care si-au depus semnaturile "in nume personal", insa trei dintre acestia si-au retras pana la urma semnaturile.
google-analytics.com