Cautare

2180 de rezultate pentru "rezultate contestatii vaslui" (6.08 secunde)
Am solicitat buletinele de presa zilnice ale Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, judet pe care il reprezint in fata dumneavoastra. ... Si in judetul Vaslui, ca in orice alt colt al tarii, se moare pe sosele si nu numai.
Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit in sediul Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Vaslui. Potrivit ISU Vaslui, la sosirea echipajelor de interventie, incendiul se manifesta in camera serverelor si exista pericol de propagare la intregul nivel.
La fotbal, dupa o serie de rezultate proaste se schimba antrenorul si, de multe ori, echipa obtine rezultate bune fara sa aduca jucatori noi, ci doar prin faptul ca apare o noua mobilizare, se restructureaza anumite posturi.
REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.
Din aceste rezultate, poate fi determinata starea de incarcare a bateriei. ... O regula de baza este ca o baterie descarcata uniform va avea rezultate slabe pana cand va fi incarcata corespunzator, in timp ce una incarcata complet va avea rezultate bune indiferent de capacitatea ei.
Nu mai putin de trei partide - Partidul Crestin, Partidul Crestin Democrat si PBND, Fundatia “Iuliu Maniu-Ion Mihalache“ si o persoana fizica - au depus la inceputul acestei saptamani contestatii la Tribunalul Bucuresti in legatura cu noua denumire a PNTCD - Partidul Popular Crestin Democrat (PPCD).
intocmeste proiecte de ordin privind constituirea comisiilor de concurs/contestatii, comisiilor de disciplina si paritara;
Potrivit deputatului Laurentiu Mironescu, Comisia Nationala de Statut, Etica si Litigii - forul la care au fost transmise contestatiile semnate de cativa democrati constanteni, contestatii sustine vehement de presedintele Comisiei de Etica si Litigii a PD Constanta, Vasile Francu - a prezentat un raport Biroului Permanent National.
"In cazul depunerii unei contestatii, daca Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor respinge contestatia depusa, autoritatea contractanta va retine din garantia de participare in conformitate cu art. ... In mod uzual, firmele depun contestatii la CNSC, apoi merg la Curtea de Apel, sentinta de aici fiind definitiva si irevocabila.
Verificarile in randul consilierilor au pornit in urma unei contestatii primite de la Orlea, cand patru consilieri locali au ramas fara pensie si li s-au imputat sumele primite pana atunci.
Eventualele contestatii la decizia Tribunalului trebuie depuse in cinci zile si vor fi dezbatute in termen de cel mult 15 zile de Curtea de Apel Bucuresti.
"Actul normativ nu cuprinde si prevederi referitoare la sanctionarea celor care au formulat si introdus cu rea vointa contestatii", este de parere Eduard Martin.
Din cele 4 contestatii depuse de partidele inscrise la alegerile locale, ieri, la Biroul Electoral Judetean s-a reusit rezolvarea uneia.
Numai ieri BEM s-a pronuntat asupra a trei contestatii. Este vorba despre sesizarea PSD "Constantin Titel Petrescu" privind afisajul electoral pe stalpi, care a fost respinsa ca nefondata.
"Bomba" a venit in jurul orei 14.00, cand mai multi sefi de partide au depus o serie de contestatii impotriva Partidului Conservator, cerand ca reprezentantii acestei formatiuni din sectiile de votare sa devina simpli observatori, fara drept de a inmana buletine de vot sau a-i indruma pe alegatori, pe motiv ca au existat repetate incercari de fraudare a alegerilor din partea acestora.
In hotararea BEC se precizeaza ca impotria solutiei date cu ocazia rezolvarii intampinarilor se pot formula contestatii in scris, care sunt inaintate presedintelui biroului sectiei de votare. Aceste contestatii sunt trimise, potrivit prevederilor legale, impreuna cu procesul-verbal, cu buletinele nule si contestate, la biroul electoral de circumscriptie.
zecile de contestatii depuse de formatiunile politice. ... SI, daca tot am adus vorba de contestatii, se cuvine sa amintim ca admiterea acestora nu este atat de simpla precum pare la prima vedere.
Muntele de contestatii depuse de partidele politice si candidatii independenti nu a avut niciun efect asupra rezultatelor finale inregistrate in primul tur al alegerilor locale din judetul nostru.
"In eventualitatea in care una dintre contestatii este avizata favorabil de instanta, se va comunica la BEJ pentru a lua masurile care se impun", ne-a precizat judecatorul Florin Meleaca.
La CNSC au fost depuse in acest an circa 4.000 de contestatii la licitatiile organizate de autoritati pentru achizitii publice, a declarat presedintele institutiei, Mihai Prisacariu. ... Anul trecut, in cele cinci luni de la infiintare, CNSC a solutionat 338 de dosare dintre cele 673 de contestatii depuse.
google-analytics.com