Cautare

2198 de rezultate pentru "rezultate contestatii titularizare vaslui" (3.53 secunde)
Din cele 4 contestatii depuse de partidele inscrise la alegerile locale, ieri, la Biroul Electoral Judetean s-a reusit rezolvarea uneia.
Numai ieri BEM s-a pronuntat asupra a trei contestatii. Este vorba despre sesizarea PSD "Constantin Titel Petrescu" privind afisajul electoral pe stalpi, care a fost respinsa ca nefondata.
"Bomba" a venit in jurul orei 14.00, cand mai multi sefi de partide au depus o serie de contestatii impotriva Partidului Conservator, cerand ca reprezentantii acestei formatiuni din sectiile de votare sa devina simpli observatori, fara drept de a inmana buletine de vot sau a-i indruma pe alegatori, pe motiv ca au existat repetate incercari de fraudare a alegerilor din partea acestora.
In hotararea BEC se precizeaza ca impotria solutiei date cu ocazia rezolvarii intampinarilor se pot formula contestatii in scris, care sunt inaintate presedintelui biroului sectiei de votare. Aceste contestatii sunt trimise, potrivit prevederilor legale, impreuna cu procesul-verbal, cu buletinele nule si contestate, la biroul electoral de circumscriptie.
zecile de contestatii depuse de formatiunile politice. ... SI, daca tot am adus vorba de contestatii, se cuvine sa amintim ca admiterea acestora nu este atat de simpla precum pare la prima vedere.
Muntele de contestatii depuse de partidele politice si candidatii independenti nu a avut niciun efect asupra rezultatelor finale inregistrate in primul tur al alegerilor locale din judetul nostru.
"In eventualitatea in care una dintre contestatii este avizata favorabil de instanta, se va comunica la BEJ pentru a lua masurile care se impun", ne-a precizat judecatorul Florin Meleaca.
La CNSC au fost depuse in acest an circa 4.000 de contestatii la licitatiile organizate de autoritati pentru achizitii publice, a declarat presedintele institutiei, Mihai Prisacariu. ... Anul trecut, in cele cinci luni de la infiintare, CNSC a solutionat 338 de dosare dintre cele 673 de contestatii depuse.
Orice intarziere prin contestatii venite de la concurenta este daunatoare si de condamnat.
Orice intarziere prin contestatii venite de la concurenta este daunatoare si de condamnat.
De asemenea, a fost modificata legislatia din punctul de vedere al sistemului de rezolvare a contestatiilor, schimbarile constand in faptul ca suspendarea procedurii de licitatie nu va mai fi posibila decat de cel mult doua ori, indiferent de numarul de contestatii care apar si de momentul in care sunt acestea depuse.
Pronosticam atunci si ca DD va avea probleme cu anumite contestatii la tribunal si, posibil, cu semnaturile strinse si ca asta va impinge mult in timp lansarea la apa a partidului:
"Stim ca au fost si contestatii la Curtile de Apel, care au spus ca procedura a fost respectata, dar nu putem comenta. ... Daca se simtea din strainatate cineva in legatura cu aceste licitatii, putea face contestatii.
Potrivit primarului general, au fost opt contestatii ajunse la sase curti de apel, iar in acest timp, din cauza lipsei marcajelor de pe strazi, s-au produs accidente ale caror victime au fost si copii. "Opt contestatii, sase Curti de Apel...
O alta noutate tine de reducerea birocratiei, respectiv in cadrul institutiilor din sistemul de invatamant sunt acceptate in relatia cu cetatenii documentele conforme cu originalul, in locul celor autentificate notarial.Totodata, in cazul examenelor nationale a fost eliminata prevederea conform careia nota finala, dupa contestatii, se modifica numai daca exista o diferenta de minimum 0,5 puncte intre nota initiala si nota de la contestatii.
Conteaza ca pentru mai multa vreme de acum incolo energia democrata va fi canalizata spre analize, verificari, solutionari ale unor contestatii pe care suntem cu totii curiosi sa le vedem.
In celelalte meciuri ale etapei s-au inregistrat urmatoarele rezultate:
Rezultatul inregistrat in tara vecina ajuta in mare masura si Romania, care acum are un avans de 5 puncte fata de Ungaria si va ramane pe un loc care trimite direct la Euro chiar si in eventualitate unor pasi gresiti REZULTATE ETAPA A 5-A (29 martie):
Imi doresc foarte tare sa aveti rezultate si, ulterior, cu rabdare si efort depus, veti observa ca lucrurile se confirma.
Liderii democrati ne-au dezvaluit ca Ursein a castigat la Curtea Suprema postul de sef al DJS, urmand ca aceasta sa ocupe in curand functia care i se cuvinea, cu atat mai mult cu cat oricum ar fi obtinut la concursul de titularizare o nota mai mare decat actualul director Teliceanu.
google-analytics.com