Cautare

2313 de rezultate pentru "rezultate contestatii titularizare neamt" (6.15 secunde)
Toti membrii PDL lucizi se pregatesc pentru opozitie "Dupa alegerile partiale din Neamt si Maramures, puterea a declansat o disperata ofensiva mediatica. ... Folosind toate resursele guvernarii nu au putut impiedica victoria USL in Maramures, iar in Neamt costurile alegerii deputatului PDL au fost infinit mai mari decat beneficiile.
Radu Moldovan - Bistrita-Nasaud Liviu Dragnea - Teleorman Adrian Tutuianu - Dambovita Ion Calea - Valcea Paul Stanescu - Olt Ion Prioteasa - Dolj Ion Calinoiu - Gorj Adrian Duicu - Mehedinti Vasile Mihalachi - Vaslui Nicolae Bacalbasa - Galati Nicusor Constantinescu - Constanta Silvian Ciuperca - Ialomita Bunea Stancu - Braila Marian Oprisan - Vrancea Dragos Benea - Bacau Catalin Nechifor - Suceava Tiberiu Marc - Salaj Constantin Nicolescu sau Florin Tecau - Arges Mircea Cosma - Prahova Judetele Neamt si Buzau au ramas in discutie pana joi, urmand sa se ia o decizie.
Victor Ponta participa astazi la mitingul electoral al aliantei PSD-UNPR-PC, care are loc la Sala Polivalenta din Piatra Neamt. ... VICTOR PONTA, Presedintele Partidului Social Democrat, vine in Piatra-Neamt pe 16 mai pentru a sustine eurocandidatii aliantei PSD-PC-UNPR.
Judetele afectate au fost Suceava, Botosani, Bacau, Iasi, Maramures si Neamt, dar si Bistrita-Nasaud si Vaslui.
Printre autostrazile care urmeaza sa fie construite se numara autostrada Sibiu - Fagaras - Brasov, Sibiu - Pitesti, Bacau - Pascani, Targu Neamt - Iasi - Ungheni si Targu Mures - Targu Neamt.
Echipa feminina de volei SCM-U Craiova a invins luni seara, pe teren propriu, formatia Unic LPS Piatra Neamt, scor 3-0 (26-24, 25-23, 25-21), si ramane in lupta pentru locurile 5-6 in Divizia A1, pozitii ce duc la o participare in cupele europene.
Carla Dinu) Judetele Buzau, Vrancea, Covasna si pentru unele zone din Harghita, Neamt, Bacau, Brasov, Sibiu, Gorj, Valcea si Arges sunt sub Cod potocaliu pana joi, la ora 09:00.
Un administrator al unei firme din judetul Neamt este cercetat pentru savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala si utilizarea cu rea credinta a creditului societatii / Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de aproape un miliard de lei vechi.
In perioada 11 - 13 ianuarie a.c., in judetul Neamt, sub coordonarea I.G.P.R.
Pompierii au fost trimisi in recunoastere pe teren, dupa cutremurul care a avut loc in Neamt.
In continuare, fotbalistul are prima sansa la titularizare ca fundas stanga, date fiind indisponibilitatea lui Vlad si exilarea lui Cardoso la echipa secunda. ... "Atmosfera este buna dupa ultimele rezultate, important este sa o mentinem asa.
La fotbal, dupa o serie de rezultate proaste se schimba antrenorul si, de multe ori, echipa obtine rezultate bune fara sa aduca jucatori noi, ci doar prin faptul ca apare o noua mobilizare, se restructureaza anumite posturi.
REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.
Din aceste rezultate, poate fi determinata starea de incarcare a bateriei. ... O regula de baza este ca o baterie descarcata uniform va avea rezultate slabe pana cand va fi incarcata corespunzator, in timp ce una incarcata complet va avea rezultate bune indiferent de capacitatea ei.
La Neamt s-au inaugurat opt drumuri intr-o singura zi Cum la sate se stiu destul de putine lucruri despre programele europene, strategia functioneaza. ... Recordul absolut apartine insa candidatilor PSD Neamt care au inaugurat ieri dintr-o lovitura...
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea.
Primarul PD-L al municipiului Piatra Neamt si totodata liderul formatiunii in judetul Neamt, Gheorghe Stefan, s-a aratat ieri de parere ca lucrurile se vor schimba la Constanta, sub conducerea lui Ion Popescu.
Presedintele Traian Basescu s-a deplasat, sambata, in judetul Neamt, in satul Rotunda, din comuna Doljesti, localitate grav afectata de inundatiile produse la sfarsitul lunii iulie.
"Colegii de la Neamt sunt bucurosi ca pot sa aiba o astfel de tinta, foarte vulnerabila, in aceasta campanie", a comentat Geoana.
Liderul PNL Crin Antonescu a anuntat, duminica, la Piatra Neamt, ca renunta la functia de vicepresedinte al Senatului, motivand ca incepe campania electorala si ca nu ar avea timp sa se ocupe si de aceasta si de atributiile din Parlament.
google-analytics.com