Cautare

6294 de rezultate pentru "rezultate contestatii titularizare constanta" (2.97 secunde)
Rezultatele slabe inregistrate de Partidul Democrat- Liberal la alegerile locale din Constanta au dus la cele mai dure masuri luate vreodata in istoria acestei formatiuni.
Garda Financiara Constanta va declansa incepand de luna viitoare verificarea tuturor societatilor comerciale privatizate in judetul Constanta, pentru a stabili modul in care noii proprietari si-au indeplinit obligatiile asumate prin contractul de privatizare.
In cursul lunii februarie a.c., Comisariatul Regional Constanta al Garzii Financiare a inregistrat rezultate remarcabile in toate domeniile activitatii specifice acestei institutii, clasandu-se pe locul intai pe tara in randul tuturor comisariatelor regionale.
Toate voturile valabil exprimate in cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor locale, in cele 31 de circumscriptii electorale din judetul Constanta au fost numarate, ieri, de specialistii din cadrul Directiei de Statistica si de reprezentantii Biroului Electoral Judetean Constanta, iar la finalul calculelor facute, au fost desemnati si castigatorii.
La Constanta, exista si o echipa care a stiut sa-si promoveze tinerii, pe unii din considerentul ca "promit", pe altii pentru ca... ... Revenind insa la tineri, PSD are la Constanta, de cand a fost "cooptata" echipa Mazare in partid, si noi lideri la tineret.
conducerea interimara a Inspectoratului Judetean de Politie Constanta, a fost eliberat din functie.
Cotidianul "Replica" a prezentat, in premiera, colegiile din judetul Constanta. Votul uninominal a presupus impartirea fiecarui judet in zone, iar dintre "codasele" la capitolul stabilirii colegiilor s-a numarat si Constanta.
Partidul Democrat-Liberal din Constanta are, incepand de sambata, doua structuri de conducere paralele, fiecare afirmand ca ea este cea statutara, iar cealalta ilegala.
In cursul zilei de ieri a avut loc inaugurarea statiei de tratare a apelor uzate din Portul Constanta.
In premiera, in data de 20 septembrie a.c la Belgrad se organizeaza evenimentul denumit "Ziua Portului Constanta", organizat de Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta. ... Din delegatie vor mai face parte specialisti ai CN "APM" SA Constanta, oameni de afaceri din Portul Constanta, reprezentanti ai Ministerului Transporturilor.
Fara niscaiva vraji facute de Ministerul Transporturilor, Autostrada Soarelui nu va fi gata in 2011, dupa cum spune ministrul de resort, Anca Boagiu ("Pana la sfarsitul anului 2011 vom putea merge cu totii de la Bucuresti la Constanta pe autostrada").
Liderul PSD Constanta, Radu Mazare, a confirmat, ieri, ca Manuela Mitrea, sotia lui Miron Mitrea, ar putea fi unul dintre candidatii PSD intr-un colegiu uninominal pentru Camera Deputatilor din judetul Constanta.
La fotbal, dupa o serie de rezultate proaste se schimba antrenorul si, de multe ori, echipa obtine rezultate bune fara sa aduca jucatori noi, ci doar prin faptul ca apare o noua mobilizare, se restructureaza anumite posturi.
REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.
Din aceste rezultate, poate fi determinata starea de incarcare a bateriei. ... O regula de baza este ca o baterie descarcata uniform va avea rezultate slabe pana cand va fi incarcata corespunzator, in timp ce una incarcata complet va avea rezultate bune indiferent de capacitatea ei.
Cu rezultate mediocre.
Acesta a fost punctul de vedere al Primariei Valu Traian si al Statiunii de Cercetare si Dezvoltare Murfatlar trimis Comisiei de Fond Funciar din cadrul Prefecturii Constanta.
Zarva mare pe culoarele Inspectoratului Judetean de Politie Constanta. Exact asa cum a promis, ministrul Administratiilor si Internelor, Vasile Blaga, a trimis controlul peste capul IPJ Constanta.
Cu diferenta ca de aceasta data parlamentarul Eduard Martin a fost lipsa la apel, in schimb, alaturi de deputatii Corneliu Dida si Alexandru Mazare, au fost prezenti doi dintre cei trei proaspeti demisionari de la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, Petrica Miu (fost inspector scolar general) si Constantin Caracoti (fost inspector general adjunct).
Din nefericire, in judetul Constanta - care a fost campionul tunurilor trase asupra banilor publici, cu fraude de peste 5 milioane de dolari sustrase Administratiei Finantelor Publice a municipiului resedinta de judet prin rambursari de TVA aferente unor exporturi fictive - ilegalitatile continua sa fie musamalizate, in timp ce Petre Stanca - artizanul si unul dintre principalii beneficiari ai rambursarilor ilegale de TVA - jubileaza astazi in fata incapacitatii organelor de ancheta de a-l inculpa.
google-analytics.com