Cautare

2916 de rezultate pentru "rezultate admitere liceu 2002" (2.61 secunde)
Un incident greu de crezut a avut loc luni la un liceu cu pretentii din Capitala. Paznicii au sunat la politie cand in fata unitatii scolare au observat un grup de 10-15 persoane, care aveau la ele mai multe obiecte contondente si un topor.
Absolventii de liceu isi pot lua linistiti diplomele acasa si pot merge mai departe pe drumul lor, cu tot comportamentul unora din timpul celor patru ani:
Caz tulburator la un liceu din Botosani. Un elev s-a ales cu arsuri grave si a fost transportat de urgenta la spital.
In facultate a trebuit sa fac practica la un liceu foarte cunoscut, iar indrumatorul era sefa de catedra de Limba Romana. Am ramas trasnit cind, la sfirsitul unei ore, un baiat a venit si mi-a spus ca nu a citit nici o poezie in liceu.
Bataie cu pumni si picioare intre doua adolescente, in curtea unui liceu din Drobeta Turnu Severin
- Eram in liceu cand am primit prima chitara, ca premiu, la un festival, la Sighet. ... In tinerete, am practicat baschet (in liceu) si fotbal (pana la 27 de ani).
Profesorii unui liceu din Satu Mare sunt terorizati de elevi. Unii profesori refuza sa mai vina la ore de frica elevilor.
La data de 15 septembrie 2011, in jurul orei 10:30, Sectia 12 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112, cu privire la faptul ca la un liceu din sectorul 3, un elev a fost agresat fizic.
O fata de 17 ani a fost prinsa de jandarmi in timp ce consuma substante interzise langa un liceu din municipiul Targoviste.
Cunoscuta in Craiova sub numele de Cin Company, societatea a intrat practic sub aripa lui Dilgoci in ianuarie 2002, cind asociatul unic al firmei, Ion Chirita, i-a cesionat lui SC CD Group Industries 80% din capitalul social.
Banca EFG Eurobank Ergasias din Grecia a cumparat in mod repetat actiuni de la cei doi investitori, iar in 2002 a obtinut un ultim pachet de 17% detinut la Banc Post de catre stat, achitand 20,08 milioane de dolari.
La 5 octombrie, fostul lider al PNL, Valeriu Stoica - autorul proiectului realizarii Aliantei PNL-PD si cel care l-a propulsat pe Theodor Stolojan la sefia partidului in 2002 - sustine ca schimbarea candidatului Aliantei D.A.
Completam prin urmare cazurile de mai sus cu altele doua, din 2002, provenind din Polonia. Pe 11 august 2002, la ora 15.00, cercetatorul Robert Lesniakiewicz (care a si raportat cazul direct lui Rosales) era intr-o zona impadurita de pe Muntele Ciosek din Polonia, cautand ciuperci.
In martie 2002, SSB a castigat licitatia publica pentru concesionarea serviciului public de salubritate a orasului Busteni, iar in septembrie 2002, a castigat licitatia pentru delegarea de gestiune in cadrul serviciului public de salubrizare a Municipiului Ploiesti.
- pinaa in noiembrie 1989 - membru PCR - din 2002 - membru PD Experientaa politico-administrativaa:
965 din 2002, modificata, nu cuprinde in anexele cu bunuri in patrimoniul municipalitatii decat o parte din canalul Bariera Valcii - Balta Craiovita, si anume doua pozitii care indica portiunile din Bariera Valcii si din Craiovita, in vreme ce restul canalizarii, Parcul Cornitoiu - Balta Craiovita, nu a fost revendicat de nimeni, pana la sfarsitul anului 2006, cand Primaria Craiova a decis sa si-l treaca pe inventar, fiindca bagase bani acolo.
"Faptele constau în aceea ca la datele de 22.10.2001, 12.04.2002 si 30.05.2002, în perioada în care ocupa functia de ministru coordonator al Secretariatului General al Guvernului, a primit de la consilierul sau personal, Fanel Pavalache, pe care îl numise anterior în aceasta functie, arme de vânatoare pe care le-a detinut în intervalul aprilie-octombrie 2002, desi nu era posesor al permisului de arma", noteaza Parchetul General, precizând ca "întrucât la data savârsirii faptelor cu care au fost sesizate organele de urmarire penala Mihailescu Petru Serban avea calitatea de ministru, iar în prezent o are pe cea de senator, pentru începerea urmaririi penale este necesar avizul Parlamentului României - Senat".Serban Mihailescu a fost trimis în judecata pe 11 mai 2006 alaturi de presedintele Asociatiei Vânatorilor si Pescarilor Sportivi "Cerbul" din Bucuresti, Marin Bucur.Potrivit rechizitoriului, Petru Serban Mihailescu este acuzat de luare de mita si nerespectarea regimului armelor si munitiilor, în timp ce Marin Bucur a fost deferit justitiei pentru savârsirea infractiunilor de complicitate la luare de mita si la nerespectarea regimului armelor si munitiilor, precum si participatie improprie la fals în înscrisuri sub semnatura privata, la fals intelectual, precum si la efectuarea cu stiinta de înregistrari inexacte în contabilitate.
Bush, cu ocazia vizitei in Romania - 23 XI 2002, un obiect de la presedintele Israelului, M.
349/2002 pentru prevenirea si combaterea efectelor consumului produselor din tutun a fost adoptata inca din luna martie a acestui an de catre Senatul Romaniei, insa ea a ramas de atunci blocata la nivelul Camerei Deputatilor. ... 349/2002, inclusiv amendamentele colegilor deputatilor.
Ponderea cifrei de afaceri a companiilor cu capital majoritar privat a crescut de la 50,47% in 2002 la 53,98% in 2003. Totodata, numarul mediu de salariati al companiilor din Top 100 a fost 5.089, in scadere cu 986 de salariati fata de 2002.
google-analytics.com