Cautare

4598 de rezultate pentru "rezultate academia de politie 2002" (3.18 secunde)
Filmul este regizat de Dexter Fletcher si scris de Lee Hall. In rolurile principale joaca Taron Egerton ca John, alaturi de Jamie Bell, Richard Madden si Bryce Dallas Howard.
La 5 ani de la moartea lui Alexandru Ioan Grosu, la Galeria Elite Prof Art Gallery a avut loc vernisajul unei noi expozitii de sculptura si pictura, in memoriam Alexandru Ioan Grosu, invitat Mihail Gavril.
Dan Setlacec, la Academia Romana O sesiune comemorativa dedicata prof. ... Dan Setlacec, de la a carui disparitie se implinesc 5 ani, are loc vineri, 18 Iulie 2014, in Aula Academiei Romane. Potrivit unui comunicat de presa al Institutului Fundeni, cuvantul de deschidere este rostit de acad.
Lipsa de forte calificate (Autoare: ... Eugen Simion, de a evalua periodic situatia cercetarii romanesti continua cu o noua dezbatere (3 decembrie a.c.).
Societatea Romana de Dermatologie (SRD) va demara si in aceasta vara o ampla campanie de informare in ceea ce priveste controlul alunitelor (nevi) si prevenirea cancerului cutanat.
Intr-o societate in care tot mai multi oameni doresc sa-si activeze performanta in business, cariera si relationarea in cuplu, Loredana Latis, coach recunoscut international si Presedinte al Academiei Romane de Coaching, organizeaza un eveniment educational deschis publicului.
FARCAS) Pe data de 3 septembrie 2012, in jurul orei 19:45, un paramedic si un tehnician medical de la urgente au oprit pentru a alimenta o ambulanta a Spitalului Fortelor Aeriene de la pompa de carburant aflata pe teritoriul prestigioasei Academii a Aviatiei de Razboi (Academia de Guerra Aerea) din Santiago, Chile, institutie care ofera cursuri de formare pentru ofiterii de rang inalt ai fortelor aeriene.
Vreau sa particip in invatamantul non-guvernamental si imi doresc sa infiintez un proiect ce se va muni Academia Femeilor. Am facut studiile la Moscova, la Academia Feminitatii de acolo (au durat un an).
Tensiunea arteriala - Valori normale in functie de varsta Hipertensiunea duce la cresterea riscului de accident vascular, infarct si probleme cu rinichii. Dar care este tensiunea arteriala normala in functie de varsta?
Aceasta zi a fost aleasa in cadrul Conferintei Natiunilor Unite asupra Mediului Inconjurator de la Rio de Janeiro din 1992.
Campania Euromelanoma Day 2017 are ca scop promovarea informatiilor cu privire la prevenirea cancerului de piele, diagnosticarea si tratamentul precoce si este organizata de catre Societatea Romana de Dermatologie in parteneriat cu EADV (European Academy of Dermatology and Venerology) si EADO (European Association of Dermato Oncology).
Mioara Cotea din Voinesti, Dambovita participa la targul de produse traditionale organizat pe platforma de la Academia Militara in fiecare week-end, de vineri pana duminica inclusiv, intre orele 9.00 - 20.00, cu produse traditionale.
Societatea Romana de Dermatologie va invita in data de 15 mai 2018 ora 12:00 sa participati la conferinta de presa organizata cu ocazia lansarii campaniei Euromelanoma Day 2018. Conferinta de presa va avea loc in Bucuresti, hotel Crowne Plaza, sala Orhideea I.
Prestigiosul sociolog Dimitrie Gusti, omagiat la Academia Romana Cu ocazia implinirii a 140 de ani de la nasterea lui Dimitrie Gusti - prestigios sociolog, membru marcant al Academiei Romane si Presedinte al Academiei Romane (1944-1946) - in Aula Academiei Romane (Calea Victoriei 125) va avea loc joi, 13 februarie 2020, ora 10,00, conferinta omagiala Dimitrie Gusti - profesor, statistician, muzeograf.
Will Smith a demisionat de la Academia de Film dupa ce l-a lovit pe Chris Rock. Actorul a declarat anterior ca va suporta orice consecinta.
Mai demult va spuneam ce drepturi au impresia soferii ca detin in fata agentului de politie, atunci cand sunt opriti.
Din 1993 este director general al Institutului de Patologie Victor Babes. ... Popescu anunta in anul 2010 descoperirea unui nou tip de celule, cunoscute sub denumirea de telocite.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului General al Politiei Romane, comisarul-sef Christian Ciocan a publicat o noua carte de specialitate, pe care a lansat-o aseara, 20.11.2011, la ora 20.11, la crama Carul cu Bere din Bucuresti, in prezenta unor prieteni apropiati din presa.
Privatizarea Bancii Comerciale Romane (BCR) a fost de departe cea mai importanta trecere in proprietate privata din ultimii 15 ani.
Theodor Stolojan s-a retras de la sefia PNL si din cursa pentru alegerile prezidentiale la 2 octombrie 2004 invocand motive de sanatate, intr-o atmosfera emotionanta, subliniata de lacrimile lui Traian Basescu, in acel moment copresedinte al Aliantei D.A. si sef de campanie al liderului liberal.
google-analytics.com