Cautare

4598 de rezultate pentru "rezultate academia de politie 2002" (2.75 secunde)
Elogiu satului romanesc (Lucian Blaga) Foaie Nationala foaienationala.ro Discurs de receptie in Academia Romana Am fost invrednicit de inalta cinste de a fi ales membru al acestei ilustre institutii intr-un moment cind s-a procedat la o largire a cadrelor academice, largire ceruta, daca nu ma insel, de sporul spiritual al tarii.
FARCAS) Pe 15 februarie 2017, la Congresul International OZN din Arizona, rockerul Tom DeLonge, de 42 de ani, fost sef al trupei Blink 182, a fost numit CERCETATORUL OZN AL ANULUI. ... Voi anunta.Va fi un anunt in urmatoarele 60 de zile.
FARCAS) Comentam in articolul de saptamana trecuta ca rockerul Tom DeLonge a lansat, pe 10 octombrie 2017, organizatia intitulata Academia de Arte si Stiinte To The Stars (AAS/TTS), la care a atras foste personalitati de rang inalt ale CIA, ale Departamentului Apararii, ca si cercetatori de varf, cu acces la proiecte militare clasificate.
FARCAS) In 16 decembrie 2017, un articol din The New York Times, scris de Helene Cooper, Ralph Blumenthal si Leslie Kean, dadea in vileag faptul ca Pentagonul a finantat, intre 2008 si 2012, cu 22 milioane de dolari, un proiect ultra-secret privind fenomenul OZN.
Primarul Ion Ovidiu Brailoiu acuza patru fosti angajati ai Primariei Eforie, de la compartimentele Juridic si Urbanism, ca ar fi dat ilegal un teren de 5.000 de metri patrati de pe faleza catre Academia Nationala de Educatie Fizica si Sport (ANEFS).
Comisia de analiza formata din consilierii cabinetului prefectului de Dolj, Florin Stancu, s-a ferit sa dea vreun verdict referitor la situatia retrocedarilor de la Statiunea de Cercetare-Dezvoltare Simnic.
Aproape un sfert din actualii parlamentari au titlul de doctor sau sunt pe cale sa obtina acest statut, cei mai multi regasindu-se in randurile social-democratilor, respectiv o treime din parlamentarii cu aceasta titulatura.
Ne spune sa nu votam candidati care sunt acuzati de coruptie. ... Un dosar penal facut de procurori e suficient sa fii pe lista d-lui. ... Trimiterea unui ambasador american la Justitia populara de tip sovietic ne cam bulverseaza. ... Ce indicatii de vot dati cetatenilor americani de origine romana?
Ziarele romanesti Libertatea, Jurnalul National, Adevarul, Academia Catavencu, Gazeta Sporturilor si Pro Sport sunt distribuite, din 3 februarie, in Republica Moldova, urmand sa apara in fiecare miercuri, in chioscurile Moldpresa, informeaza timpul.md.
Rusii vorbesc de o noua amenintare pentru UE, semnalata de jurnalisti romani si occidentali: ... Evenimentele din Romania despre care presa romana vorbeste ca despre o situatie asemanatoare celei ce a precedat revolutia din 1989, cand regimul Ceausescu a fost inlaturat de la putere, ingrijoreaza astazi intreaga Uniune Europeana.
"Cartitele" uriase care sapa metroul de Drumul Taberei au ajuns la Razoare Pe santierul Magistralei M5 de la Razoare incep lucrarile de asamblare la masinile de foraj ce vor sapa tunelurile de metru, informeaza forumistii de la metrouusor.com.
Astfel, cele doua freze care vor realiza tunelurile de la proiectul de metrou din cartierul bucurestean Drumul Taberei incep sapaturile in septembrie.
Lucrarile pentru statiile de metrou Vladimirescu si Argesului sunt in plina desfasurare Cu atat mai mult, cu cat a venit si confirmarea ca se vor realiza din fonduri europene nerambursabile Lucrarile pe santierul magistralei 5 de metrou, care face legatura intre cartierul Drumul Taberei si centrul Bucurestiului, continua in aceasta perioada, anunta site-ul oficial al proiectului.
Bianca Dragusanu a fost instiintata oficial de sefii de la Antena Stars ca emisiunea "Academia Biancai" nu va mai fi difuzata, iar fetele care s-au inscris au fost deja anuntate ca nu se mai face reality show-ul.
Academia Britanica de Film a publicat lista peliculelor nominalizate la editia din acest an a premiilor BAFTA.
Palatul Parlamentului este legat de principalele institutii ale statului prin 20 de kilometri de catacombe. Aceste secrete ale Palatul Parlamentului si ale Bucurestiului au fost dezvaluite pentru Libertatea de colonelul in rezerva Nicolae Kovacs.
Este declaratia facuta de catre Papa Francisc intr-un discurs sustinut la Academia Pontificala de Stiinte din Vatican, relateaza jurnal.md. ... Papa Francisc s-a declarat de acord cu teoriile evolutioniste si cu teoria Big Bang-ului. ... Astfel, liderul de la Vatican a explicat ca teoria evolutiei se completeaza cu credinta.
WASSILY KANDINSKY, celebrat de Google. 143 de ani de la nasterea lui Wassily Kandinsky Wassily Kandinsky s-a nascut intr-o familie de burghezi bogati si moderni din Moscova. ... De la varsta de 8 ani, Vasili incepe sa ia lectii de pian si violoncel.
Peste 200 de copii din 13 centre de plasament si scoli speciale s-au jucat impreuna cu artistii Operei Comice pentru Copii, servind totodata pranzul in aer liber, inconjurati de constructii reprezentative din toate zonele etnografice ale Romaniei.
- 1956 - A absolvit in Bucuresti Scoala Medie de Arte Plastice - 1966 - Institutul de Arte Plastice Nicolae Grigorescu Bucuresti, Profesori Ignat Bernarik, Spiru Chintila, Ion Popescu Negreni, Gheorghe Saru si Catul Bogdan.
google-analytics.com