Cautare

4598 de rezultate pentru "rezultate academia de politie 2002" (7.63 secunde)
"Alesele " sunt SC Alt Univers 2002 SA si SindServ SA, infiintate de sindicatele Electrica Societatea Electrica SA a organizat, in urma cu mai bine de o saptamana, o licitatie prin care activitatea de citire a contoarelor a fost oferita pe tava unor firme controlate de sindicate.
La standul Co & Co Consumer 2002, firma importatoare de produse din medicina traditionala chineza, dar si distribuitoare, din cadrul expozitiei Body Mind Spirit de la Sala Palatului gasiti produse extrem de cautate. "De la standul nostru puteti achizitiona produse precum:
Izvor, nr.106, sector 5) va avea loc cursul Oanei Sorescu - Tehnici de eliberare emotionala.
Guvernul din Venezuela a mobilizat militari si agenti de politie pe strazile marilor orase pentru a "garanta pacea" dupa moartea presedintelui Hugo Chavez, a mai anuntat vicepresedintele Nicolas Maduro.
"Apropo de Germania, eram la Munchen si cautam o adresa. Dupa o jumatate de ora, am fost oprit de un echipaj de politie si mi s-a spus ca pe sistemele video apaream ca ne invartim de multa vreme, avand si numar romanesc (la masina).
Baza lunara de calcul asupra careia angajatorii vor avea obligatia de a retine si de a vira contributia individuala la bugetul asigurarilor pentru somaj este reprezentata de venitul brut realizat lunar de persoanele asigurate obligatoriu, conform unei HG aprobate pe 13 februarie.
Clasamentul s-a "rupt" dupa Romania - Feroe 1-0 si Irlanda de Nord - Finlanda 2-1. Cum arata Grupa F dupa cinci etape Romania ocupa primul loc in Grupa F a Preliminariilor Euro 2016, cu 13 puncte dupa 5 meciuri, unul peste ocupanta locului secund, Irlanda de Nord.
Probele scrise ale examenului de capacitate s-au incheiat. Acum, cei peste 150 de mii de elevi care au terminat gimnaziul asteapta afisarea notelor obtinute la testari. Conform regulamentului de pe edu.ro, initial vor fi anuntate primele rezultate, urmand ca, dupa contestatii, sa fie publicate mediile finale.
- Ce le transmiti concurentilor de la "Slabeste sigur si natural cu Cardio Mix? ... De fapt, fiecare editie a acestui concurs e o noua provocare. Imi doresc foarte tare sa aveti rezultate si, ulterior, cu rabdare si efort depus, veti observa ca lucrurile se confirma.
Constantin Dilgoci i-a promis asociatului sau ca-i da bani pentru deschiderea unei televiziuni • In cele din urma a lasat firma cu datorii de miliarde de lei • Printre pagubitii lui Dilgoci figureaza si SC Oltchim SA Rimnicu Vilcea, care are de recuperat peste sapte miliarde de lei Despre neregulile financiar-contabile descoperite de autoritatile statului si de partenerii cu care a facut afaceri Constantin Dilgoci s-ar putea scrie un roman.
Scaunul comandantului Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Costica Holca a inceput sa se clatine.
Secretarul general al Camerei Deputatilor, Mihai Unghianu, a inaintat Biroului Permanent al acestei institutii un memorandum prin care propune reinfiintarea sectiei de politie a Palatului Parlamentului.
Inspectoratul General de Politie nu pare sa fie preocupat de soarta Politiei Judetului Constanta, cel putin nu din punctul de vedere al conducerii acestui inspectorat.
Un arbitru l-a atacat cu un aparat electrosoc pe liderul plutonului de ciclisti! Tatal si, totodata, antrenorul lui Eduard de la Torpedo Zarnesti, Viorel Grosu, e socat: "A fost o provocare gindita de cei din federatie spre a ma obliga sa reactionez si sa ma suspende.
FARCAS) In noaptea de 8 spre 9 Iulie 1996, plutonierul de politie Marian Mancu si paznicul voluntar Maricel Rusu isi faceau rondul prin satul Certesti, judetul Galati. ... Locuinta sa era intr-un bloculet cu un etaj, aflat pe partea cealalta a soselei asfaltate fata de postul de politie.
CNSAS a decis ca Mona Musca a facut politie politica. Mircea Dinescu, membru CNSAS a declarat marti ca "verdictul final se stie", adaugand ca el s-a abtinut de la vot.
Audiata ieri timp de peste doua ore in legatura cu contestatia depusa la CNSAS, Mona Musca s-a aratat increzatoare in sansele ei de a primi, de aceasta data, un certificat de buna purtare, dupa ce initial decizia membrilor Consiliului a fost ca a facut politie politica.
Sectia de Politie Basarabi a suferit in ultima perioada o serie de modificari, incepand de la cele de ordin estetic, care au insemnat o serie de renovari atat in interiorul cat si la exteriorul cladirii, dar si un sistem mai ferm de conducere.
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
, procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta au dispus continuarea cercetarilor fata de seful Postului de Politie Baraganu, Valerica Petre (foto), pe motiv ca exista suspiciuni de comitere a infractiunilor de abuz in serviciu contra intereselor publice si luare de mita, politistul spune ca nimic din toate acestea nu i-au fost adus la cunostinta.
google-analytics.com