Cautare

4598 de rezultate pentru "rezultate academia de politie 2002" (2.57 secunde)
Ziua Politiei Romane se sarbatoreste din anul 2002, la 25 martie, odata cu sarbatoarea crestina Buna Vestire. ... 218/ 23 aprilie 2002, publicata in M.O. ... 305 din 9 mai 2002).
Decizia vine in urma scandalului privind asasinatul de la Piatra Neamt, precum si a declaratiilor facute in ultima perioada de Fatuloiu. ... Numele secretarului de stat Dan Fatuloiu este legat de cel mai mare scandal de coruptie din politie.
Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, a reusit sa aiba o binemeritata vacanta dupa trei ani si jumatate de munca. ... Nu s-a casatorit inca si reuseste sa impace viata de politist cu cea personala. A fost de doua ori la un pas de moarte pana acum.
La data de 11 august 2010, in jurul orei 10.30, Sectia 7 Politie a fost sesizata de catre Dispeceratul 112 cu privire la faptul ca in sos. Colentina, sector 2, se afla o persoana prinsa de doi cetateni.
La data de 17 septembrie 2010, in jurul orei 09.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 18 Politie l-au depistat pe str. ... MIHAI de 23 de ani din Bucuresti, care avea asupra sa doi acumulatori auto.
La data de 11.03.2011, politisti din cadrul Sectiei 6 Politie l-au identificat pe Z.
La data de 19.04.2011, orele 15.23, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 1 Politie, in colaborare cu jandarmi din cadrul Directiei Generale de Jandarmerie a Municipiului Bucuresti, l-au depistat pe T.
La data de 19.04.2011, orele 15.23, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 1 Politie, in colaborare cu jandarmi din cadrul Directiei Generale de Jandarmerie a Municipiului Bucuresti, l-au depistat pe T.
La sediul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative, a avut loc sustinerea tezei de doctorat a jurnalistului Octavian Stireanu. ... Forta si vulnerabilitatea mass media", teza de doctorat a lui Octavian Stireanu a fost realizata sub indrumarea acad. ... Dupa o scurta deliberare a Comisiei conduse de prof.
Romania ar trebui sa inregistreze un ritm anual de crestere economica de 8% pentru a elimina saracia absoluta pana in 2015, se arata intr-un studiu efectuat de Banca Mondiala, care analizeaza evolutia saraciei in fostele state comuniste.
Transportatorii aradeni acuza din nou autoritatile ungare ca "ii vaneaza" pe soferii romani de automarfare imediat ce trec frontiera si ca le aplica sanctiuni pentru orice, amendandu-i cu sumele maxime prevazute de legislatie, iar dovada sunt statisticile oferite chiar de autoritatile ungare.
Dosarul "Zambaccian", cu Basescu autor Procesul "Zambaccian", care l-a trimis pe Adrian Nastase din nou in puscarie, a fost o mascarada judiciara gandita, pregatita si pusa in opera cu multa consecventa de Traian Basescu.
FARCAS) La inceputul anului 2013, ufologul polonez Piotr Cielebias, a luat un interviu ufologului rus din generatia de mijloc, Mihail Borisovici Gershtein (foto).
Colegiul CNSAS a ramas fara inca un membru, dupa ce - in urma cu doua saptamani - Horia Roman Patapievici a fost “transferat“ de presedintele Traian Basescu la carma Institutului Cultural Roman.
De asemenea, are regiuni colinare si podisuri - Ardenii in Nord-Est, Masivul Armorican in Nord-Vest, Masivul Central, dominat de inaltimi vulcanice (Puy de Dome 1.465 m, Puy de Sancy 1.886 m), in partea central-sudica, precum bazine si culoare depresionare (bazinul Parisului, al Acvitaniei, culoarul Rhonului, campia Alsaciei) si campii litorale (Languedoc, Roussillon, Gascogne).
Cum a luat nastere un colt de rai in centrul Capitalei Natura a renascut din propria ei cenusa. ... "Adevarul" va prezinta fabuloasa poveste a unei oaze de 190 de hectare chiar in buricul Bucurestiului.
ImpactNews informeaza ca presedintele Traian Basescu a fost desemnat membru de onoare al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania (AOSR), in Adunarea Generala de joi, decizia primirii presedintelui in acest for fiind aprobata cu unanimitate de voturi, potrivit Mediafax.
Baza sportiva Samus din Satu Mare, situata linga Gradina Romei, a fost achizitionata de Academia Comerciala, care intentioneaza sa-si construiasca aici viitorul sediu. Fostul proprietar al bazei, concernul suedez Electrolux, va incasa, potrivit unor surse demne de incredere, in jur de 260.000 de euro (60 euro/mp).
Academia Rapid Bucuresti si-a stabilit obiectivul: ... Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Daniel Tudorache, a prezentat, miercuri, noua echipa a proiectului AS Academia Rapid Bucuresti, structura in care presedinte este Daniel Niculae, director tehnic e Daniel Pancu, manager va fi Ovidiu Burca, iar antrenor Constantin Schumacher.
I-au incantat timp de o ora pe cei 300 de medici pediatri, romani si bulgari, in Sala Grand Ballroom de la Marriott Bucuresti, care i-au aplaudat indelung. ... Orice asemanare cu alte personaje cantand sau formatiuni de tenori este absolut imposibila.
google-analytics.com