Cautare

1608 de rezultate pentru "rezultat examen" (8.50 secunde)
Marele nostru examen - ca partid, dar si ca USL - este nu doar sa castigam aceste alegeri, dar sa demonstram ca putem fi diferiti in sens bun", a spus Victor Ponta.
In 2009, Guvernul a decis prin ordonanta de urgenta, in urma negocierilor cu FMI, sa suspende ocuparea prin concurs sau examen a posturilor vacante din administratie si sa permita angajarea unui singur functionar la sapte posturi vacantate, exceptii fiind acceptate doar pentru functiile de conducere, inalti functionari si administratii subdimensionate.
Pentru persoanele care intentioneaza sa sustina examen de admitere in institutiile de invatamant ale Ministerului Administratiei si Internelor, conditiile sunt urmatoarele:
Legea maidanezilor a fost adoptata de Senat Potrivit unei inițiative legislative adoptrate, marți, de Senat, vor putea fi eutanasiati doar cainii bolnavi incurabil, declarati ca atare in urma unui examen medical competent, efectuat de medicul veterinar, la care pot asista reprezentanti ai organizatiilor pentru protectia animalelor.
Si mai nostim, primul examen politic pe care noua miscare l-ar putea da e in alegerile europarlamentare, unde un partid anti-sistem ar trebui sa iasa, logic, cu un mesaj mai degraba eurosceptic, mai ales ca tensiunile din UE chiar creeaza cadrul ideal;
In cazul in care permisul este anulat, un nou examen nu va putea fi dat decat dupa 2 ani. O prevedere cel putin extravaganta a legii este ca decizia sefului politiei nu va putea fi atacata in instanta, desi Constitutia prevede clar principiul liberului acces la justitie.
Senatorul Gheorghe Saghian a sustinut o declaratie politica intitulata: Relatia dintre executiv si legislativ. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Anul 2015 a reprezentat un examen complex pentru aparatul administrativ al Camerei Superioare / amosnews.ro - A fost un an plin - a declarat pentru AMOS NEWS secretarul general al Senatului - care a solicitat la maxim rezervele umane si profesionale ale institutiei.
Ceea ce, din nou, este un fapt revoltator. Mingea este, asadar, in curtea institutiei prezidentiale. Klaus Iohannis insusi are de dat un examen. De sub steagul tricolor.
65, din Regulament se face referire la metodologia de desfasurare a concursului /examenului de numire in functii de conducere”, care metodologie ar trebui sa aiba un caracter general si sa fie cunoscuta din timp de personalul diplomatic si consular interesat, anterior comunicarii unor detalii punctuale concrete, cu cel putin 30 de zile inaintea desfasurarii unui concurs/examen anume.
Prima negociere dintre noul Guvern al Romaniei si Fondul Monetar International (FMI) s-a soldat cu un esec pentru Executiv.
La finalizarea studiilor, avocatii vor sustine o lucrare asemanatoare celei de licenta, precum si un examen la patru materii (Drept Penal, Drept Civil, Drept Procesual Penal, Drept Procesual Civil).
\"Mi s-a comunicat faptul ca inspectoratul scolar are o activitate de expertizare psihiatrica a candidatilor care dau un examen in perspectiva ocuparii unor posturi.
Directorii adjuncti - din nou la examen Nici directorii executivi adjuncti din cadrul DGFP Dolj nu sunt scutiti de emotii.
Dupa trei ani de pregatire, stagiarii sustin un examen final in urma caruia primesc atestatul in domeniu. Activitatea specifica este impartita in doua componente.
Existau norme generale privitoare la protectia muncii in care se specifica faptul ca se face examen medical atit la angajare, cit si periodic", ne-a declarat inspectorul sef adjunct al ITM Galati, Viorel Dumitru.
Examen obligatoriu pentru depistarea trichinelozei Specialistii DSV avertizeaza ca trichineloza este o boala parazitara produsa de trichinella spiralis, care se transmite la om prin consum de carne infestata, focarul de infectie fiind sobolanii.
Examen obligatoriu pentru depistarea trichinelozei Specialistii DSV avertizeaza ca trichineloza este o boala parazitara produsa de trichinella spiralis, care se transmite la om prin consum de carne infestata, focarul de infectie fiind sobolanii.
Potrivit legii, persoanele sau companiile care vor conduce procedurile de lichidare sau administrare speciala a firmelor cu probleme financiare trebuie sa absolve un examen de specialitate si vor putea profesa doar daca nu au fost condamnate pentru infractiuni de coruptie.
In cadrul acestei proceduri, se pot conditiona efectuarea unui stagiu de pregatire, efectuarea unui examen de specialitate sau se poate impune completarea studiilor.
google-analytics.com