Cautare

1608 de rezultate pentru "rezultat examen" (4.70 secunde)
Prefectura a trimis o adresa prin care precizeaza ca nu a validat cele trei hotariri pe motiv ca in noua lege a administratiei publice locale se precizeaza ca trebuie respectata reprezentarea politica asa cum a rezultat in urma alegerilor.
Din probele administrate de procurorii anticoruptie a rezultat ca, in perioada 1998 - 2004, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Constanta si ordonator principal de credite, inculpatul, cu stiinta si cu rea credinta, nu si-a indeplinit atributiile de serviciu legate de cofinantarea aferenta unui imprumut de 17.041.000 USD acordat de catre Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare (BERD) Regiei Autonome Judetene de Apa (RAJA) Constanta.
"Din probele administrate pana in prezent, a rezultat ca, in perioada 2000 - 2004, invinuitul Copos Gheorghe a spalat o parte a sumelor de bani obtinute ilicit din valorificarea catre Loteria Romana a unui numar de 38 de spatii comerciale transferand banii prin conturile personale ale invinuitilor Voiculescu Camelia - Rodica si Voiculescu Dan, precum si ale societatii Grivco SA", se arata in comunicatul DNA.
Iar un prim rezultat al acestor intalniri saptamanale pare sa fie chiar cresterea din sondaje a deputatului Mironescu, care ar aduna acum, potrivit unui sondaj neoficial, aproape 10% din voturile alegatorilor, iar tendinta este crescatoare.
Deplasari care nu se soldeaza cu nici un rezultat Plecarea a doi consilieri locali, Ovidiu Cristoloveanu si Mircea Gutter, la festivalul de rugbi care va avea loc in localitatea suedeza Trelebory, dar si deplasarea lui Razvan Avram si a lui Eugen Gavan la un simpozion pe probleme de urbanism care se va desfasura la Salerno au stirnit acuzatii dure din partea presedintelui PNG Galati, Adrian Smarandoiu, care afirma despre Consiliu Local ca a devenit o agentie de turism pentru alesii municipalitatii.
Ne-am propus un rezultat greu de imaginat si de crezut astazi, de 7 la suta. De asemenea, la alegerile locale, unde suntem decisi sa mergem tot singuri pe liste, ca si la europarlamentare, ne-am propus un rezultat de 12 la suta", a afirmat Voiculescu.
El le-a spus sustinatorilor sai ca este un om de cuvant si ca nu va pleca din partid, indiferent de rezultat.
Potrivit comunicatului Parchetului, "din actele premergatoare efectuate in cauza a rezultat ca, in ziua de 16 decembrie 2007, pe fondul unor conditii atmosferice nefavorabile, Orban Ludovic a fost implicat intr-un accident rutier pe soseaua Cotroceni, soldat cu acrosarea usoara - cu partea stanga fata a autoturismului - a unei minore, in varsta de 14 ani si, ulterior, cu avarierea unui autoturism parcat in fata unui imobil".
Este un rezultat sub asteptarile mele, un rezultat sub sondajele pe care le faceam in campanie. Ce s-a intamplat? E greu sa spui ce s-a intamplat, pentru ca nu lucram cu matematica aici, in schimb putem sa ne dam cu parerea si sa spunem ca a reusit (n.r.
In urma impartirii au rezultat sase colegii in judet (Beius, Tinca, Salonta, Alesd, Marghita si Sacuieni) si trei in Oradea, pentru Camera Deputatilor, in timp ce pentru Senat a rezultat un colegiu in Oradea format din doua colegii de deputati, un colegiu format din zona Salonta - Tinca si colegiul al treilea din Oradea, si alte doua colegii in judet, si anume, colegiul Beius - Alesd si colegiul Marghita - Sacuieni.
Presedintele PSD Cluj, deputatul Vasile Soporan, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, ca asteapta din partea celor trei demisionari o implicare in campania electorala, in conditiile in care acestia sunt "forte care pot determina un rezultat bun".
Octavian Dan a declarat ca schimbarea a fost necesara deoarece Daniel Vulcu "are in derulare un proiect cultural pe care nu l-ar putea pune in aplicare plecand la Bucuresti", dar si pentru ca, dintr-o analiza, a rezultat ca el ar putea obtine mai multe voturi in colegiul respectiv decat colegul sau actor.
Acelasi lucru se poate spune si despre fostul senator al Partidului Romania Mare, Caron Dina, al carui rezultat se inscrie practic in trendul partidului la nivel national, acesta obtinand putin peste 3% din sufragii cu 2.084 de voturi in Colegiul 3 pentru Senat.
Banias doreste un rezultat bun la alegerile europarlamentare pentru echilibrarea situatiei politice din judet in perspectiva alegerilor locale de peste trei ani senatorul aratandu-se convins de faptul ca va depasi la scor PSD-ul.
Liderul transnistrean, Igor Smirnov (foto), a spus totusi ca nu s-a ajuns la vreun rezultat in urma discutiilor cu R.
Chiar daca Fidesz a obtinut, cu 56,37% dintre voturi si 14 locuri, "cel mai bun rezultat al sau din toate timpurile la alegerile europene", dupa cum a spus Orban, toate privirile sunt pe extrema dreapta, care a obtinut 14,77%, fata de 5-7% in sondaje.
"Antonie Solomon este dezamagit de rezultatul obtinut la alegerile europarlamentare de PD-L, la nivelul municipiului Craiova, si de strategia de campanie care a condus la acest rezultat. ... Raspunderea pentru acest rezultat apartine celor care au organizat campania, la care eu nu am luat parte.
"Antonie Solomon este dezamagit de rezultatul obtinut la alegerile europarlamentare de PD-L, la nivelul municipiului Craiova, si de strategia de campanie care a condus la acest rezultat. ... Raspunderea pentru acest rezultat apartine celor care au organizat campania, la care eu nu am luat parte.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, luni, la sosirea la sediul partidului, ca i se pare "suspecta" modificarea de rezultat dintre estimarile avansate duminica seara de institutele de sondare si rezultatele anuntate, luni, de BEC. "Este suspecta aceasta modificare de rezultat si, sigur, trebuie vazut concret.
Sedinta conducerii organizatiei judetene PDL Constanta s-a incheiat fara un rezultat clar, deoarece taberele in disputa, cea din jurul Mariei Stavrositu si cea din jurul lui Mircea Banias au votat decizii contradictorii, astfel ca problemele vor fi solutionate de conducerea centrala a partidului.
google-analytics.com