Cautare

1608 de rezultate pentru "rezultat examen" (5.49 secunde)
Traian Basescu a fost demis politic de catre cetatenii Romaniei iar acest rezultat nu mai urmeaza decat sa fie pus in opera, in plan juridic, de catre Curtea Constitutionala a Romaniei. ... Si, oricum, un asemenea rezultat, daca ar fi, nu ar putea fi integrat niciunei aritmetici.
Cu toate acestea, optimismul este prezent in tabara gazarilor, antrenorul Marian Bondrea sperand intr-un rezultat pozitiv, care sa-i apropie de indeplinirea obiectivului, in speta locul trei.
digisport.ro / Rezultat istoric. ... Tricolorii respira fotbal occidental Romania a reusit un rezultat istoric in Italia, scor 2-2 si pare pregatita de Euro. ... Si nu a facut-o, reusind sa fie unul dintre artizanii unui rezultat mare.
Declaratiile jucatorilor Nu sunt speriati de forta echipei adverse si vor sa scoata un rezultat pozitiv. ... Un rezultat, Doamne fereste, negativ, poate afecta moralul echipei.
Un rezultat normal inseamnanici o schimbare in culoare a testului si indica faptul ca nu s-a gasit sange in materiile fecale in momentul efectuarii testului. ... 4din 10 oameni care sufera de cancer al intestinului gros sau al rectului primesc un rezultat pozitiv in urma efectuarii acestui test.
Comisia de negociere a contractelor cost-volum si costâ€"volum-rezultat, constituita din reprezentanti ai Ministerului Sanatatii, ANMDM si CNAS, care are ca principal scop verificarea intocmirii criteriilor de prioritizare, se intruneste lunar pentru a analiza cererile Detinatorilor de Autorizatii de Punere pe Piata in vederea incheierii contractelor C-V/C-V-R.
Ar fi bine sa te uiti la ceas pentru ca ti se va parea timpul cel mai lung din lume si vei avea tendinta sa te uiti mai repede la rezultat.
Deranjati, dar nu disperati de acest rezultat, am fost interesati mai degraba de deznodamantul unui alt meci, oficial de aceasta data, care se juca la aceeasi ora, la Tirana.
Din accident a rezultat ranirea grava a lui T. ... Din accident a rezultat ranirea usoara a urmatoarelor persoane: ... Din accident a rezultat ranirea grava a lui P.
In urma accidentului, a rezultat ranirea grava a lui G. ... In urma accidentului, a rezultat ranirea grava a lui R. ... In urma accidentului, a rezultat ranirea grava a lui L.
In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a lui O. ... Din accident a rezultat ranirea usoara a conducatoarei auto C. ... Din accident a rezultat ranirea grava a pietonului care a ramas internat la spital.
Daca romanii si-au demonstrat maturitatea, polarizandu-si votul si avand preferinte ferme de aceasta data, politicienii rateaza si acest examen, demonstrandu-se tot dame de larg consum.
Concret, se sustinea ca doar Viorel Hrebenciuc reusise sa acceada din nou in structurile de conducere, in timp ce alte nume celebre (DIP, Pascu, Vacaroiu) cazusera cu brio la examen.
In aceste conditii, este sigur ca Alianta se va confrunta nu numai cu scaderea popularitatii sale in ochii romanilor, ci si cu ostilitatea parlamentarilor pesedisti si a partenerilor lor. Ramane de vazut cum vor trece liberalii si democratii cel mai greu examen politic din intreaga lor cariera post-decembrista.
Dupa anuntarea duminica seara a listei membrilor Guvernului, premierul desemnat, Calin Popescu-Tariceanu, si echipa pe care vrea sa o instaleze la Palatul Victoria vor avea astazi de trecut in Parlament primul examen major - votul de investitura.
Conduita, avansarea si promovarea comisarului sef Parasca Teofil Ofiterul de politie Teofil Parasca a activat in cadrul Serviciului de Paza si Ordine Publica din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Arad pana in data de 1 aprilie 2011, cand a fost promovat de ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, in baza unui examen nelegal, organizat discret si formal, la care a fost candidat unic, loctiitor al sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Satu Mare.
Secretarul General al Senatului a mai fost acuzat ca a angajat ilegal mai multe persoane, care nu au mai fost supuse unui examen sau concurs public, dar si de nepotism, reclamandu-se faptul ca Ioan Calin Stoenescu, aflat la conducerea Directiei generale de control juridic si securitate interna, i-ar fi var.
Guvernul a decis irevocabil sa-si asume raspunderea pe pachetele de legi privind Justitia si retrocedarea propritatilor. Premierul Calin Popescu-Tariceanu a anuntat ca acest lucru se va intampla pana la sfarsitul acestei sesiuni parlamentare.
Oficialii europeni i-au cerut sa preia Ministerul de Interne, Justitia, Integrarea Europeana, “intr-o formula de capitulare“, pentru ca 2004 “este anul unui examen major“.
Comisarul sef Leontin Puscas, seful Serviciului Ordine Publica, comisarul sef Petru Pernes, seful Serviciului Management si Resurse Umane si subcomisarul Ovidiu Dosa, seful Serviciului de Combatere a Crimei Organizate, au sustinut un examen psihologic, pe care l-au si luat, adica, in termeni de "Mina Minovici", au dovedit ca au avut discernamantul pastrat, in momentul prezentarii la examinare.
google-analytics.com