Cautare

1608 de rezultate pentru "rezultat examen" (4.92 secunde)
La IATC, Rodica a intrat in al doilea an, dupa al doilea examen, cand erau 700 de candidate pe 10 locuri. La primul examen a picat pentru ca era prea increzuta.
In stadii incipiente, el este asimptomatic si poate fi descoperit intamplator la un examen anual de rutina (vezi mai jos). ... Proba este apoi trimisa la examen anatomopatologic.
RM este modalitatea imagistica de selectie pentru detectarea leziunilor de la nivelul articulatiilor, fiind singurul examen noninvaziv care ofera o imagine detaliata a structurilor precum meniscuri (genunchi), ligamente sau tendoane.
este suficient un simplu examen de urina. ... Cand medicul de familie are o suspiciune de alterare renala, evidentiata printr-un examen sumar si simplu de urina, de asemenea, trebuie sa trimita copilul la un centru de nefrologie pediatrica.
- In alta situatie, daca visezi ca plangi si ca esti foarte speriat si deznadajduit in vis inaintea unui examen important, este semn ca vei lua acel examen cu brio si te vei bucura de roadele muncii tale, pe care le vei culege asemeni lacrimilor din vis.
Infiorata de emotie, ca o scolarita nu prea pregatita pentru examen, Romania a mai trecut de un test european. ... Marele examen va fi dat de Romania la urmatoarele materii, astfel enuntate de premierul Calin Popescu-Tariceanu:
de ce nu le face cineva un examen psihologic celor din manastiri - si celor care indruma pasii fratilor intru Hristos, cat si celor care sunt indrumati si tinuti din scurt (si care, de cele mai multe ori, sunt la varste destul de fragede, fiind usor de manipulat, dar si de zdruncinat psihic, in cazul unor presiuni prea mari)…Ca, la urma urmei, cei din manastiri intra in contact cu credinciosii care vin in pelerinaje in astfel de locuri sfinte.
Spun ca nu mi se pare o asa de mare dificultate sa scrii citeva rinduri despre caracteristicile a doua curente literare, care si memorate aduceau in hirtiile de examen raspunsuri de cel putin doua pagini.
Legal, permisul de port-arma poate fi obtinut dupa ce solicitantul face cursuri si sustine un examen la o Asociatie de Vanatori, examen ce cuprinde legislatia in vigoare privind uzul de arma, dar si cunostinte despre speciile ce pot fi vanate si obligatiile ce-i revin vanatorului.
- Se rezolva cu admiterea unui examen ce dureaza 20 de minute, la care trebuie sa aveti minim 13 intrebari corecte din 15. Nesustinerea acestuia prelungeste perioada cu inca 30 de zile, dupa care va puteti ridica permisul fara examen.
• 7 iul 2009 - Presedintele Basescu spera ca opozitia din R.Moldova va obtine un rezultat "mai bun" in alegerile parlamentare anticipate din 29 iulie, dand asigurari ca Bucurestiul va continua sa sustina apropierea acestei tari de UE.
Nu s-a ajuns la niciun rezultat Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat miercuri ca, din pacate, la intalnirea Putere-Opozitie nu s-a ajuns la niciun rezultat.
Abia in 2007 am primit un raspuns de la Parchetul General, din care a rezultat ca au fost anchetate 2 persoane.
Suparati sau poate bucurosi de acest clasament, ce a rezultat chiar din primele minute de la publicarea sondajului de opinie, unii dintre vizitorii cotidianul.ro au incercat sa-i modifice rezultatele. ... E relevant sau nu acest rezultat?
A fost efectuata cercetarea la fata locului si din primele date a rezultat ca Sobaru Adrian era in timpul serviciului si se afla in balconul Parlamentului unde amplasase o camera de luat vederi a Televiziunii Romane.
Traian Basescu a fost demis politic de catre cetatenii Romaniei iar acest rezultat nu mai urmeaza decat sa fie pus in opera, in plan juridic, de catre Curtea Constitutionala a Romaniei. ... Si, oricum, un asemenea rezultat, daca ar fi, nu ar putea fi integrat niciunei aritmetici.
Cu toate acestea, optimismul este prezent in tabara gazarilor, antrenorul Marian Bondrea sperand intr-un rezultat pozitiv, care sa-i apropie de indeplinirea obiectivului, in speta locul trei.
digisport.ro / Rezultat istoric. ... Tricolorii respira fotbal occidental Romania a reusit un rezultat istoric in Italia, scor 2-2 si pare pregatita de Euro. ... Si nu a facut-o, reusind sa fie unul dintre artizanii unui rezultat mare.
Declaratiile jucatorilor Nu sunt speriati de forta echipei adverse si vor sa scoata un rezultat pozitiv. ... Un rezultat, Doamne fereste, negativ, poate afecta moralul echipei.
Un rezultat normal inseamnanici o schimbare in culoare a testului si indica faptul ca nu s-a gasit sange in materiile fecale in momentul efectuarii testului. ... 4din 10 oameni care sufera de cancer al intestinului gros sau al rectului primesc un rezultat pozitiv in urma efectuarii acestui test.
google-analytics.com