Cautare

572 de rezultate pentru "rezidentiat 1996" (3.06 secunde)
- A plecarii unui numar foarte mare de studenti medicinisti pentru a lucra in strainatate chiar si inainte de a incepe un rezidentiat in Romania;
1992-1996; 1996-2000;
Candidatii la examenul de rezidentiat din acest an vor invata aceeasi materie pentru ca metodologia examenului a fost modificata.
Ministrul interimar al Sanatatii, Cseke Atilla, a dat declaratii in contextul examenului de rezidentiat care se desfasoara astazi. Acesta a precizat ca numarul final al celor care vor incepe forma de rezidentiat ar putea fi suplimentat in urma rezultatelor.
Aproape o mie de absolventi din toata tara au participat in Capitala la sesiunea extraordinara pentru intrarea in rezidentiat. ... Oficialii anunta ca, de la anul, vor sa mareasca procentul posturilor asigurate prin rezidentiat.
A plecat in Anglia in anul doi de rezidentiat pentru ca era la moda. ... A fost admis la rezidentiat, specialitatea neurochirurgie.
Dupa ce si-au facut mila de ai nostri romanasi care le culegeau capsunile si au decis ca cine sta mai mult de sase luni in Spania primeste automat viza de rezidentiat, spaniolii si-au scarpinat mai bine tartacutele si si-au zis:
Ion Iliescu (primul mandat constitutional 1992 - 1996): ... Varful din 1995-1996 In 1995, s-a atins chiar un fel de prosperitate, prin comparatie cu ce fusese pana atunci. ... Era Iliescu se termina, in 1996, cu cifre bunicele.
Liderul UDMR, Marko Bela, crede ca actuala situatie din cadrul Coalitiei guvernamentale ii aminteste de guvernarea 1996-2000. ... Marko Bela, presedintele UDMR, nu se sfieste chiar sa spuna ca actuala situatie din cadrul Coalitiei guvernamentale ii aminteste de guvernarea 1996-2000.
Dupa zece ani, am parasit Würzburg -ul, la 1 ianuarie 1996 si am plecat in orasul unde am fost ales sa creez un nou institut de radioterapie " la Limburg, unde era o bomba de cobalt veche de 20 de ani.
- Cand am ales la rezidentiat medicina de urgenta, la noi, nu era inca o specialitate foarte bine conturata. ... Rezidentiatul l-am inceput in ianuarie 1996.
Dupa ce in 1996 PSD a pierdut alegerile, ramasese principalul grup din Parlament, cam 30%, dar pierduse guvernarea. ... Remarc ca si domnul Geoana compara situatia prezenta a PSD cu cea din 1996, dar din alta perspectiva.
O paralela intre situatia PSD din 1996 si 2004 a fost facuta de fostul deputat Stefan Cazimir, paralela incheiata intr-o nota umoristica aparte. "Si in 1996 si in 2004 Ion Iliescu nu s-a aflat in fruntea partidului.
Cazul Certesti - 1996 (Autor: ... FARCAS) In noaptea de 8 spre 9 Iulie 1996, plutonierul de politie Marian Mancu si paznicul voluntar Maricel Rusu isi faceau rondul prin satul Certesti, judetul Galati.
- Din 1996 si pana in prezent, CREDIDAM si-a intarit pozitia pe piata si a facut fata cu brio tuturor provocarilor, ramanand un partener credibil, atat pentru artistii interpreti, cat si pentru utilizatori.
In 1996, societatea americana de televiziune TV ABC/Kane a produs o emisiune speciala de o ora, filmata in intreaga lume, intitulata Chariots of the Gods - The Mysteries Continue (Carele Zeilor - Continuarea Misterelor). Acest film a fost difuzat in reteaua ABC pe 26 septembrie 1996.
- In aprilie 1996, am inceput prima cercetare asupra a doua livrari de piese metalice presupuse a fi din partea de jos a unei nave in forma triunghiulara, care a cazut la sfarsitul anilor 1940 intre Muntele Sierra Blanca si Muntele San Mateo, pe poligonul White Sands.
- Dupa facultate am inceput rezidentiatul in Romania si am plecat in UK in anul 2 de rezidentiat. - Cum ati ajuns in UK?
- Mie mi-au venit medici specialisti care in viata lor nu au iradiat singuri un pacient in perioada de rezidentiat cu tehnica moderna de radioterapie.
In trecut, ca si implicare in comunitate, a sustinut un proiect de Art Terapie in cadrul Institutului Clinic Fundeni, avand experienta unui rezidentiat clinic la Spitalul de Psihiatrie Alexandru Obregia, insa de aceasta data la bolnavii diagnosticati cu leucemie, cu extindere spre sustinerea unor cazuri si campanii umanitare.
google-analytics.com