Cautare

5135 de rezultate pentru "restaurare si consolidare alaturi de inocsa" (3.52 secunde)
Parcurile Cismigiu si Carol, restaurate si revitalizate. Proiectele au o valoare de 4 milioane euro Primaria Capitalei vrea sa revitalizeze si sa restaureze patrimoniul natural si cultural din parcurile Cismigiu si Carol. Valoarea investitiei, pentru fiecare parc, este de doua milioane euro.
Muzeul Municipiului Bucuresti va invita sa participati la conferinta DESPRE RESTAURARE SI O POSIBILA REGENERARE URBANA A BUCURESTIULUI sustinuta de Dan Lacatus joi 7 decembrie 2017, ora 18:30, la Palatul Sutu. ... - Patrimoniul cultural arhitectural al Bucurestiului se recupereaza cu greu prin consolidare si restaurare.
Scrisoare deschisa adresata primului-ministru al Romaniei Domnule Prim-Ministru, Constatam cu ingrijorare ca in ultimele zile are loc in Romania o campanie agresiv concertata pentru sustinerea proiectului minier promovat de compania Gold Corporation la Rosia Montana (RMGC).
Uratul poate fi uneori reprezentat de prea multa armonie. Intr-o dupa-amiaza luminoasa, impreuna cu doamna Hanna Derer, profesor la Facultatea de Arhitectura, am facut o plimbare pe Calea Victoriei. ... - Acest pasaj ar trebui sa-si gaseasca un investitor sau un sponsor potrivit.
Muzeul Dunarii de Jos este o institutie publica de cultura, cu personalitate juridica, de importanta judeteana si regionala, aflata in serviciul societatii, care colectioneaza, conserva, cerceteaza, restaureaza, comunica si expune, in scopul cunoasterii, educarii si recrearii, marturii materiale si spirituale ale existentei si evolutiei comunitatilor umane, precum si ale mediului inconjurator.
"Hanul care nu exista, restaurare de milioane de euro", cu supratitlul: ... Municipalitatea si Ministerul Culturii dau milioane de euro pentru refacerea Hanului Hagi Tudorachi". ... 'Amplul proiect de restaurare a Hanului Gabroveni, derulat de Primaria Municipiului Bucuresti si de Ministerul Culturii, are la baza o eroare:
Conform primarului general Sorin Oprescu, pasajul pietonal pe sub Arcul de Triumf ar urma sa fie gata odata cu finalizarea lucrarilor de consolidare a monumentului istoric, respectiv 1 decembrie 2015. "Incercam sa gandim un pasaj subteran care sa asigure accesul la nord si la sud.
- Salonul Anual de Arta Religioasa si Restaurare de la Muzeul Satului 2021 a avut vernisajul pe 25 aprilie, in Duminica Floriilor si este deschis pana pe 25 mai si se poate prelungi, in functie de programului. - Cati pictori participa la acest Salon Anual de Arta Religioasa si Restaurare?
Ziarul Azi publica articolul "Rezerva de aur a BNR s-a mentinut, la 30 iunie 2010, la 103,7 tone.
Pe 21 aprilie 2019, in duminica Floriilor, Asociatia Filiala Arta Plastica Religioasa si Restaurare a Uniunii Artistilor Plastici din Romania a vernisat la Bucuresti expozitia principala a filialei: ANUALA DE ARTA RELIGIOASA SI RESTAURARE 2019. ... Stahl si Foaierul H.
Conform datelor prezentate de acesta in oras sint inregistrate 54 de cladiri cu bulina rosie care trebuie demolate. "Dintre acestea trei cladiri, de pe strazile Domneasca nr. ... 43 si Balcescu nr.
Muzeul Ceasului din Ploiesti a fost redeschis, dupa aproape 3 ani de renovare Cladirea Muzeului Ceasului a fost incadrata in categoria monumentelor istorice, iar in urma cu aproximativ 3 ani a intrat intr-un proces de restaurare si de consolidare.
Hanul Gabroveni este aproape gata Lucrarile de restaurare si extindere a Hanului Gabroveni din Centrul Istoric vor fi gata in urmatoarele luni, a anuntat primarul general, Sorin Oprescu.
In august-septembrie vor incepe lucrarile la pasajele rutiere din Piata Presei si Piata Sudului si se va redeschide santierul la Pasajul Mihai Bravu In acest moment in Capitala sunt deschise 117 santiere publice, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.
300 de blocuri din Sectorul 1, reabilitate in acest an. Parcarile subterane, puse in stand-by Primaria Sectorului 1 a alocat in acest an peste 40% din bugetul local pentru proiecte de investitii, adica aproximativ 600 milioane de lei (140 milioane euro).
Vineri, 6 septembrie 2019, la Galeriile Sabion din Bucuresti, a avut loc vernisajul expozitiei de pictura intitulata Interferente. Pe simeze sunt lucrari semnate de Cristina Georgescu si Claudiu Victor Gheorghiu. Cuvantul de deschidere l-a rostit Amelia Dinca , istoric si critic de arta.
Presedintele Traian Basescu a declarat astazi, inainte de plecarea la Consiliul informal al Uniunii Europene, ca fondurile structurale nu trebuie diminuate in cazul tarilor care nu le folosesc la timp si a pledat pentru cresterea sumelor alocate tarilor nou intrate, in viitorul exercitiu bugetar (2014-2020), informeaza NewsIn.
Aproximativ 58% dintre blocurile din toata tara trebuie reabilitate termic, a declarat ieri Lazlo Borbely, ministrul delegat pentru Lucrari Publice si Amenajarea Teritoriului. ... "Legea nu era foarte prietenoasa fata de asociatiile de proprietari, care erau nevoiti sa plateasca 75% din cost. ... Expertiza si proiectarea blocurilor vor fi gratuite.
Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT) a decis ieri sa reintroduca, in termen de cateva luni, sistemul de marcare cu bulina rosie a blocurilor cu risc seismic ridicat. Aceasta propunere a fost avansata la jumatatea lui ianuarie si de catre premierul Calin Popescu-Tariceanu.
PREMIERUL SI VICEPREMIERUL, INTERPELATI DE DEPUTATA MARIA DRAGOMIR: ... INTERPELARE CATRE -DOMNUL DACIAN CIOLOS,PRIM-MINISTRU AL GUVERNULUI ROMANIEI -DOMNUL VASILE DANCU,VICEPRIM-MINISTRU, MINISTRUL DEZVOLTARII REGIONALE SI ADMINISTRATIEI PUBLICE SALVATI O CLADIRE ETALON DIN SUD-ESTUL ROMANIEI!
google-analytics.com